Tänkte inte ens på datorn igår när jag kom hem. Jag åt istället middag och sen la jag mig i soffan och kollade på film.

Då jag inte bloggat så mycket den senaste veckan tänkte jag berätta litegrann nu.

Förra helgen jobbade jag 10-18 både lördag och söndag. Direkt efter jobbet på lördagen ringde Alexandra och vi bestämde att vi skulle hitta på något. Jag och åt middag, duschade och bytte kläder och sen kom hon och Fredde och hämtade mig med bil. Åkte hem till dom en stund innan jag och Alexandra gick iväg några hus bort där några killkompisar höll till och krökade. Var inte alls tänkt att jag skulle dricka men vi blev bjudna så det blev någon drink och några öl. Spelade ölspel och lyssnade på musik. Efter tre började det bli dags att röra på sig, så jag och Tobbe gick till centrum och tog bussen tillsammans då vi skulle åt samma håll. Kom hem runt halv fyra så där lagom rund under fötterna. Somnade med hicka gjorde jag också. Tur var då att jag slocknade så fort jag gick och la mig.

Klockan ringde 8.30 på söndagsmorgon. Men jag var ganska pigg och kom ganska fort upp ur sängen. Gjorde mig iordning snabbt och åkte iväg till jobbet. Och där gick det bra, förutom att jag gick och hickade hela dan och var lite småtrött.

Efter helgen då jag sovit då jag inte sovit så mycket så sov jag ut på måndagen. Det var dock tur att mamma ringde och väckte mig då jag skulle iväg till frisören. Det är väl bra då att jag är snabb på att göra mig i ordning. Efter frissan så mötte jag mamma och sen fick jag hennes ica kort och jag åkte och handlade lite mat. Resten av dagen var jag bara hemma.

På tisdagen gjorde jag inte så mycket och i onsdags hade vi som sagt pizza-kväll hemma hos mig. I torsdags var jag iväg och jobbade i några timmar.

I fredags efter jobbet åkte jag direkt hem till Michaela som jag inte hade träffat på en månad. Där åt jag middag med hela familjen, hemmagjorda hamburgare som var supergoda. Efter middagen så kollade vi på film, I rymden finns inga känslor. Den var riktigt rolig och bra, trodde från början att den skulle vara lite udda men så fel jag hade. Efter gick vi ut på en snabbpromenad och när vi kom tillbaka hem till Mickis så kollade vi lite på Let's dance och sen såg vi Paranormal Activity 2. Runt ett kom mamma och mötte mig med hunden och sen gick vi hem.

Lördagsförmiddagen spenderades bara hemma framför lite olika filmer. Sov också ut efter några jobbdagar vilket var superskönt. På kvällen mötte jag Alexandra, Fredrik och Michaela utanför ICA. Handlade lite gott och sen gick vi hem till Alexandra och Fredrik och spelade lite tv spel och sen kollade vi på tv. Efter ett var det dags att åka hem då alla kände sig jättetrötta.

Länge sen jag hade sån planerad vecka, men det var riktigt kul att äntligen träffas och umgås. Nu ska jag göra mig i ordning för klockan 17 ska jag möta tjejerna i centrum och så ska vi fika hemma hos Michaela. PUSS
Nu ska klä på mig och sen så får jag skjuts till jobbet av mamma. Skulle egentligen inte jobbat idag men jag behöver pengarna så jag var snäll och hoppade in.

Senare efter jobbet att jag tänkt berätta om helgen. Puss
I måndags var jag äntligen hos frisören. Klockan 13.45 satt jag mig i frisörstolen. Jag klippte av lite mer än 1dm och gud så skönt det var. Då jag har lockigt hår är det lite kortare än vad det egentligen är. Ovant men jag gillar det!

