Jag har börjat packat lite smått till i morgon och jag är fortfarande inte klar och nu ska jag åka iväg till Bålsta med mamma och Benji. Ska hälsa på min morbror och hans fru som är på besök i Sverige från Thailand.

Så nu har jag lite bråttom! Ciao
Jäklar vilken varm dag det har varit idag. På jobbet har barnen sprungit genom vattenspridaren halva dan. Har haft på den i typ fyra-fem omgångar. Nästan så att man är lite sugen själv på att springa i genom den. Ser så otroligt skönt ut när ungarna gör det.
Hängde lite på småsidan med Simon på myran när jag skulle ha koll på vattenkranen utomhus. Alltid lika kul och det verkar som han har fäst sig lite vid mig. Han ville inte gå någon annan stans och följde efter mig när jag gick iväg. Han satt också likadant som mig, när jag flyttade på benet, flyttade han också på benet. Tyckte jag var lite sött.

På eftermiddagen hade vi en rymling från krypsidan som hade klättrat över staketet alldeles själv. Lite roligt var det faktiskt men ändå något man måste ta på allvar då det är så lätt att det händer olyckor osv. Det vill man ju inte ha på sig bara för att man var ovetandes om att man har ett barn man inte ska ha på sin gård.
Idag slutade Emilia, en utav småtjejerna som jag har fått bra kontakt med. Jättego tjej som jag alltid frå kramar utav och som alltid är glad. Väldigt tråkigt och i morgon slutar det några till. Vad man kommer sörja den här veckan.

Efter jobbet cyklade jag hem och här har jag inte gjort något speciellt. Städade mitt rum eftersom det såg förjävligt ut. Men nu är det minsann fint. Annars har jag suttit framför både tv och dator.

Snart ska jag hoppa i sängkläderna och smörja in mig med lite Xylocain salva, de är det enda som hjälper mot alla nedrans myggbett jag fått på benen. Har blivit lite utav en tradition den här veckan då jag inte kan sova annars :P Är en evig kliare och kan knappt sluta när jag börjat, så det är bästa att förebygga innan det är försent. Puss och godnatt.

Ringen var en utav presenterna jag fick igår. Älskar den!

Så börjar min födelsedag lida mot sitt slut. Har haft en skön och fin dag, har dock inte gjort något mer än att jobba men det har känts bra ändå. Då några utav mina kompisar är bortresta ska vi fira mig någon annan gång istället så det kommer att bli kul.

På jobbet i morse blev jag varmt välkommen med blommor och en massa gratulationer både från vuxna och barn. Då blev jag väldigt glad! De hade till och med skrivit upp att jag fyllde år på tavlan i hallen :) På förmiddagen var vi i skogen med barnen och sen när vi kom tillbaka åt vi lunch på torget. Efter det städade jag i ordning och klockan 12 hade jag rast. Då hade de tagit fram en päronkaka till oss i fika rummet för att jag fyllde år! Och sen fanns det vanlijbullar som jag hade tagit med mig.

Eftermiddagen spenderades både inne och ute. Ute var det så varmt och fint väder så vi tog fram vattenspridaren och den tyckte de flesta barnen om att springa i. Inne var det mycket legolek och dans. Klockan fem slutade jag och då cyklade jag direkt hem. La mig i soffan och tog det lugnt tills mamma kom. Sen blev det middag och lite gott och sen öppnade jag lite presenter. Fick pengar, bismarcks armband, lite andra smycken och en dvd. Det var ungefär det jag önskade mig så det är jag nöjd över.

Nu ska jag börja göra mig i ordning för sängen. I morgon blir det ju en tidig morgon igen. Puss och kram


För i morgon är det min födelsedag!

Ligger i sängen och kollar på film. Bara tar det lugnt efter en lång jobbdag. Har jobbat 10-20 pass i två dar så jag är rätt slut. Dock har det varit skönt att jag inte behövde jobba ensam. Nästan det enda positiva med att jobba så.

