Favoritcafé: Chokladkoppen
Favorittidning: Solo & Cosmopolitan
Favoritplagg i garderoben just nu: Mina leggings med lappar på knäna.
Byter gärna garderob med: Rachel Bilson eller Sophia Bush!
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart
Sminktips till allmänheten: Jadu, kanske att concealern är din bästa vän.
Mitt rum kan beskrivas som: Inte färdigt
Mig själv med tre ord: Snäll, glad och blyg.
Jag tränar: I princip aldrig, haha. Borde bli bättre.
Jag ville bli när jag var liten: Vad har jag inte velat bli.. Alltifrån delfinskötare, glasblåsare, kock och mycket mer.
Nu vill jag bli: Jag tror att jag vill jobba med barn, mellan 6-12år.
Humör just nu: Glad, men trött.
Är det nåt du absolut inte äter: Fiskpinnar, stuvade makaroner, räkor och ärtsoppa.
Hur många kuddar sover du med: Jag har två i sängen men jag sover bara på en.
Morgon- eller nattmänniska: Absolut en nattmänniska.
Sparare eller slösare: Sparare
Bästa film: Det finns många, The Notebook, The Last Song...
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2
Bio eller promenad: Jag vet inte, det beror väl på vad man är på för humör och andra faktorer.
Är du kittlig: Ja, får panik så fort någon kittlar mig.
Största svaghet: Oj, vad svårt. Jag tror jag har lätt för att tycka om folk för fort och sen så står jag väl inte alltid upp för mig själv och säger var jag tycker och tänker.
Det här är jag bra på: Fixa tekniska saker och kändisar.
Chips, morötter eller godis? Godis.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Ganska välstädat.
Kaffe, te eller inget? Te såklart.
Har du en besatthet? Nej.
Idag har jag hjälpt mamma och skottat snö. Var ute i en timma ungefär innan vi var klara. Det var faktiskt skönt att vara ute en stund, speciellt idag då jag låg i sängen ganska länge.

Jobbade som sagt igår och slutade klockan 22. Jag var inte hemma förrän en och en halv timme senare. Det gick inga bra bussar så jag var tvungen att åka till Norra Sköndal och sitta och vänta där i tjugo minuter på min buss.

Det gick iallafall bra på jobbet och det har varit ganska mysigt att stå i butiken. Vi har ju haft 1:a adventsyra hela helgen, så all personal har gått omkring i tomteluva hela tiden och vi har satt upp julpynt i hela butiken. Vilket uppskattades både utav oss och kunderna. Eftersom det har varit 1:a advent har det bjudits på glögg och peppakakor i butiken och det har jag självklart gått och smakat på. Då det inte var så jättemycket folk hann jag klart med allt jag skulle göra innan jag stängde och de sista två timmarna kom det kanske in runt tio personer. Väldigt lugnt kan man säga och ganska skönt för min del då jag kan komma iväg lite tidigare.

Igår efter att jag kom hem så bytte jag om till mjukiskläder och sen åt jag litegrann innan jag la mig i soffan och tog det lugnt.
Kom hem från jobbet för ungefär en timme sen. Då vi jobbade två stycken enda till stängning idag, så hade jag turen att få skjuts hem. Och det var guldvärt en kväll som denna. Stå och vänta på bussen i detta väder är ju inte direkt en höjdare.

Imorgon är det jobb igen. Och inatt hoppas att jag sover lite bättre. Var så trött att jag jag till och med tog en nap innan jag åkte iväg till jobbet.

Snart ska jag äta lite middag, det blir tyvärr väldigt sent när man jobbar såhär men det får man stå ut med. Tur att jag har stoppat i mig lite lussebullar, pepparkakor och annat gott under dagen.

Nu hade jag bara tänkt att ta det lungt och se på tv. PUSS
Klickade hem det här tidigare idag. Behövde ett par högklackade som man kan använda nu när det är lite kallare. Öppen tå och remmar är inte direkt det bästa alternativet när det är snö ute. Och klänningen kan möjligen bli något som jag använder på nyår.

