Inatt gick som sagt Oscarsgalan av stapeln och självklart satt jag uppe och kollade. Började med att se Live at the Red Carpet på E! och senare såg jag lite utav galan på kanal 9. Här tänkte jag iallafall visa några utav mina favoriter på röda mattan.


Jennifer Lawrence


Camila Alves och Matthew McConaughey


Zachary Levi


Reese Witherspoon


Justin Timberlake


Mila Kunis


Natalie Portman

Idag är det näst-sista dagen jag är ledig på en vecka så därför har jag idag passat på att bara det lugnt och vara hemma. Sov ut i morse då jag satt uppe halva natten och kollade på Oscars galan och sen har jag kollat på serier, duschat och suttit vid datorn.

Nu hade jag tänkt kolla en film och kanske se ett avsnitt av Big brother då jag missat några stycken. Imorgon ska jag försöka ta mig ut på en promenad och få lite friskluft, nu har jag faktiskt suttit inne alldeles för många dagar. Men jag antar att jag kommer att ta igen det senare i veckan. PUSS



Lite bilder från utgången i fredags!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Igår spenderade jag kvällen hemma hos Amanda, där kollade vi på Melodifestivalen och sen så kollade vi på lite olika filmer som gick på tv. Gick hem efter ett någon gång.

I fredags var vi som sagt ute. Var ju inte alls meningen att jag skulle följa med men det var fler som skulle ut så jag kunde inte sitta hemma. Gjorde i ordning mig innan jag gick hem till Amanda där jag, Amanda och Sophie förade. Halv elva åkte vi in till stan, var på gaudi och hälsade på Robin och sen mötte vi upp resten av gänget på Magenta. Hade en riktigt rolig kväll och jag ångrar absolut inte att jag följde med. Alltid kul att träffa vänner som jag inte ser så ofta. Kom hem vid fem tror jag. Då tog jag bort sminket och satte på mig pyjamas och sen somnade jag i soffan.

Vaknade vid elva hyfsat pigg, ganska konstigt då jag alltid brukar vakna sent när jag har varit ute. Låg i allafall kvar i soffan halv dan och kollade på film, Eight Below bland annat. Lyckade också sova någon timma extra vid tre.

Har lite bilder, ska kolla om det är något att lägga upp och om det är de så kommer dom väl in om någon dag. PUSS

Sitter hemma hos Amanda och förar med henne och Sophie. Ikväll blir det utgång var inte alls tänkt från början men många andra skulle ut så jag bestämde mig för att följa med! Jobbade idag 8-17 därför jag inte ville hänga med först, är lite trött och har fortfarande ont i halsen men i morgon är jag ledig så då ska jag bara ta det lugnt. Nu ska jag vara lite social, ha en trevlig fredag. Puss
Länge sedan jag var uppe såhär tidigt frivilligt, första gången på länge som jag faktiskt vaknar upp vid nio av mig själv. Nuförtiden går jag ju bara upp tidigt när jag jobbar. Jag somnade runt elva igår så det är ju inte alls konstigt att jag vaknade tidigt.

Vaknade tyvärr upp med världens halsont också så nu har jag åkt på det, men jag kände ju som sagt det på mig. Det är väl det enda negativa med att jobba med barn, att man har lättare att bli sjuk.

Nu hade jag tänkt att se ikapp lite serier jag har missat när jag inte varit inne på datorn på ett tag. Och sen hade jag tänkt läsa ikapp lite bloggar också då det är några stycken.

Ligger i sängen och kollar på Raise your voice. Har sett den jättemånga gånger innan men nu var det ett tag sen. Har varit och jobbat idag så jag är hur trött som helst. Och nu känns det som om jag börjar bli sjuk också, känner att jag börjar få ont i halsen.

Imorgon är jag äntligen ledig från jobb, superskönt då jag jobbat konstant i en vecka. Nu förstår jag varför alla är så trötta efter att det jobbat. Även fast det är roligt så är det verkligen en omställning att gå upp halv åtta varje dag, när jag tidigare gick upp vid 10 kanske.

Igår efter jobbet åkte jag hem och åt och slappade framför tv en stund. Efter sju mötte jag Sandra i granängsringen och sen åkte vi och hyrde film och sen hem till henne. Vi pratade en massa om allt, det var nästan så att vi glömde bort filmen. Vi har inte hunnit ses så mycket den senaste tiden så vi hade mycket att prata om. Filmen vi såg hette Tusen gånger starkare, den var bra men slutet var lite konstigt. Efter elva var det dags för mig att åka hem, kom dock inte hem förrän vid tolv då bussarna inte alls går ofta på kvällarna. Gick och la mig direkt och somnade ganska fort.