Igår efter jobbet så gick jag med Ronja och vi satte oss vid en bänk och snackade. Lite senare rullade Nina in på cykeln och joinade oss, blev en massa roligt snack och så spelade vi kubb. Roligt att hänga med kollegorna som man annars bara träffar på jobbet. Eftersom vi satt ute i flera timmar så har jag fått typ 20 myggbett på varje ben och det är inte alls lika roligt. Dessutom så ser myggbetten ut som en massa stora fula utslag och sluta klia kan jag inte heller, hemskt!
Kom hem runt tolv på kvällen och då åt jag en väldigt sen middag och sen gick jag och la mig direkt.

Skriver om midsommarafton någon annan dag, för nu ska jag gå och ta en snabb dusch och efter det kommer det nog vara dags för lite sömn. Nästa vecka kommer jag nämligen ha heltid så jag börjar 8 varje dag och det är jag inte van vid så sömnen kommer nog att behövas. Puss och kram
Kom ut ur duschen för en stund sen och det var otroligt skönt att kunna andas igen efter typ en veckas förkylning. Kommer väl försvinna lika fort som det kom men det är det värt.  Snart ska jag gå och lägga mig, ska försöka sova ut lite i morgon iallafall. Det behövs ganska mycket just nu måste jag säga.

Cyklade till jobbet i morse i världens spöregn inte alls kul och jag var alldeles dyngvåt när jag kom fram. Var tvungen att låna ett par byxor från jobbet medans mina leggings hände i torkskåpet. Idag var jag inne på Myggan hela dan. Hade sju barn vilket var tokbra. Har gått super och har till och med börjat byta blöjor på barnen, inga bajsblöjor dock. Allt gick väl bra förrutom ett väldigt krångel med vilan idag. När jag kom tillbaka från min rast hade ingen somnat, vilket var kaos. När jag sen gick in och satte mig och satt brevid och klappade de på ryggen en efter en så somnade de till slut. Det var skönt och behövligt.

Efter klockan tre hade vi bara tre barn kvar på vår avdelning så vi gick över till myran och var där tills jag gick hem. Och då hade vi inga barn kvar. Har typ aldrig hänt förrut.

Nu hade jag tänkt lägga mig framför en film och sova. Puss

Förresten tänkte jag bara säga att jag fyller år på tisdag nästa vecka, bara fem dar kvar! Otroligt vad tiden går fort!
Idag har jag varit och handlat mat till midsommar i centrum. Mötte upp Michaela, Sandra, Alexandra, Fredde och Sofie. Blev en väldans massa mat och ännu är vi inte riktigt klara. Lite små saker kvar som man helst ska köpa färskt och sen blir det väl något godis eller så också.

På jobbet hade vi midsommarfirande med alla barnen idag. Hade satt upp en stång som alla dansade runt. Till lunch blev det lite midsommarmat som lax, kycklingspett, färskpotatis, sill och lite annat. Och till mellanmål blev det fruktsallad som innehöll jordgubbar, vattenmelon, äpple och banan med vaniljkesella. Jättemumsigt.
Var inne på både myran och myggan då det är några vuxna borta, men vi klarar oss ändå ganska bra med tanke på allt.

Nu hade jag faktiskt tänkt hoppa i säng. Har ont i huvudet och såklart har jag åkt förkylning med hosta så jag mår inte direkt toppen. Eftersom jag ska upp och jobba tidigt i morgon så behöver jag nog lite extra sömn. Godnatt
Regnet har precis slutat ösa ner utanför och jag sitter och myser i sängen i min morgonrock. Tog av mig nästan alla kläder när jag kom hem och orkade inte sätta på mig något annat.

Har regnat till och från sen klockan fem ungefär och då blixtrade det och mullrade som aldrig förr. Lite små läskigt faktiskt. Det mullrade så högt att det lät som om ett flygplan crashade eller nåt. Men när det bara regnar är det mest mysigt.