Okej, det blev visst inga bilder idag. Allt ligger fortfarande kvar i påsarna.. Men förhoppningsvis så kanske det blir imorgon eller under helgen istället.

Här har det förresten snöat i tre dagar nu, så vi får väl hoppas att snön är här för att stanna den här gången. Det är ju faktiskt väldigt mysigt när det är alldeles vitt ute.

När mamma kom hem från jobbet idag så åkte vi ner och hämtade min bror i centrum och sen åkte vi iväg till Sickla. Där gick vi runt i några timmar och fick med oss lite nya saker hem. Då vi skulle byta en storlek på ett par skor så var vi tvugna att åka till Haninge, men vi hittade inte riktigt till affärern först så vi irrade omkring litegrann innan jag tog hjälp utav min iphone och då hittade vi rätt direkt. Vilken räddare i nöd alltså! Runt åtta kom vi hem och då vi har varit ute och åkte i några timmar så blev det mcdonalds till middag. Satte mig direkt framför tv:n och där har jag suttit sen dess.

Tänkte visa bilder på det jag köpt imorgon, då jag har sån huvudvärk och känner att jag hellre går och vilar, ser på ett avsnitt av NCIS: Los Angeles och sen går och lägger mig. Ciao
Igår fick vi hem en beställning från cdon.se som vi gjorde förra veckan. Både filmer, tv serier och någon bok blev det. Alltid lika kul att få hem. Så nu kommer inte jag ha tråkigt på ett tag, haha.
Jag överlevde bion igår, tyckte inte alls den var så farlig men visst blev jag rädd några gånger. Blev lite skratt ibland också då halva salongen bröt ut i skratt ett antal gånger, men vissa saker var faktiskt ganska komiska.

Idag har jag bara varit hemma, ätit god mat, druckit julmust och kollat på Harry Potter - De vises sten och lite andra filmer som har gått på tv.

Kvällen kommer väl fortsätta i samma anda som innan, soffhäng framför en film eller två. Ciao
Om en liten liten stund ska jag börja göra mig i ordning. Jag ska nämligen möta Sandra på gullmars klockan 20. Ikväll står bio på schemat och vi ska se Paranormal activity 2. Då jag tyckte ettan var läskig så har jag väl förhoppningar om att den här också ska vara det. Speciellt när skärmen kommer vara 1000 gånger större än vad man brukar kolla på. Får väl se om man kommer levande ifrån bion, haha.

Nu måste jag lägga på några kol, puss.






Har varit inne på moderskeppet.se och kollat på lite photoshop-videor. Självklart ville jag testa på det jag såg så här är några bilder jag gjort om. Tycker faktiskt att dom blev ganska coola.
Idag fick jag äntligen sova ut efter en jobbhelg. Otroligt skönt. Vaknade och gick upp runt elva.

Dagen har spenderats hemma med lite tidningar och tv. Alltid avslappnande på en ledig dag.

Just nu sitter jag och kollar på The Dark Knight. Tycker den är grymt bra och likaså de andra Batman filmerna. Den här är dock lite speciell då Heath Ledger spelar Jokern och det var en utav hans sista roller han spelade. Något man alltid har i tanken när man kollar på den filmen.

Än så länge är det bara måndag och jag inget alls planerat för resten av veckan men jag ska nog hitta på något och är glad att jag är ledig i helgen och kanske kan planera in något roligt.

Så var man på väg till jobbet igen då. Tredje helgen i rad men nästa helg är jag äntligen ledig. Det behövs efter två nästan sömnlösa helger. Jag har knappt sovit något inatt heller, vred mig i flera timmar och vaknade av att det var supervarmt då och då. Jobbar i åtta timmar och kommer att vara hemma runt 19. Troligtvis kommer jag bara att vara hemma efter jobbet. Nu sitter jag och väntar på bussen som går om cirka tio minuter. Lagom kul att man måste sitta vänta när man bara vill vara framme. Ha en trevlig lördag, puss.
Idag har jag städat och rensat ut en massa saker med mamma. Då vi har ett ganska stort hus med mycket saker kommer det att ta ett tag innan vi har gjort i ordning allt, men vi har iallafall börjat och är en liten bit på vägen.