Var lagom trött i morse men jag kom iväg fort. Idag så pysslade vi och det var riktigt roligt, målade med sockervatten och vattenfärg. Barnen verkade också tycka om det. Slutade halv fem och då fick jag skjuts hem av Elli som också slutade då.

När jag kom hem så gick jag ut med hunden i en timme och sen satte jag mig och kolla på tv. Och nu sitter jag här och nu har jag inget mer att skriva, haha. CIAO
Snart ska jag hoppa i säng, ska upp runt halv åtta och åka iväg och jobba. Imorgon blir det en ganska lång dag, slutar 16.15. På kvällen ska jag träffa Sandra som jag inte sett på några veckor :)

Idag jobbade jag ju som sagt. Började halv nio, men självklart så var det lite förseningar med bussarna i morse men jag kom som tur var bara några minuter sent. Idag var vi ute litegrann och det var faktiskt härligt, inte lika kallt som det var förra veckan. Slutade klockan tre och åkte direkt hem. Kollade lite på tv och åt sen så gick jag och duschade och det var superskönt.

Nu på kvällen har jag kollat på Big Brother som började med en ny säsong igår. Alltid följt det och nu kan man ju inte vara sämre. Speciellt inte när min kompis ex är med, då får man ju bara inte missa det. Då jag jobbade igår så missade jag först avsnittet men det tog jag igen tidigare idag och även i morse då jag hann kolla lite på reprisen på tv innan jag gick hemifrån.

Jag kom hem för cirka en halvtimme. Har varit och jobbat och nu är jag helt slutkörd. Var dock ganska lugnt på jobbet så jag hann klart med allting innan stängning.

Just nu håller jag på och äter tacos som blev min väldigt sena middag idag. När jag har ätit klart ska jag gå och lägga mig direkt för imorgon ska jag jobba på dagiset igen och jag börjar halv nio. I och med det så förvinner några sömntimmar som jag gärna hade velat ha. Men men vad ska man göra, jag får iallafall jobba vilket är toppen.

Nu har jag inte mer tid att spilla. Godnatt!
Jobbade som sagt idag också, skulle slutat klockan två från början men behövdes fram till fyra och det är ju bara bra för mig :) Idag blev det en helddag på gräshoppan och det var väldigt roligt. Barnen där är fem till sex år och det den åldern och uppåt som är roligast att jobba med.

När jag slutade så gick bussarna så konstigt så jag gick i ungefär 25 minuter innan jag kom fram till en annan busshållsplats och tog bussen till centrum. Alltid bra med lite extra motion. Kom iallafall hem klockan fem och då satte jag igång och städade mitt rum direkt. Hängde in alla kläder som har legat utslängda lite överallt hela veckan. Skönt att äntligen få undan det. Efter det åt vi lite sushi och sen följde jag med mamma och handla lite mat. Då jag inte äter speciellt mycket utav sushin åt jag och mamma istället fläskfilé, tzatsiki och pommes. Sen har jag bara kollat på tv.

Nu ska jag snart hoppa i säng är redan astrött, jobbar dessutom hela helgen och imorgon börjar jag klockan 10. Puss och godnatt!
Igår åkte jag in till stan och fixade en sak på mammas jobb och sen satt jag där och väntade på att Amanda skulle komma in till stan. Mötte upp henne efter klockan fem. Gick in på HM en snabbis och efter det till systemet. När vi var klara där mötte vi upp Ingan, Amandas klasskompis. Och efter det åkte vi hem till Ingan. Där spenderade vi halva kvällen, lyssnade på musik och förade. Lite senare kom Sophie och då blev det lite ölspel innan vi tog en taxi till cafet.

Vad där i ungefär två timmar, Amanda och Ingan gick vidare till White Room medans jag var med Sophie, hennes pojkvän och en killkompis. Vi gick nästan direkt efter dom men eftersom Sophie och hennes pojkvän ville gå vidare så åkte jag och Peter hem. Jag skulle upp och jobba så det passade ganska bra. Och snäll som han var så skjutsade han mig ända hem och det är guldvärt när man ska upp tidigt. Men även om kvällen blev ganska kortvarig ute på krogen så hade jag en riktigt rolig kväll!

Kom hem 02.45 och jag gick och la mig nästan direkt. Och slocknade ganska fort med. Vaknade halv åtta, gjorde mig i ordning snabbt och var klar på 25 minuter. Mötte upp Ellinor på Kanelgränd och därifrån gick vi tillsammans till dagiset vi jobbar på.