Annars idag har jag varit iväg och jobbat. Började 9 i morse. Skulle egentligen börjat tolv men det blev något missförstånd igår men när jag hade kommit var det ju redan försent. Så jag fick vara inne på fjärilen och hjälpa till och städa istället. En lugn och skön förmiddag. Hjälpte också till och plocka in en massa varor som vi hade fått levererat.

Efter lunch och rast med tårta så gick jag in till Myran och var där resten av dan. Riktigt mysigt att vara där. Har ju varit där ett par gånger nu och nu känner jag nästan alla barn, vilket är super kul. Idag har jag haft några barn som som följt efter mig vart jag än gick. Simon en liten kille som är 3, var en utav dom. Han ville hålla mig i handen och att jag skulle bära honom nästan hela tiden. Jag tycker det är så sött! Och jag blir så glad när jag känner att de tyr sig till mig och att de tycker om mig!
Men eftermiddagen vara inte bara positiv, vi hade flera barn som gick hem med feber. Inte alls kul.

Då vi bara hade fem barn kvar efter fyra fick jag gå hem tidigare och det tackar man ju inte nej till.

Sen jag kom hem har jag bara suttit framför datorn och inte gjort mycket alls. Och nu ska jag kolla lite på tv och bara ta det lugnt och kanske gå och lägga mig i tid ikväll. Jag vill verkligen inte vara trött i morgon bitti. Puss
Snart ska jag börja göra mig i ordning för kvällen. Idag är det utgång som står på schemat. Det blir nog Pure, skulle gått till Berns egentligen men det blir nog bra ändå.

Igår började jag Brunch hemma hos Michaela, med henne, Alexandra och Sofie. Riktigt mysigt! Satt och pratade och hade på en Beckfilm i bakgrunden.

Efter brunchen åkte jag och Alexandra ner till centrum och handlade en present och sen åkte vi hem till henne och slog in och den och bara tog det lugnt. Vid 18 kom mamma och hämtade mig. Direkt när jag kom hem bytte jag kläder och åt lite mcdonalds sen kom Sofie och hämtade mig och vi åkte hem till Felicia.

Hon hade fest hemma hos sig eftersom hon fyller år snart. Vi var väl runt 15 stycken som var där och det var riktigt kul. Runt halv tolv skulle vi allihop gå ut på krogen men vi hann aldrig komma så långt. Michaela, Frida och en till tjej fastnade i hissen på väg ner. Och eftersom vi inte kunde få ut dom så ringde vi hjälp. De sa att de skulle komma efter 20 min, men 20 min blev 40 och de hann sitta där i lite mer än en timme innan hjälp kom. Så när de äntligen hade kommit ut ur hissen hade hälften dragit ut så vi som var kvar bestämde oss för att GÅ upp till Felicia igen. Där blev de chill med musik och tv spel. Jag låg mest i soffan och kollade på när killarna spelade Amerikansk fotboll och super mario, skitkul :) När solen började gå upp och man började känna sig riktigt trött så ringde jag mamma och hon kom och hämta oss. Var väl hemma runt halv sex och somna typ på direkten när jag la mig ner.

Förresten, igår hade jag också på mig gummistövlar. Vädret var ju inte det bästa och jag hade inte tänkt följa med ut från början så jag hade inte med mig några extraskor, men sen ångrade jag mig och fick låna ett par av Felicia. Då gav jag mina gummisar till Sofie eftersom hon skulle åka hem och då tänkte jag att det var bäst att hon tog dom med sig eftersom vi ses lite oftare. Och sen blev ju kvällen som den blev och vi stannade kvar hos Felicia. Så där satt jag, skolös! Tyckte jag var lite komiskt ;) Tur att mamma kom och hämtade oss, vad hade jag annars gjort.