Idag har vi haft en liten pizza-afton hos oss. Lite vardagslyx så där! Mina gäster bestod utav Alexandra och hennes pojkvän. Det var väldigt roligt och trevligt. Jag gjorde klart degen innan dom kom och senare så bakade vi pizzorna tillsammans. Det blev väldigt gott och jag är fortfarande mätt.

Tidigare idag så städade jag hela nedervåningen och mitt rum och jag hann också med att diska. Vi har nu också fått undan alla julprylar, skönt! Nu ska jag titta på tv och bara ta det lugnt. Börjar bli lite småtrött faktiskt. PUSS

Sitter nu på bussen ner till centrum, där jag ska sitta och vänta i tio minuter på nästa buss som ska ta mig till jobbet. Idag måste jag ha världens största ringar under ögonen, känns som om jag bara har slumrat till hundra gånger inatt. Nu måste jag gå men jag kanske kommer in senare ikväll efter jobbet. Ha en trevlig lördag, PUSS.
Igår var det förresten ett år sedan jag, Michaela och Sofie tatuerade in våra vänskapshjärtan. Jag kunde inte ha blivit nöjdare. Älskare storleken, platsen och allt den betyder!

Det här är den enda bra bilden jag hittade på min underbara mamma. Hon gillar inte riktigt att vara med på kort och sen så har hon väldigt ofta en katt som ligger och sover på henne! :)

Idag har solen och den fina blå himlen äntligen hälsat på oss! Känns som om det var evigheter sen man såg solen, bara det gjorde så att hela dagen blev bra och jag kände mig lite extra glad! Jag har till med suttit med öppet fönster i mitt rum och njutit lite av den sköna luften.

Igår var jag i stan med Frida. Var först och fixade visum till henne och sen fikade vi högst upp i Kulturhuset. Satt där i någon timma innan vi gick runt och kollade i lite butiker. Hittade ingenting, men jag antar att det är bättre för min plånbok.

När jag kom hem från stan möttes jag av en trevlig överraskning. Jag hade fått hem ett paket från H&M som jag trodde skulle komma om någon vecka. Dock kom inte allt som jag beställt men det visste jag redan. Det som kom var iallafall ett par fina somriga kilklackar, två ringar och en svart tygkjol.

Nu ska jag spela Wii med min bror. PUSS


Denna film måste jag se!
Telefonerna kom fortare än vad vi trodde, mamma fick ett sms tidigare idag och hon åkte direkt till farsta och fixade med nya abonnemang och allt. Kommer inte kunna använda den helt förrän på fredag då mitt gamla nummer förs över till den nya då. Men jag har ändå suttit och fixat med musik, kontakter och annat nu på kvällen.

Annars idag var ju ute på en väldigt skön promenad med Maximus. Var ute i 45min och det var väldigt uppfriskande, dock så smällde det mot slutet och då var jag tvungen att börja springa med honom hem bara för att han tvärstannade och började pipa min lilla vovsing. Men nästan direkt när vi började springa glömde han bort det ganska fort.

Hade tänkt komma i säng hyfsad tid idag också så snart ska jag gå och lägga mig. Puss och godnatt.



Klockan 20.00 på TV4 börjar äntligen en ny säsong utav Solsidan. Det får man ju inte missa så självklart sitter jag bänkad! Har sett första säsongen många gånger och jag skrattar fortfarande lika mycket.
Idag har jag varit i Farsta med mamma och Benjamin. Vi skulle ordna nya abonnemang på Telia med eftersom Iphone 4 inte finns inne än så är vi tvugna att vänta. Vi lämnade iallafall telefonnummer och så ringer dom när telefonerna har kommit in. Skulle ta upp till fyra veckor, men jag hoppas att dom kommer fortare.

Nu ska jag kolla på Wallander med mamma. Vi har kopplat upp datorn i Benjamins tv så det är riktigt stor och bra bild. Puss
Idag har jag haft en skype-'dejt' med Michaela och Sofie som är i Norge. Pratade nästan i en och en halvtimme. Blir lätt så när vi inte pratar så ofta. Tur att skype finns :)
Nu är det ungefär två veckor kvar tills det kommer hem för gott. Förstår inte att tiden har gått så fort.