Jobbade från 9-16.15 så jag var ganska slut och utsvulten när jag kom hem. Somnade i soffan en timme och sen efter det åt jag middag. Det gick iallafall bra och jobba och det var kul att jobba med barn igen. Jobbade på Humlan med 3-4 åringar. Och gud vad söta dom var. På eftermiddagen gick jag till Gräshoppan och var där i ungefär 2 timmar.

Nu ska jag kolla på Bones och lite annat innan jag går och lägger mig. Ska jobba på dagiset imorgon med och då börjar jag klockan 10. Pussokram


Sitter för tillfället på mammas jobb, ska träffa Amanda och hennes kompis men dom har inte kommit in till stan ännu.

Ska iväg och möta upp dom snart och sen ska vi hem till Amandas kompis och föra och sånt innan vi går ut. Länge sen jag var ute på en onsdag, så jag hoppas på en rolig kväll.

Nu måste jag gå, mamma ska börja packa ihop datorn och så. Pussokram

Kollade alldeles nyss klart på Jersey Shore och snart hade jag tänkt kolla på det nya avsnittet av Castle som kom ut i morse.

Då jag jobbade igår så sov jag ut idag och det var skönt som attan, behövdes verkligen. Har mest varit inne på datorn och sen sett på OC. Efter klockan 18 mötte jag mamma i centrum och jag hämtade ut mitt paket från Ellos och sen så handlade jag och mamma på Ica och lite småsaker på apoteket innan vi åkte hem.

Hemma öppnade jag paketet jag fått och prövade skorna. Och de satt perfekt, tänkte visa bilder senare när jag tagit några i dagsljus.

Då jag var dålig på att skriva i helgen tänkte jag berätta lite nu.
I lördags vaknade jag ganska tidigt så jag åkte med mamma in till stan. Hon skulle jobba lite så medans hon satt på jobbet gick jag runt i lite butiker. Hittade inte så värst mycket men jag fick iallafall med mig en kavaj och en tröja som jag velat ha ett tag.

På kvällen gick jag hem till Klara där vi var några stycken innan vi åkte hem till Linda som fyllde 21. Efter nio när alla var färdiga så tog vi bilen och åkte dit. Var kvar till klockan fem ungefär. Hade inte alls tänkt att dricka heller men både Linda och andra bjöd så jag tackade och tog emot. Jag hade en riktigt lyckad kväll, träffade många jag inte sett på länge och sen många nya ansikten vilket alltid är roligt. Jag och Bahar bestämde oss för att åka hem tillsammans då de andra i vårat sällskap åkte hem tidigare. När vi skulle ta tunnelbanan så vi missar den med några meter. Inte alls kul. Som tur fick vi en taxi snabbt så vi hann med nattbussen från slussen och vi hann till och med köpa lite fyllekäk på mcdonalds. Kom hem efter klockan sex och somnade nästan direkt när jag gick och la mig.

Vaknar klockan 12 på söndagen av att mamma väcker mig och säger att min telefon ringer. Hade missade samtal från min chef och min faster. Ringer upp min chef först och han frågar ifall jag kan komma in och jobba i några timmar. Jag sa ja eftersom jag behöver pengarna och sen så behövde jag inte stänga eller nåt. Efter jag pratat med honom ringde jag min faster och hon var på besök i Stockholm så vi bestämde att hon skulle komma till oss senare.

Gick upp efter att jag pratat klart i telefon, vaknade till lite då jag bara sovit i ungefär fem timmar. Åt frukost och klockan ett så tog jag bussen till jobbet. Jobbade till klockan sex och då åkte jag direkt hem. När jag kommit hem hade min faster och hennes pojkvän kommit hem till oss och mamma höll på att laga mat. Dagen till ära hade mamma lagat gourmetmiddag, kött med potatisgratäng och sallad med en massa gott. Det var väldigt trevligt och mysigt och de stannade kvar till lite efter nio.

Efter de hade åkt satte jag mig i soffan och kollade på tv och där somnade jag. Vaknade klockan sex på måndag morgon och gick upp och la mig i min säng. Gick upp vid tolv igen och gjorde mig i ordning och var inne på datorn innan jag åkte iväg till jobbet. Jobbade 14-22, gick bra och jag var klar i tid när jag stängde. När jag satt i centrum och väntade på bussen träffade jag Danne som också skulle ta samma buss hem. Så vi satt där tillsammans i en kvart och snacka medans vi väntade. Alltid skönt med sällskap som ska till samma ställe.