Nu börjar jag få lite bråttom så jag måste sluta nu. Ha en trevlig lördagskväll allihop. Puss och kram.
Har precis ätit middag och sitter nu i soffan och kollar på film. Kom hem för lite mer än en timme sen. Har nu på kvällen varit iväg och bowlat med några utav mina tjejkompisar från dagiset. Vi var 6 tjejer och två killar. Skitkul var det och vårat lag var bäst, haha :) Och lät mest gjorde vi också :P Men det gick faktiskt ganska bra, jag vann över oss fyra i mitt lag och kom 2 utav alla 8 tror jag. Det är ju faktiskt helt okej.
Var roligt att umgås utanför jobbet också och prata om sånt som vi vanligtvis inte pratar om på jobbet. Som killar till exempel. I tre dagar nu har vi haft två killar hos oss som jobbat med typ brandalarmet och en utav dom var riktigt snygg men det är inget vi har nämnt till varandra, men idag kom det fram att typ alla hade stått och kollat och tyckt att han hade varit jättesnygg. Det tyckte jag var lite kul! Synd bara att deras sista dag var idag,  försvinner det enda ögongodiset vi hade.

Eftersom sommarlovet börjar komma igång nu så var vi bara 16 barn idag. Väldigt skönt! Och vi var dessutom fyra fröknar så vi gick iväg till IP idag och spelade fotboll. Slutade halv fem och då cyklade jag direkt hem, gick på toa och bytte kläder sen sprang jag ut genom dörren igen, ner till bussen. Mötte Maria och Evelina på Gullmars och sen åkte vi tillsammans till Sickla.

Förresten så slutade Alicia hos oss igår. Först barnet som slutat och det var lite sorgligt. Känner redan nu att det kommer bli svårare och svårare att se alla barnen lämna. Jag har ju faktiskt varit där i snart 4 månader och det är ju en ganska lång tid ändå.


Inte den bästa bilden men här är alla tjejerna!

Sitter hemma hos Michaela just nu. Hon hållet på och gör sig i ordning. Snart ska vi gå till bussen och åka ner till centrum. Där ska vi möta upp Sofie och Sara. Därifrån ska vi åka till Sickla och gå på bio. På dagens schema står Baksmällan 2. Ska bli kul :) Eftersom det regnar ute känns det extra perfekt med en biokväll. Regn är ju det bästa biovädret ;) Puss och kram!
Är hemma hos Michaelas mormor med Michaela, Alexandra och Sofie. Har myskväll framför en film med hemmagjorda frappuccinos och mcflurrys. Jättemys!! Hade tänkt fortsätta kolla på filmen nu men jag skriver mer senare eller imorgon om helgen och allt! Puss och kram.
Sitter i fikarummet på jobbet och har rast just nu. Har haft ganska mycket att göra så jag har inte hunnit ha det förrän nu! Slutar om ungefär 2 timmar och jag kan inte säga mer än att jag längtar dit som fan. Är dessutom ledig i morgon vilket bara gör mig mer taggs inför kvällens bravader. Det är nämligen fest ikväll för Sofie som fyller 21 idag, STORT GRATTIS! Kommer att bli rikigt roligt tror jag! :) Nu ska jag strax gå ut och jobba igen men vi hörs igen senare. Puss
Äntligen helg, men jag har ännu inte blivit helt ledig då jag ska jobba ett pass på Shell i morgon men på söndag är jag helt fri.

Hoppade in på dagiset idag, så jag jobbade 11-15,30. Det tyckte jag var ganska lagom då jag egentligen skulle varit ledig idag. Idag var jag inne på Myran. Jättemysigt med de lite mindre barnen. Innan jag skulle gå hem så ställde sig Johanna framför mig och sträckte ut armarna och sa kram. Då lyfte jag upp henne och fick världens bamsekram och en puss på kinden. Så sött så att jag dör!

Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och suttit vid framför både tv och dator. Kände att jag bara ville vara inne och ta det lite lugnt nu när jag har flängt runt en hel del på sistone.

