Det är tisdag och just nu håller jag på och gör mig i ordning. Ska nämligen iväg och jobba litegrann. Den här veckan provjobbar jag nämligen på Shell. Jobbade igår mellan 5.45-14. Det satte sina spår i ryggen, benen och fötterna men annars tycker jag att jag klarade av uppgifterna bra. Ganska mycket att komma ihåg men jag hoppas att det fungerar. Stod mycket i kassan men fick också göra en massa andra saker. Idag börjar jag klockan 14 och slutar 22.

Snart ska jag springa ner till bussen, men senare ikväll tänkte jag berätta om helgen. See ya later, ciao.


I never thought that I'd fall apart
The way that I am tonight
And now I'm in pieces

I sit around wasting my time
On a bed that's too big for me now
I can't pretend now that

Last night, somehow, feels likes a lifetime ago
Somehow, this time, I'm ripping apart

So hearing your voice on the phone
It makes me feel like I'm further from home
Ooohh, I miss how it feels when we touch
Just like a papercut

The little things hurt so much....

Dåligt med uppdateringar, jag vet. Min bror kom hem från Egypten i fredags och tog då datorn ifrån mig. Men nu har jag äntligen fått en ny kontakt till min egna dator så det kanske blir lite fler inlägg nu.

I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt. Kollade på tv och sånt.
I lördags åkte jag hem till Michaela och vi låg i soffan och kollade på X-men filmerna. Vid sex kom Sofie och bi börjaade göra oss i ordning för kvällen. Vid nio åkte vi in till Medís och förade. Runt halv elva stod vi i kön till Amba. Kom in fort och sen dansade vi nästan hela kvällen. Gick därifrån halv tre, tog bussen hem, åt och sen gick jag och la mig.
Söndagen spenderade jag med Sandra, Sofie och Michaela. De kom och hämtade mig och sen åkte vi hem till Michaela och kollade på New Moon. Efter det åkte jag hem.

De senaste dagarna har jag inte gjort särskilt mycket, idag var jag ute på en skön promenad i solen och sen kollade jag på nya avsnittet av Castle och The Mentalist.
Imorgon ska jag till frisören och permanenta mig. Ska bli skönt att få håret fixat. Håller tummarna på att det blir bra!

Nu ska jag snart hoppa i säng, tänkte komma upp i hyfsad tid imorgon. Puss
Sitter hemma och kollar på Bedtime Stories, faktiskt en rolig film.

Tidigare idag var jag inne i stan med Michaela. Gick runt i affärer och tog en promenad till Gamla stan. Fick inte med mig något hem, men så är det om man inte har några pengar.

Senare blir det en liten påskmiddag med mamma och Casper och sen så ska jag ut med några kompisar ikväll.

Hoppas alla får en härlig Påskafton och en solig lördag. PUSS

Vaknade ganska sent idag efter en rad konstiga drömmar. Jag drömde bl.a att jag var med i Millenium trilogin och höll på att bli dödad.

Idag har jag varit ute på en väldigt skön och behövlig promenad med hunden. Solen lös i ansiktet och man kunde äntligen sätta på sig en vårjacka. Annars idag har jag suttit framför tvn då det har visat flera filmer på rad. Kollade också en sväng på Twilight och nu hade jag faktiskt tänkt att sätta mig ner och kolla på New Moon.

Så det här blir nog allt för idag, ciao.
Eftersom det är skärtorsdag idag så hade vi tänkt att städa och påskpynta litegrann. Så att det blir lite påskfint. Det är inte ofta vi pyntar men jag tycker att det är så mysigt. Dessutom så har påsken så fina färger!

Idag när mamma kom hem så hade hon köpt lite nya nagellack, så lite senare ska jag nog måla naglarna med en ny härlig färg :)