När jag kommit hem åt gick middag och sen satte jag mig i soffan och bara tog det lungt.

Blev ett ganska långt inlägg men jag skriver för det mesta för mig själv och det är lättare att komma ihåg saker om man får lite detaljer :) Nu ska jag byta kläder och mysa ner mig i soffan. PUSS
Idag har jag varit och jobbat. Kom hem för ungefär en timme sen. Helt slut så snart ska jag nog hoppa i säng.
Annars idag har jag inte gjort något, tog det bara lugnt innan jobbet och sov ut efter helgen.

Jag ska berätta om helgen men igår hade jag gäster så jag orkade inte sätta mig framför datorn efter det och idag kom jag hem så sent men jag ska försöka göra det imorgon. Då har jag tid!

Hoppas alla har haft en mysig alla hjärtans! PUSS
Vaknade för en halvtimme sen och ska snart åka iväg och jobba i några timmar. Slutar klockan 18 så det tyckte jag var okej.

Jag tänkte bara flika in lite snabbt innan jag drar och säga att jag lever och att jag senare hade tänkt berätta mer om gårdagen. Var både i stan och shoppade och på kvällen var jag hemma hos en kompis på 21-årsfest. Så jag har lite nytt att visa och så.

Nu måste jag gå och börja göra mig i ordning. See you later!
Runt 15 tiden idag slutade det äntligen snöa, efter den värsta stormen på länge. Alla bussar här har varit inställda, även alla andra i Stockholm har varit det. Kaos kan man säga, kan gissa på att det var många som inte kom iväg till skola och jobb i morse.

Efter att det slutat snöa kom den efterlängtade solen och den fina blåa himmelen fram, då bestämde jag mig för att gå ut på en promenad med hunden. Var ute i lite mer än en timme och det var verkligen skönt att komma ut lite. Dock var det världens utmaning att traska omkring i snön då den nästan var upp till mina knän, vet inte hur mycket snö jag fick innanför skorna. Var lagom blöt om benen när jag kom in. Hemma igen så bytte jag kläder och torkade en stund innan jag gick iväg på ytterligare en promenad. Den här gången med Amanda som sällskap, vi gick fram och tillbaka till Tyresö Centrum då hon skulle hämta ett paket. Men det var kul och prata och ses då det var ett tag sen.

Kom hem kvart i sju. Riktigt stolt över mig själv att jag har varit ute och gått i över två timmar idag. Händer inte ofta! Sen jag kom hem har jag ätit middag och kollat på tv. Jag och mamma kollade på The Ugly Truth och Criminal Minds. Nu hade jag tänkt fortsätta hänga framför datorn tills jag går och lägger mig. PUSS

Ja, ännu en gång har snön kommit tillbaka och den här gången med vindar som skulle kunna blåsa omkull en. Riktigt tråkigt, det räcker gott och väl med den snö vi redan har. Sen var det ju så skönt med sol och fint väder som vi haft i några veckor nu, började ju äntligen kännas lite vårigt. Nu kommer man istället få gå och undra när solen kommer att visa sig nästa gång...

Nu ska jag gå och tvätta håret och samtidigt ha i en färgbomb som jag fått av frisören. Känner att min färg börjar bli lite dassig och då är det perfekt att ha det i håret i cirka 10 minuter och sen ser det fräscht ut igen. Efter det hade jag tänkt lägga mig i sängen och kolla på någon serie. PUSS

Beställde precis hem ett par Converse från Ellos för halva priset. Ett riktigt kap, då Converse annars kostar minst 700.

Idag har jag inte alls gjort många knop. Gått runt i myströja hela dan och för det mesta suttit framför datorn och kollat på tv.

Igårkväll åkte jag som sagt ner till Michaela en stund. Ville träffas en sista gången innan dom åkte, hann också träffa Sofie som kom förbi en stund. Kollade på några avsnitt av Solsidan medans hon packade och ordnade lite olika saker. Efter elva var det dags för att mig att åka eftersom det började bli sent och Michaela skulle upp tidigt. Kändes konstigt att jag inte kommer att se dom på månader. Sen åkte ju Alexandra och Frida ner i fredags så nu har några utav mina närmsta vänner lämnat Sverige för Thailand. Känns galet tomt och jag kommer sakna dom mycket! <3

Nu ska jag fortsätta kolla på lite serier innan jag går och lägger mig. PUSS!


