Jag har precis gjort mig i ordning och ska snart ta bussen till Gullmars. Där ska jag möta bl.a Michaela och därifrån ska vi ta oss till Denise. Ikväll ser det ut som det kommer en bli en tjejkväll där.

Då jag inte orkade göra någonting igår så ska det bli kul att gå ut ur huset och umgås lite med mina vänner. Ha en trevlig kväll allihop. Pusss

Nu har jag äntligen ledig igen. Har som sagt jobbat tolv dagar i sträck och idag klockan 17 fick jag äntligen semester. Har bara en vecka men det är ändå superskönt.

Gick bra och jobba men har varit jättetrött hela dan och i morse gick jag upp tio minuter innan jag fick skjuts till jobbet så jag var tvungen att äta frukosten i bilen. Ska bli skönt att få sova ut nu. Annars så gick dan ganska fort förutom att jag typ svettades bort. Hela butiken är jättevarm och fläktarna vi har hjälper inte ett dugg, inte alls särskilt roligt.
I två veckor har jag fått skjuts till och från jobbet men idag så lämnade vi tillbaka bilen så mamma och hunden kom och mötte mig och vi promenerade hem tillsammans. På vägen mötte vi dessutom Ronjas mamma och deras hund så vi var med dom ett tag och stod och snackade och så lärde våra hundar känna varann litegrann.

När vi kom hem gick vi och handlade på Ica och sen la jag mig i soffan direkt när vi kom tillbaka. Sen åt vi tacos till middag ute på verandan och nu sitter jag här och tar det lugnt.

Hade tänkt stoppa i någon bra film och lägga mig i sängen snart. Känns som om jag kommer att somna på två röda och sova behöver jag. Sitter dessutom och gäspar typ hela tiden, så det känns ganska passande. Puss och kram
Kom hem för en liten stund sen. Mamma kom och hämtade upp mig efter jobbet och så åkte vi direkt till ica maxi. Handlade lite böcker, filmer och lite andra nödvändigheter.

Snart ska jag äta middag och efter det ska jag åka iväg till Frida där det blir myskväll med alla tjejer. Ska bli kul, då det var ett tag sen jag träffade dom allihop.

Två dagar efter mitt fall, så har jag nu fått världens fulaste blåmärke och inte är det litet heller. Och ont gör det, både i armen och i benet där jag också lyckades slå mig.

Nu har jag precis klätt på mig kläder och nu ska jag snart åka iväg och jobba. Börjar klockan 14 och slutar klockan 22. Ett ganska långt pass och dessutom så jobbar jag själv i fem timmar och det är inte precis kul men Ellinor kanske skulle komma in lite senare då får jag iallafall lite sällskap.

Nu när det är sommar är det inte så överdrivet mycket kunder så kvällarna brukar ändå gå ganska bra. Det är skönt, för då behöver jag inte stanna kvar där längre än 20 över tio.

Nu måste jag gå, puss och kram.

Ingen har väl missat vad som har hänt i Norge! Ville bara säga att jag sörjer och tänker på alla som har förlorat någon och varit mitt i denna tragedi. Kan nästan inte förstå att det har hänt. Vila i frid!

Ramlade precis ner från stolen när jag skulle vrida mig åt sidan. Dunk, dunk, dunk hördes det innan jag nuddade mark. Ont som attans gör det. Fick ett jack nere vid fotknölen och skrapade i halva sidan på min låda. Skrapade upp ungefär 20 centimeter till armhålan, inte alls skönt. Så nu svider det lite överallt.

Mamma och Casper kom in till mitt rum och då ser dom mig ligga på golvet, både skrattande och självömkande. De skrattade också, då det hade låtit som om jag hade haft ner en massa käglor i bowling när jag ramlade. Haha!

Kan väl inget annat än att skratta åt mig själv egentligen, jag är inte alls förvånad eftersom jag är den klantigaste personen jag känner. Men man börjar ju undra varför inte det kan vara någon annans tur att klanta sig lite... Alltid är det jag som har oturen!

