3/1

0kommentarer

Nyår firades först med middag hemma hos Frida. Var ett gäng på 12 stycken. Senare kom även Matte med några kompisar. Halv elva kom taxi bilar som vi hade beställt, så från Frida åkte vi in till stan. Till Amba, där vi hade biljetter. Var hur mycket folk som helst och varmt som tusan. Men det var kul att träffa många man kände.

Efter två bestämde några utav oss för att gå därifrån och då åkte vi hem till Frida igen. Satt hemma hos henne och pratade i några timmar innan resten av gänget kom tillbaka. Runt 9 började vi känna att det var dags att åka hem, alla var trötta och i princip ingen var vaken förutom jag och Matte som spelade kort. Iallafall kom mamma och skjutsade hem oss. Slocknade i soffan när jag kom hem och resten av dagen låg jag där.

Nyår var iallafall roligt och det var kul att umgås med alla vänner även om några saknades! Men nästa gång vill jag nog inte vara på krogen. Det förstör lite av charmen med nyår, såg inte en enda raket och nästan alla försvann på krogen och så såg man inte dom något mer.

Kommentera

Publiceras ej