Har precis packat färdigt. Ska åka iväg med jobbet direkt efter att vi slutar imorgon. Vi ska sova kvar där och då måste man självklart ha med sig lite grejer.

Idag fick jag stänga då Sara är sjuk, inte världens roligaste direkt men det gick bra. Nu är jag dock väldigt trött, men det beror ju mest på att jag sover väldigt dåligt just nu, har gjort det i en vecka ungefär och varje dag när jag kommer hem från jobbet så känns det som om jag ska somna på en gång. Måste liksom underhålla mig med något för att jag inte ska somna, haha.

Nu på kvällen var jag iväg med mamma och körde en stund. Åkte först till min frisör för att lämna lite saker och sen åkte vi till stan för att jag var tvungen att handla på apoteket. Vaknade med ont i halsen i morse så jag inhandlade lite halstabletter. Efter det åkte vi hem.

Nu ska jag gå och lägga mig, har lite sovmorgon men det skadar ju inte att somna lite tidigare för en gångs skull. Puss

Skulle ut och köra med mamma en liten sväng, nu två timmar senare är vi hemma. Fastnade i en bilkö i stan så tiden bara rullade iväg men det är ju ändå rätt bra för då har jag fått göra det också, haha :)

Sitter i soffan och kollar på tv just nu. Ska alldeles strax gå upp och lägga mig i sängen istället.

Vi har haft underbart väder här idag, känns som om sommaren och värmen äntligen börjar att komma nu. Luktar till med sommar utomhus!

Slutade tidigt idag så när jag kom hem från jobbet fixade jag i ordning lite på balkongen och la mig där och solade. Satte på lite bra musik och bara njöt!

När mamma kom hem följde jag med henne på en kort promenad och handlade och efter middagen så var vi iväg och övningskörde.

Har varit ledig idag då det är Kristi himmelfärd, inte helt fel att bara få vara ledig en dag mitt i veckan.

Självklart firade vi det igår genom att gå ut. Satt på Medis med jobbtjejerna och åt, drack gott och hade det väldigt trevligt. Kom hem runt 1 inatt, mamma kom och hämtade oss på gullmars så vi slapp ta bussen hem. Dessutom så spöregnade det så då var det extra skönt att få åka bil nästan enda hem till dörren.

Idag har jag städat, plockat och rensat en massa i mitt rum. Pumpat musik på högsta volym och bara haft det bra! Riktigt fint väder har vi haft idag också och det har ju inte gjort dan sämre.

Nu på kvällen var jag iväg och körde lite med mamma. Åkte runt lite i stan och Haninge. När jag kom hem åt jag en sen middag och nu ska jag strax gå och lägga mig. Jag jobbar imorgon och jag börjar 8 så några timmars sömn vill man ju ha, haha. Slutar i och för sig kvart över två imorgon så jag ska ju inte klaga. Puss

Beställde hem dom här snyggingarna igår. Förhoppningsvis så landar dom i brevlådan redan imorgon :)

Har precis kollat klart på det sista avsnittet av Castle. Åh vad bra det var! Nu vill jag ju bara att säsong 5 ska börja.

I två dagar har jag jobbat inne på humlan och det har varit väldigt roligt. Känner ju dom barnen bra så det har gått super. Idag på eftermiddagen så gick brandalarmet helt plötsligt. Alla blev lite halvt skraja. Det gick iallafall bra, vi samlade ihop alla barnen och gick tillsammans till mötesplatsen. Som tur var så hade det inte hänt någonting men det är ändå lite läskigt och man blir lite ställd. På krypsidan hade dom flesta barnen vila så dom hade vaknat av larmet och även några barn på vår sida hade vaknat. Så några gick utan skor och byxor eftersom det gäller att man kommer ut så fort som möjligt.

Efter det så flöt resten av dagen på bra, har varit ute i det fina vädret och det har varit riktigt skönt. När jag kom hem från jobbet så städade jag undan lite i mitt rum och sen hade jag tänkt att få ihop dom sista delarna på min nya cykel men jag blir så himla frustrerad av att det inte funkar så jag struntade i det och var ute på en promenad med hunden istället.

Nu på kvällen har jag också skypat lite med Ellinor. Vi har lyckats ringa om varandra i några veckor nu så det var roligt att äntligen hinna prata lite.

Nu ska jag snart hoppa i säng. Upp och jobba tidigt imorgon igen. Puss
Kom hem för ungefär en timme sen. Dock var vi hemma i Stockholm redan runt 18 tiden men jag var och grillade lite med tjejerna i solen en stund innan det blev dags att dra sig hemåt!

Har haft två superbra dagar i Uppsala!! Ville verkligen inte åka hem därifrån. Vi har hunnit med ganska mycket på två dagar. Hängt med riktigt sköna och roliga människor, dansat till en massa bra musik, haft party i studentlägenheterna, hängt i parker, grillat korv, varit på hemmafest och mycket mer.

Strax hade jag tänkt hoppa i säng eftersom jag ska upp tidigt och jobba imorgon så jag får berätta lite mer när jag har hunnit landa lite och när jag har ordnat fram lite bilder! PUSS

Packningen vi hade med oss igår morse när vi skulle ta tåget till Uppsala :)