Har haft den sen i torsdags och jag älskar den! Stor skärm, bra bild, bra ljud och snabb som tusan. Jag kan inte bli nöjdare och den är värd varenda krona :)

Hallå hallå. Sitter just nu vid datorn och lyssnar på en massa bra härlig musik. Hade snart tänkt att gå och lägga mig i soffan eller sängen för att kolla på någon bra film. Ska upp och jobba imorgon så här får det inte bli en allt för sen kväll. Sen har jag dessutom gått upp supertidigt hela veckan så det kan vara skönt att få sova någon timma extra även fast jag ska upp runt 7.

Vaknade kvart i sex i morse av att det åskade som attans utomhus. Lite smått obehagligt, men jag gick upp och stängde fönstret och somnade sen om ganska fort. Det enda jag egentligen kunde tänka på när jag vaknade av åskan var att hoppas inte klockan är över sju och det var den som tur inte och jag kunde sova i en och halvtimme till innan klockan ringde.

Jobbade till klockan 17. Mamma och pappa kom och hämtade mig och sen skjutsade vi in pappa till gullmars eftersom han skulle åka till en kompis och där ska han vara tills han åker hem i morgon bitti. Det har iallafall varit kul att ha pappa här. Har inte sett honom sen i början av förra året och det var ju ett tag sen.

Nu ska jag leta upp en film som jag ska kolla på och gå hämta något att dricka. Puss
Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Bytte pass med Nina så jag var tvungen att stänga idag, men som tur är så gick det bra. Förutom lite stress på slutet.

Nu ska jag bara äta en väldigt sen middag och sen ska jag gå och lägga mig. För i morgon ska jag upp runt sex eftersom jag öppnar. Inte så kul, men jag antar att jag får stå ut.

Lite roligare nyheter är att de ringde från dagiset jag har jobbat idag och berättade att jag skulle få jobba kvar hos dom och få en riktig månadslön och jobba 35 timmar istället för 23. Jag är så jäkla lycklig och är verkligen superglad över detta besked. Börjar den 8 augusti så nu kan jag inte göra annat än att längta.

Något som också var lite kul var att en tjej som går på den avdelning jag ska börja på kom in på mitt jobb idag. Alltid kul och eftersom jag träffat henne och föräldrarna innan så berättade jag att jag skulle börja jobba på hennes avdelning och de tyckte dom var jätteroligt.

Nu ska jag avrunda det här och äta! I morgon kommer pappa hit så jag får se ifall jag hinner uppdatera något då! Puss
Kom hem från Sara för ungefär en timme sen. Har haft filmkväll med några vänner. Köpte pizza, donken, godis och hyrde en film.
Dock kollade vi aldrig på filmen vi hyrde då det var lite problem med dvdn men vi kollade på två andra filmer genom viasat on demand så det gjorde inte så mycket. Det blev The Stepfather och Kommisarie Späck.

Tidigare idag var jag bara hemma och tog det lugnt. Vid fyra åkte jag ner till centrum och innan jag mötte Michaela och resten av gänget så var jag en snabbis in i centrum och hittade en kjol och nagellack.

Snart ska jag gå och lägga mig då jag ska upp vid sex i morgon eftersom jag ska jobba. Inte så kul men jag antar att jag måste stå ut. Ciao
Kom hem från centrum för en stund sen. Har varit där sen halv två med Michaela. Kollat i affärer, gått på systemet, träffat på lite kompisar, handlat snacks till ikväll och sen har vi ätit på hörnet. Sen mötte vi Alexandra och så gick vi på systemet igen och sen satte vi oss ute i solen och njöt utav glass och lite härligt snack.

Nu ska jag snart dra iväg igen, ska ha en liten myskväll hos Sofie. Puss och kram


Bild från i tisdags!

Nu ska jag ta en promenad hem till Michaela, det har ju precis flyttat och jag har inte sätt deras nya lägenhet än. Så det ska bli kul.

Hörs senare! Puss
Håller på och gör mig färdig. Ska åka in till stan och möta Evelina. Hade tänkt kolla i lite butiker och sen så ska vi gå på Allsång på Skansen. Aldrig varit där tidigare så det ska bli riktigt kul. Ikväll är Veronica Maggio där så jag hoppas att hon är skitbra live speciellt efter att hennes senaste album är så jäkla bra.

