Lawson - Learn to love again
 
Har haft superfint väder här idag så jag begav mig ut på en promenad i en timme. Solglasögonen plockades fram för första gången i år och vad är inte det om ett vårtecken :)
Idag har jag satt näsan i ett mattehäfte för första gången på sju år. Det känns helkonstigt men ändå rätt bra. Satt och pluggade i 1,5 timme idag och det gick jag oväntat bra och framåt.
 
I tisdags var jag nere på komvux skolan vi har här och dit gick jag för att prata med en studievägledare. Eftersom jag läste svenska 1 i höstas kände jag att jag ville byta till något annat ämne som skiljer sig ganska mycket från svenskan och då passar matematik perfekt. Då det är löpande intag på just matten så skrev vi in mig på en gång, fick schema och lite andra papper och åkte hem. Jag var dock tvungen att åka tillbaka kl 13 för att göra ett litet test och se vart jag låg någonstans och för att inte ha pluggat på många många år gick det bra. Hade oförväntat nog rätt på alla frågor jag svarade på :) En ganska stor lättnad måste jag säga!
 
Igår gav jag mig ut på jakt efter ett rutigt block och trodde väl att jag skulle hitta något med ett fint omslag eller liknande men tyvärr gick jag inte med vinst där utan kom hem med ett vanligt rutigt block bara, men det duger.
Jag beställde också hem matteboken som jag ska använda under kursen igår, än så länge har jag bara första kapitlet i ett litet häfte som jag fick av min lärare så att jag kunde börja kom igång lite smått.
 
Jag känner mig iallafall ganska peppad på det här och hoppas att det ska bli roligt. Stolt som bara den är jag att jag äntligen fick tummen ur och gick dit och skrev in mig. Kanske ska jag unna mig något fint!
 
Puss och kram
 
 
 
Min mamma fyllde 50 för två veckor sedan och till hennes glädje så hade vi renoverat här hemma när hon var bortrest över helgen. Det blev en mycket rolig och lyckad helg men vi hade mycket att göra och vi slet på hårt! Vi hann iallafall klart med allting vi skulle göra på en och en halv dag. Så på söndagen när mamma skulle komma hem behövde jag bara städa. Jag är enormt tacksam för alla som hjälpte till och kan inte förstå vilka bra vänner jag och min familj har! Utan de hade den där överraskningen aldrig blivit möjlig. 
 
Såklart blev mamma superöverraskad och väldigt glad över att vi gjort i ordning här hemma! Det enda hon inte gillade var att jag inte lyssnat på henne när hon sagt att hon inte ville bli firad. Haha, då vi aldrig brukar fira storslaget annars så struntade jag fullständigt i det och bjöd hit vänner så att vi var runt 25 pers här. Men jag vet att hon uppskattade det även fast hon inte ville bli firad.
 
Jag tänkte visa lite smakprover på hur det såg ut när allt blivit klart!