Annars så har jag inte gjort så jättemycket. Kollat på lite disneyfilmer och nya avsnittet av NCIS: Los Angeles.

Snön försvann ganska fort sist, men nu har den minsann kommit tillbaka. Har snöat konstant sen i morse, så snart börjar vi väl komma upp i några centimeter.

Idag har jag tagit det lugnt som en riktigt söndag, och ja, jag vet att det är måndag men då jag har jobbat hela helgen har jag inte riktigt fått vara ledig någonting. Och då blir alltid måndagar slappdag för mig.
Jag har haft Eva & Adam maraton då jag har hela serien hemma och har också kollat på NCIS LA.

Det gick bra på jobbet igår, lagom med folk och saker att göra. Stannade kvar ett tag och gjorde Elli sällskap så jag var hemma runt halv åtta. När jag kom hem åt jag middag, tacos. Och sen kollade jag på Will & Grace som de hade maraton på. Då jag sov dåligt i förrgår natt också så var jag hyfsat trött och somnade i soffan och vaknade inte förrän vid åtta i morse. Men jag är glad att jag fick sova en hel natt utan att vakna en enda gång.

Snart ska jag äta middag och efter det ska jag läsa ikapp lite bloggar som jag inte hunnit när jag jobbat. PUSS
Idag har jag varit och jobbat. Började klockan 10 och slutade klockan sex.

När jag kom hem så åt jag middag och har sen dess kollat på tv. Då jag inte fick så mycket sömn inatt så har jag också lyckats sova några timmar. Väldigt skönt då jag har känt att ögonen har gått i kors enda sen i morse.

Imorgon blir det också en dag på jobbet. Klockan ringer halv 9 imorgon bitti.

Förmodlingen kommer jag gå och lägga mig snart då jag ska upp tidigt, men lite helg måste jag få njuta utav först. PUSS
Vaknade idag av att pappa ringde och väckte mig. Lagom kul, men det var bra att jag gick upp. Han håller på och hjälper mig med lite jobb och sånt där, därav samtalet.

Annars idag har jag varit ute med mamma och Maximus, eftersom det var så fint väder idag var det skönt att komma ut. Vi gick runt kvarteret och var inne på ica en snabbis. Handlade lite mat och tidningar. När vi kom hem satte jag mig i soffan direkt och läste, alltid skön avkoppling.

Har också kollat och sökt lite jobb idag. Ungefär så jag måste spendera min tid nuförtiden.

Kvällen har spenderats med god middag och serier. Snart ska jag nog sätta mig och kolla på en disney film. Har laddat ner lite nya/gamla filmer som det var länge sen jag såg. Ciao
Så var det måndag och ännu en helg har gått. Slutade klockan 22 igår och var hemma runt elva, helt slutkörd och hungrig. Var så trött att jag somnade i soffan.

I natt fick jag iallafall sova ut, så nu är jag faktiskt ganska pigg. Idag har jag mest suttit och kollat på tv, då jag har varit i full fart hela helgen var dags att det lite lugnt, skönt och behövligt.

I lördags åkte jag hem direkt från jobbet, gjorde mig i ordning och fick skjuts till Hammarby sjöstad. Där var det som sagt maskerad och det var riktigt roligt. Kul att se så många som hade gå all in och faktiskt klätt ut sig. Det var många väldigt bra. Efter maskeraden drog vi in till stan och gick till Lobby. Det var väl roligt, men bara tack vare det fina sällskapet jag var med! Vi stannade på Lobby tills det stängde och därifrån åkte vi hem några stycken till Sofies stuga. Där satte vi oss och lyssnade på musik och pratade tills det blev ljust ute. Runt åtta fick vi skjuts hem utav min mamma. Kom hem, gick och la mig direkt och gick upp runt två och åkte iväg direkt till jobbet.

Och så vill jag tacka Frida, Jannie och Alexandra för en bra maskerad och för att jag blev bjuden! <3

Här kommer lite bilder som jag lånat från facebook då jag inte hade en egen kamera.