Idag fick jag äntligen hem ett nytt simkort till min mobil. Jag har haft problem med mottagningen länge nu så vi ringde till tre och fick hem nya. Tyvärr blev det inte bättre så snart hivar jag telefonen i soporna. Nu ska vi istället försöka se ifall vi kan stänga av abonnemangen och byta till någon annan operatör. För att kunna använda en mobil måste man ha mottagning och jag har det inte ens hemma, där jag spenderar största delen av min tid. Till och med i stan har jag inte ens full mottagning och det börjar verkligen gå mig på nerverna. Hoppas att det löser sig snart.

Nu hade jag tänkt gå och duscha och sen ska jag fixa mina naglar. Ciao
Men nu hade jag iallafall tänkt visa vad jag fick i julklapp. Med stor förvåning fick jag ett Nintendo Wii, jag önskade mig det men trodde inte att jag skulle få ett. Leéndet kunde inte ha blivit större när jag öppnade paketet. Självklart så började vi spela nästan direkt efter att alla klappar var öppnade. Paketet innehöll tre spel, Super Mario, Wii Sports och Donkey Kong. Jag fick också en ny hårddisk med 1TB vilket innebär 1000GB och så fick jag en vågtång från OBH Nordica. Jättenöjd och trodde abslut inte jag skulle få allt det då alla klappar låg i ganska höga prisklasser. Som grädde på moset fick jag också 1000kronor av mormor, det behövs alltid!



Lite dåligt med uppdateringar dom senaste dagarna. Men det känns som om jag har sovit för det mesta. Efter jobbet i söndags somnade jag någon timme efter att jag kommit hem. Och det gjorde så att jag var vaken halv natten sen. Vända på dygnet är jag en riktig mästare på men jag hoppas kunna ändra på det så fort som möjligt.

Annars på dagarna har jag städat lite här och där och även plockat undan en massa julsaker. Det var dags för det nu då nästan alla andra har tagit ner pyntet. Och sen har jag suttit vid datorn rätt mycket, som vanligt med andra ord.

Ikväll har jag suttit och kollat på tv och sett ett nytt avsnitt av Castle. Och just nu sitter jag och läser lite bloggar och det tänkte jag fortsätta med ett tag till. See you later!

Jag har precis ätit middag, ikväll blev det hemmagjorda hamburgare. Riktigt mumsigt. Snart hade jag väl tänkt gå och lägga mig i soffan och slappa. Kommer förmodligen att somna då jag sov i ungefär 3 timmar inatt och jag har varit vaken sen klockan sju imorse.

Det gick iallafall bra och öppna och på jobbet överhuvudtaget. Tredje gången jag öppnade sen jag började där i april. Och det ser ut som om det är det jag kommer att få göra en gång i månaden. Ändå ganska skönt när jag har fått stänga så pass mycket, och jag ser framemot att komma hem tidigt efter jobbet istället för efter klockan 23. Kanske jag äntligen har lite mer tid att umgås med vänner på helgerna också.

Nu ska jag gå och gotta mig i lite godis och se på Criminal Minds. CIAO
Kom precis in från en liten promenad med mamma och hunden. Väldigt uppfriskande!

Innan vi gick ut så var vi och hälsade på hos en kompis till mamma som har skaffat hund. En jättesöt lite terrier som heter Enzo. 11 veckor gammal är han och gud så liten han var. Han var nästan helt vit hade några svarta fläckar här och där. Får försöka fixa fram ett kort så jag kan visa.

Annars idag har jag bara varit hemma. Kollat på Criminal Minds nästan hela dan. Imorgon är det jobb som gäller, börjar klockan 8. Inte alls kul och men jag slutar iallafall ganska tidigt vilket är skönt. Men då kommer jag väl säkert vara supertrött.