Så här ser förresten mitt rum ut numera när jag äntligen har fått upp mina gardiner :)

Av en slump gick jag tillbaka och kollade i mitt arkiv och insåg visst att bloggen fyller ett år idag! Grattis till mig!
Här kommer en liten årsresumé i bilder:














Resor, fester, födelsedagar, maskerader och en massa nya vänskaper. Absolut ett utav mina bästa år!
Nu sitter jag på bussen till centrum. Ska till Michaela en liten stund. Hon och Sofie åker ju till Thailand imorgon så jag ville bara träffa henne en stund då vi troligtvis inte kommer att ses på två månader. Vi hörs senare när jag kommer hem! Puss och kram!
För en stund sen tittade jag på It's Complicated med mamma. Jag har länge velat se den, men det är inte så många som nappat på det. Så självklart fick jag en glad överraskning när den visades på TV1000 idag. Och jag gillade den faktiskt, både jag och mamma fick oss ett par riktiga skrattattacker.

Annars idag har jag varit och jobbat, gick väldigt bra och jag har varit pigg och glad hela dan. Äntligen sov jag gott för en gångs skull. Jag fick väldigt mycket gjort också och i och med det gick tiden ganska fort. Efter att jag kommit hem så la jag mig i soffan och kollade på Ice age och så somnade jag i en halvtimme och sen åt jag middag.

Idag har jag också fixat gardiner i mitt rum, en kompis till oss var här tidigare och satte upp gardinstången. Och gud vad skönt det känns, har väntat flera år på gardiner. Nu ser det ut som ett helt annat rum :)

Igår var jag, Sofie, Sofie och Sara hemma hos Michaela och hade myskväll. Hade köpt lite godis och så kollade vi film. Först såg vi slutet av Shrek den tredje som gick på tv, sen kollade vi in lite utav Melodifestivalen. Sen tillslut satte vi på en film och det blev Wall Street 2: Money never sleeps. Den var okej, lite förutsägbar men bra.


Kom hem från jobbet för lite mer än en timme sen. Slog mig ner direkt i soffan då jag är helt slut och mör i både ben och rygg och så är jag självklart lite trött då jag har varit uppe sen klockan 07 i morse.

Igår var jag och nio tjejer till hemma hos Sofie och åt middag och hade det väldigt trevligt. Hon och Michaela åker ju till Thailand på tisdag så de ville passa på och umgås med alla nu innan de åker. Kom dit runt fyra och var hemma runt 23. Då jag skulle upp tidigt åkte jag hem medans det andra fortsatte festen inne i stan.

Snart ska jag äta middag och efter det ska jag åka ner till Michaela där vi ska ha filmkväll. Passar perfekt då jag ska upp tidigt och jobba imorgon också. Det är ju bra att jag gör någonting också, för annars hade risken varit att jag slocknat runt sextiden och sen vaknat inatt och inte kunnat somna om. För det är så det brukar gå till.


Enda bilden jag tog igår ;)

Igår när jag kom hem hade jag fått ett paket. Det innehöll ett jättefint halsband och ett par röda bikinitrosor. Har beställt två bikiniöverdelar också men dom ska inte komma än.

Just nu lyssnar jag på den här skivan dygnet runt, både på datorn och i mobilen. Den är verkligen SUPERBRA! Bilden är en länk till albumet på spotify, så klicka på!
Ikväll spenderade jag några timmar på bio på Heron City med Michaela och Sofie. Vi såg Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1. Den var bra och nu längtar jag bara till den sista delen. Länge sen jag var på bio också så det var mysigt.

Innan bion var jag hemma hos Michaela en stund där vi kollade på lite tv och sen så fick jag hem lite saker som var mina.

Kom hem för lite mer än en timme sen. Efter jag kom hem har jag bytt om till mjukis kläder, ätit middag och nu sitter jag och kollar på Transformers.

Som sagt åkte jag ner till centrum och mötte tjejerna igår. Gick till ICA och handlade något att äta och sen gick vi hem till Michaela. Från början var det jag, Alexandra, Sofie och Michaela och senare så kom Frida, Terese och Linda. Det var en riktigt mysig kväll. Igår åt jag också årets första semla, äntligen då jag älskar semlor. Vet inte hur många jag åt förra året men det blev ett par stycken.

Idag har jag bara varit hemma, duschat och gått ut på en promenad med hunden. Kollat på OC som dom har börjat visa på femman igen. Snart ska jag äta middag och sen hade jag väl tänkt läsa lite bloggar och kanske se ett avsnitt av en utav alla serier jag följer.