Igår fick jag äntligen tummen ur och gick iväg till C3L, då jag inte är så förtjust i att göra saker ensam har det tagit lite tid för mig att komma dit. Iallafall, när jag väl kommit dit så visade det sig att han jag ville prata med var på möte så jag var tvungen att ta det en annan gång. Så jäkla typsikt. Men jag mailade honom efter att jag kommit hem och nu har jag fått en tid och jag ska dit på tisdag igen. Kanske jag äntligen kommer igång med livet igen efter en att ha varit helt ledig i några månader. Och det ser jag faktiskt framemot! Att ha något att göra och sträva efter. Är dock lite rädd för att sätta mig i skolan och plugga igen, var några år sen sist. Förhoppnigsvis kommer man in i det fort och att det löper på bra.
 
Annars har händer det inte så mycket här på vardagarna numera eftersom jag inte jobbar. Har kommit iväg till gymmet några gånger och ska väl försöka göra det till en rutin i vardagen också.
Det är på helgerna som det mesta händer, på lördag ska jag till frisören klockan 09, runt 15 ska jag på bröllop och senare på kvällen ska jag försöka komma iväg på en inflyttningsfest. Fullspäckat! Ska bli roligt men jag önskade ändå att det kunde hända lite mer på veckodagarna också.
 


I lördags så firade vi Michaelas födelsedag! I och med det så slog vi två flugor i en smäll och hade kräftskiva också. Middagsgästerna började droppa in runt 18 tiden och vi alla satte oss till bords ute på altanen. Åt oss proppmätta på pastasallad, kräftor, bröd och tårta, drack en massa gott och sjöng en massa roliga sånger. Precis som en kräftskiva ska vara :)
Efter nio någon gång så började fler kompisar droppa in som blivit bjudna på kalaset. Partymusiken sattes igång och festen började på riktigt. Det spelades ölspel, det sjöngs singstar, hade en massa roliga koverstationer med härliga människor, hade skojsigt ute på altanen och lite senare in på småtimmarna var det några som badade nakenbad i jacuzzin. En ganska galen men å så rolig fest. Runt fem när dom flesta hade börjat åka hem började jag städa undan ute på altanen och runt 06 kom mamma och hämtade mig och jag åkte hem och sov i min sköna säng.
Tröjan & kjolen är båda från H&M!
Idag har jag umgåtts med Ellinor som är hemma i Sverige för första gången på ett år! Helt sjukt känns det att ha henne hemma men samtidigt så känns det som vanligt.
 
Jag hämtade upp Ellinor med bilen runt 11 och därifrån åkte vi vidare till centrum. Gjort ett ärende innan vi åkte förbi Shell. Gick in och sa hej och pratade lite en stund innan vi åkte till dagiset och hälsade på alla där. Kom dit runt 12 ungefär och åkte inte därifrån förrän halv fyra. Hade väl inte riktigt planerat att vara där så länge men det var så roligt att se allihop. Satt först inne i fikarummet och pratade med alla gamla kollegor och sen gick vi runt på avdelningarna och kollade hur det såg ut där. Dom har byggt om på krypsidan under sommaren och nu fick vi se det färdiga bygget för första gången och det blev jättebra. Vid mellanmål gick vi ut och var med barnen och vi sprang båda runt och försökte leka med så många barn som möjligt. Helt otroligt hur mycket man saknat dom små liven. Och alla kramar och allt annat mysigt som hör till!
Träffade också på lite föräldrar och det var lika roligt det, dom är så himla trevliga.
 
När vi kände att vi var klara på dagiset så åkte vi och åt lite mat på donken. Sen åkte vi vidare och satte oss i en park och pratade innan det var dags att åka hem.
 
Det har varit en lång dag men väldigt rolig! Nu är jag dock helt slut och hade snart tänkt göra mig redo för sängen. Ska värma min vetekudde och sen hoppa i säng. Puss och kram
Igår besökte vi Skansen för andra gången den här sommaren. Gårdagen bjöd på mycket bättre väder än sist vilket jag är glad över. Vi började med att ta något att äta innan vi gick och kollade på djuren. Vi såg både björnar, älgar, sälar och många andra djur. När vi började känna oss mätta på djuren gick vi till ett café och satte oss där en stund innan allsången började. Vi sjöng och dansa med i musiken, vi hade till och med allsångshäftet. Riktigt mysigt. Eftersom det var sista avsnittet för säsongen så var det extra roligt att vara där tycker jag. Dessutom kom vi även med på tv allihop, vi fick nämligen en massa sms av vänner att dom sett oss. Lite komiskt tycker jag. Var tvungen att kolla idag om man såg oss och det gjorde man definitivt :)
 
Beställde precis hem den här. En liten present till mig själv kan man säga. Kommer från Jfr.se.
Idag har jag tagit körkort!! :D Jag tror att jag kan vara världens lyckligaste, men det är knappt att jag ens har fattat det ännu.
 
Hade uppkörning klockan 13 i Sollentuna. Åkte dit med mamma och vi satt och väntade en stund innan en kvinna kom och ropade upp mitt namn. Vi presenterade oss för varandra och pratade lite snabbt innan vi gick ner till bilen. Jag fick justera lite saker inuti bilen innan vi gav oss ut på vägarna. Körde omkring i en halvtimme ungefär innan vi svängde in på deras parkering igen. Då sitter vi där och väntar på min dom och hon säger att hon tänker godkänna mig. Jag trodde nästan inte mina öron och jag skuttade bokstavligt talat därifrån för att jag var så glad! Allt slit har verkligen varit värt det för nu har jag den där lappen i handen och nästa vecka ska jag hämta ut mitt alldeles egna körkort.