Nu ska jag gå och äta middag och sen vet jag inte vad som händer. Puss
Hej! Just nu är jag på väg hem till Frida för en trevlig kväll med tjejerna. Kom direkt ifrån en middag på Sjöboden. Har varit där med jobbet. Jag tänkte berätta lite mer om det senare. Ha en trevlig torsdagskväll! Puss
Idag efter jobbet så gick jag och Ellinor hem till en tjejkompis som tog studenten. Kom dit någon gång efter fem och gick hem runt 21. Bjöds på god mat och goda bakelser. Var en väldigt trevlig kväll. Hade tur också att det blev sol på eftermiddagen, när det verkligen öste ner vid lunchtid.

Annars har jag jobbat hela dan. Var ute på förmiddagen innan lunch. Först var det helt okej fast kvaft men sen kom ösregnet. Då blev det kallt och jag stod mest under tak. Som jag sa så blev det iallafall fint och varmt på eftermiddagen och man kunde vara ute i linne. Var också tvungen att jobba över en halvtimme eftersom Maria blev sjuk men det gjorde ingenting.

Nu måste jag gå och lägga mig, ska upp tidigt i morgon igen. Puss och godnatt.

Sitter hemma hos Sofie med henne, Alexandra och Michaela. Har en myskväll, köpte med oss mat och lite gott och så har vi kollat på Big Brother finalen. Snart är det dags för hemgång men som tur är så jag är ledig i morgon också. Superskönt. Berättar mer om helgen senare. Puss
Kom precis hem från centrum. Var och handlade med mamma en snabbis eftersom jag behövde ha något till ikväll. Jag hittade iallafall ett linne så nu är jag nöjd.

Ikväll ska vi på Summerburst, en typ av festival med en massa dj's bland annat David Guetta och Eric Prydz som kommer att hållas på Stockholm Stadion. Kommer att bli grymt och är så jäkla taggad!!

När jag fixat klart saker här hemma så ska jag gå iväg till Amanda där vi ska vara innan vi åker in till stan senare idag.

Nu har jag inte mer tid att skriva men vi hörs och då har jag förhoppningsvis en massa bilder att visa! PUSS

Kom precis hem från strand. Sov kvar hos Mickis moster där vi spenderade hela kvällen. Sovit max fem timmar i natt så är lite trött men hade ändå tänkt gå ut och lägga mig i solen.

Igår så grillade vi hemma hos Bittan. Vi fick låna huset igår eftersom det inte var hemma. Vi möttes upp allihop på Vivo och handlade mat och annat gott. Åkte sen till huset och började fixa i ordning allt, satte igång grillen, skar upp kött och grönsaker.

Middagen, sällskapet och vädret var toppen. Det kunde inte ha blivit mysigare. Lite senare rullade det in lite fler och musiken sattes igång. Satt ute hela kvällen och hade det astrevligt. En kille som kom kunde spela gitarr, så vi plockade fram den och han spelade medans alla andra sjöng med. Vilka sommarkänslor man fick då. Tyvärr blev det något bråk men annars skötte sig alla jättebra och vi hade hur kul som helst. Runt fyra snåret när det inte var så många kvar fick vi för oss att leka kurragömma. Askul och man kände sig som ett litet barn. Det enda tråkiga var ju att huset var enplanigt så det var inte alls lätt att hitta stället att gömma sig på :P

Vid fem gick de sista hem och vi kunde gå och sova. Och slocknade gjorde vi rätt fort.

Sitter i stan med Michaela, Sofie och Anna. Hade bara tänkt sitta på någon uteservering hela kvällen. Är ju ledig i morgon eftersom det är Kristi himmelfärd. Jätteskönt! Och på det så är det långhelg. Inget jobb fram till på tisdag. Nu ska jag verkligen njuta av att vara ledig. Exta mycket när jag varit ledig två dagar av 17. Behöver vila kroppen!! Nu ska jag vara lite social, ha en trevlig kväll! Puss