Nu har jag inte tid att skriva mer, hörs kanske senare. Puss

Godmorgon! Jag skrev igår att jag trodde jag höll på och bli sjuk. Ja, såklart har jag vaknat flera gånger i natt av att jag inte kunnat andas. Kul att man åkte på den just nu. Har varit vaken i en timma nu och jag det går fortfarande inte bättre att andas, får väl be mamma köpa hem lite nässpray och sånt där.

Idag är min första lediga dag på 8 dagar så idag har jag ingenting planerat. Ganska skönt och bara ligga hemma, då jag i princip aldrig har tid för det annars.

Ska se om jag kanske kan fota mina nya skor och lägga upp här. Och om jag orkar kanske jag skriver ihop en liten Kolmården/Norrköping berättelse. Puss och Kram

Så var denna jobbvecka äntligen över, har jobbat sju dagar i sträck och nu orkar jag inte mer. Vilken tur då att jag har en veckas semester nu :) Det kommer att bli en riktigt skön vecka känner jag. Kan göra vad jag vill när jag vill! Dock känner jag att jag börjar få ont i halsen så jag hoppas bara inte jag blir sjuk på min enda lediga vecka. Det skulle vara så typiskt!

Jag har precis städat i mitt rum och packat ur min resväska från förra helgen. Har inte orkat ta det förrän nu. Fixade dessutom litegrann i min garderob så nu finns det lite mer plats och det är lite mer organiserat.

På jobbet i helgen har det gått bra, förrutom lite ilska som jag fick ur mig igår. De senaste veckorna är det lite olika små saker som inte har funkat som det ska och det tycker jag det ska göra på en arbetsplats och igår orkade jag verkligen inte med det så jag gick runt och var lite småirriterad, tur att det kändes bättre idag. Jobbade dessutom med Ronja på eftermiddagen och då är det alltid roligt.

Cyklade direkt hem efter jobbet och satte mig direkt i soffan för att landa lite. Åt middag och kollade på tv. Nu hade jag tänkt läsa lite bloggar och sen hade jag tänkt lägga mig i sängen och se på någon serie eller film. Puss
Sitter ute på balkongen och lyssnar på musik. Har precis sorterat bilder från Kolmården och lagt in på facebook. Lyckades få ner det till 51, vilket är ganska lite med tanke på hur mycket bilder jag fick med mig därifrån.

Idag var sista dan för mig på Trollsländan. Väldigt tråkigt och ledsamt eftersom jag ändå har trivts bra där och nu har jag lärt känna alla barnen där, så det är med lite ont i hjärtat jag lämnar det stället. Men förhoppningsvis löser det sig ganska bra i höst och jag kanske får en möjlighet att stanna ändå.

Igår var jag tvungen att säga hejdå till Anton och då var tårarna riktigt nära. Väldigt jobbigt! Nu känns det mest bara tomt. Har jobbat nära med 25 barn i nästan fem månader och nu går alla vidare och börjar skolan, det är ganska tungt. Och sen har jag ju varit mycket med de andra barnen på dom andra avdelningarna och då har man ju knutit ett band med dom också. Därav de svåra avskeden.
Idag var det Diego jag sa hejdå till. Det var inte heller lätt, speciellt inte efter den här sista veckan. De har båda hållt sig nära hela tiden, fått en massa kramar och sånt där. Och det är något jag definitivt kommer att sakna. Självklart är det jobbigt att säga hejdå till alla, men det är jobbigast med Gräshopporna eftersom det är dom som är "min grupp".

Idag hade vi inte alls många barn, jag hade 3, humlan 3, fjärlien 6, myran 7 och myggan 2. Kändes nästan som vi var fler vuxna än barn ibland. Eftersom vi hade så få barn och jag har varit med humlorna hela veckan så hade jag och Ellinor vilan tillsammans idag. Det var riktigt mysigt då vi satte oss ute på en filt och läste där.