Kanske inte den roligaste fredagen i världen men det får man väl stå ut med så länge. Nu ska jag städa undan lite saker i mitt rum och sen ska jag nog gå och lägga mig så att jag kommer upp imorgon bitti. PUSS
Kom hem till Alexandra runt sju igår. Då hennes pojkvän inte visste att vi skulle fira honom så trodde han bara att jag var och hälsa på en stund för att jag hade varit i centrum. När resten av gänget kom så stod det i porten en stund innan de bestämde sig för att gå upp. Och när det öppnar dörren och börjar sjunga så står Alex pojkvän på toaletten med öppen dörr och han stänger den inte även fast det kommer in runt 10 stycken. Man hör att de börjar skratta och vi börjar skratta, absolut något utav det roligaste jag varit med om. Man kan ju säga att de hade bra timing.

Vi var hemma hos dom i lite mer än en timma innan vi åkte iväg till Sickla. Vi var 4 olika lag och vi spelade i en timme. Det gick väl sådär, började första rutan med 0 poäng och det var jag inte ensam om, haha. Men vi hade riktigt kul och det vill jag aboslut göra om. Det var iallafall lag 2 som vann av allihop, och det innebar även att födelesedagsbarnet gick hem med en vinst!

Efter vi bowlat klart åkte vi hem till Alexandra och Fredrik igen. Runt två någon gång började det bli sent och de flesta åkte hem. Då klockan var mycket och mitt busskort hade gått ut sov jag kvar.

Vaknade efter 12 idag och fick jag en chock när jag kollade ut och det var snöstorm. Vi åt frukost och kollade på film som gick på tv. Runt tre ringde jag mamma och jag fick skjuts hem.

Efter att jag kom hem så har jag mest legat i soffan, kollat på tv och sovit någon timme.




Jag har precis gjort mig i ordning. Ska strax gå ner till bussen och åka hem till Alexandra. Hennes pojkvän fyller år idag så jag ska dit på fika och senare ska vi och några till åka iväg och bowla. Ska bli riktigt kul, länge sen jag gjorde det. Och jag som har gått på det för cirka 7 år sen och då var jag ganska bra. Blir ju nästan lite skämmigt för mig själv om det går dåligt... Äh, så stor roll spelar det inte, bara man har roligt.

Annars idag har jag packat upp min väska från nyår. Jag vet väldigt långt efter. Skulle också försöka städa lite men istället har jag lyckats göra det värre. Hopplös!

Nu ska jag börja packa ihop lite saker, ciao.
Nyår firades först med middag hemma hos Frida. Var ett gäng på 12 stycken. Senare kom även Matte med några kompisar. Halv elva kom taxi bilar som vi hade beställt, så från Frida åkte vi in till stan. Till Amba, där vi hade biljetter. Var hur mycket folk som helst och varmt som tusan. Men det var kul att träffa många man kände.

Efter två bestämde några utav oss för att gå därifrån och då åkte vi hem till Frida igen. Satt hemma hos henne och pratade i några timmar innan resten av gänget kom tillbaka. Runt 9 började vi känna att det var dags att åka hem, alla var trötta och i princip ingen var vaken förutom jag och Matte som spelade kort. Iallafall kom mamma och skjutsade hem oss. Slocknade i soffan när jag kom hem och resten av dagen låg jag där.

Nyår var iallafall roligt och det var kul att umgås med alla vänner även om några saknades! Men nästa gång vill jag nog inte vara på krogen. Det förstör lite av charmen med nyår, såg inte en enda raket och nästan alla försvann på krogen och så såg man inte dom något mer.

Ligger i soffan och kollar på tv. Har gjort det hela dan och jag har även hunnit sova en hel del, skönt då jag kom hem runt tio imorse. Jag ville mest bara skriva att jag lever och att jag skriver mer om nyår någon annan dag. Idag vill jag bara ta det lugnt. PUSS