Efter jag slutat och tagit avsked av alla så cyklade jag hem och bara tog det lite lugnt. Snart ska jag färga håret. Skulle gjort det igår men de hade stängt av vattnet i hela området så när det väl kom igång så var det försent. Istället så satt jag nere hos Marie och pratade i några timmar med henne, mamma och Frida. Alltid lika kul med lite tjejsnack. Ciao
Slutade klockan tre idag och direkt när jag kom hem så la jag mig i sängen och skulle vila lite men istället slocknade jag och vaknade ungefär 4 timmar senare. Antar att det behövdes.

Efter att jag vaknat runt åtta gick jag upp och åt middag och sen har jag kollat lite på tv och umgåtts med mamma litegrann. Har också fotat lite och använt det nya stativet jag fått. Fungerade utmärkt och det blev riktigt härliga bilder. Blev bara på en massa blommor men det är roligt att leka med motivet i olika vinklar och ljus osv.

Jobbdagen började med lite jobbigt då några barn hade lite svårt att lyssna och så blir de arga på oss för att vi tjatar. Som tur var så ordnade sig det. Men de har det lite jobbigt just nu, mina gräshoppor ska ju börja skolan i höst och det är sista veckan kvar på dagis och de tycker inte alls att det känns kul. Både Diego och Anton har idag hållt sig nära mig och suttit i knät och liknande. Men jag förstår dom, det är ju svårt att hantera en sån situation. Spelar ingen roll om man är barn eller vuxen. Att byta skola, jobb eller flytta till ett nytt ställe är alltid en stor sak. Men jag vet att de kommer att klara sig bra och när det väl har börjar skolan så kommer de bara tycka att det är kul.

Nu hade jag tänkt gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Puss

Ligger och kollar på Johan Falk som går på tv4 just nu. Väldigt spännande och definitivt en utav de bättre svenska filmerna.

Började jobba 9 i morse. Kom dit och jag hade bara fem barn från min avdelning. Resten har gått på sommarlov. Humlan och fjärilen hade 6, respektive 7 barn så hela dan har gått ganska segt. Förutom runt lunchen då jag satt på torget med mina barn och dom kunde inte sluta tramsa. Så i morgon sitter allihop uppdelade på olika avdelningar. Tråkigt men samtidigt skönt när de inte alltid lyssnar så bra.
Hela dan spenderades utomhus, ganska skönt väder så det har gått bra och barnen har lekt på ganska bra. Med undantag för lite småolyckor och bråk.

Slutade klockan 16 och då cyklade jag direkt hem. Satte mig vid datorn och läste bloggar och sånt. När mamma kom hem blev det kebab till middag, som satte sig ganska bra i magen.
Hon hade också med sig ett stativ hem till mig som hon köpte när hon var i Sickla idag. Äntligen behöver jag inte stappla upp hundra saker på varandra för att kameran ska komma upp tillräckligt högt :P

Snart ska jag hoppa i säng eftersom det blir en tidig dag i morgon med. Puss och kram
Nu har jag kommit hem efter en jättebra helg. Har haft riktigt roligt och gårdagen kunde inte ha blivit bättre.

Kom hem runt 15 idag. Var helt slut så jag la mig i sängen på madrass och täcke utan lakan och allt och vilade en timme. Efter det gick jag och handlade med mamma och senare har jag suttit framför dator och tv.

Hade tänkt lägga upp lite bilder och berätta mer om helgen men det får bli i morgon eller senare i veckan. Jag tog nämligen 707 bilder totalt under helgen och det är inget jag orkar ta itu med nu. Nu ska jag fortsätta kolla på Disturbia och äta glass. Puss och kram

Sitter i bilen just nu, är på väg till Norrköping med några kompisar. Ska till Kolmården i morgon, därav resan dit. Kommer att bli rikitgt kul tror jag. Laddat och tömt båda kamerorna så nu hoppas vi bara på fint väder så jag kanske får bra bilder. Vet inte om jag kommer uppdatera något mer i helgen och om jag inte gör det så får alla ha en trevlig helg. Puss