Kom precis ut ur duschen och har nu slagit mig ner i sängen igen. Har suttit där sen jag kom hem, eller i och för sig har jag egentligen legat helt utslagen. Denna dag har nämligen tagit musten ur mig, var trött och krasslig redan i morse och senare på eftermiddagen började jag känna hur det började sticka lite i halsen och nu sitter jag är med halsont.

Skulle åkt och tränat med Alexandra men jag kände att det var bättre och ta det nästa vecka istället. Imorse började jag ju halv tio och direkt när jag kom till jobbet så gick hela regnbågen iväg till skogen. Barnen lekte bland kojor och sen plockade vi med oss lite mossa och svampar. Barnen tyckte att det var jättekul och sprang runt så att man inte hann med men det var mysigt att gå omkring i skogen.

Kom tillbaka till lunch, åt, hade vila och sen gick vi ut igen. De var så mycket energi så att jag orkade inte ha allihop inne, dessutom så var det så fint väder så det var bara extra skönt att vara ute. Måste ju passa på nu också när det fortfarande är ganska varmt. Snart kommer den riktiga hösten. Puss

Kom hem för ett litet tag sen. Har varit ute och övningskört lite med mamma nu på kvällen. Var riktigt kul och det gick faktiskt väldigt bra :) Ska försöka läsa böckerna lite bättre så jag har bättre koll på det också.

Innan vi åkte ut med bilen så var vi ute och gick med hundarna Tyra och Alva. Deras matte var inte hemma så hon undrade om vi inte kunde ta ut dom på en promenad, och självklart gjorde vi det.

På jobbet gick det bra, var ute hela dan, förutom när vi åt och hade vila. På dagens vila så kollade vi på film, Den lilla sjöjungfrun. Håller på och jobbar med havstema med barnen nu så det passade bra att se den. Alla barnen satt som små änglar och var tysta. Helt otroligt att se!

När jag slutade mötte jag upp Evelina på vägen och så cyklade vi tillsammans till centrum. Gick och kollade i affärerna och hittade ganska mycket kul. Fick själv med mig två blusar, en tröja, leggings och en slokhatt hem. Riktigt nöjd.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Är helt slut och i morgon har jag sovmorgon och det behövs. Godnatt!

Idag är det andra dagen jag har stannat kvar längre och jobbat. Inte alls särskilt roligt. Kom hem runt sju idag och åt middag direkt.

Nu sittet jag bara framför datorn, har kollat på det nyaste avsnittet av Castle och tänkte väl kolla på någon Anna serie snart. Vill egentligen ut och övningsköra men mamma mår inge bra så vi skulle kanske göra det imorgon istället. Antar att jag får läsa boken istället för att köra bil annars.

Igår när jag slutade så gick jag till Shell och hämtade min lönespec. Pratade lite med dom där och sen gick jag ut på en promenad med Ronja. Var roligt att umgås lite med henne då vi inte har setts sen jag slutade. Var ute och gick och pratade i lite mer än en timme. Runt fyra var jag tvungen att gå tillbaka till jobbet eftersom vi var tvungna att göra lite saker till föräldramötet vi ska nästa vecka.

Vi bestämde oss för att vara klara vid sju och då cyklade jag direkt till Frida där, Alexandra, Sofie och Michaela redan var. Satt ute på deras inglasade veranda och pratade och drack smoothies!

Efter halv tio kände vi att det började bli sent och alla åkte hem till sitt. Även fast jag hade en lång dag så var det ändå en ganska rolig en. Blir väl så när man har så underbara vänner att umgås med!

Nu har jag inget mer att skriva. Pusss!

Har inte skrivit någonting alls här i helgen. Men det beror på att jag knappt satt min fot här hemma och har jag varit hemma så har jag bytt kläder eller sovit en stund. Den här helgen har nämligen varit totalt fullspäckad och helt grym!

I fredags var vi på militärhögskolan Karlberg, där de hade en maskerad. Var riktigt roligt och mycket sköna människor.
Igår var vi först hemma hos Sandra och åt middag och hade det trevligt. Sen åkte några utav oss vidare till Joel som hade avskedsfest. Även där var det sjukt mycket folk och vi hade skitkul.

Idag har vi haft en myskväll hos Sofia. Det var hon, Michaela, Alexandra och jag, vi satt mest och pratade samtidigt som vi hade på en film i bakgrunden.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, har precis borstat tänderna och ska nu bara hoppa i en annan tröja. I morgon är det upp tidigt igen. Fy att helgerna går så fort. Godnatt!

Att det redan är torsdag och inte många timmar kvar till fredag. Ska bli superskönt med lite helg.

Imorgon efter jobbet ska jag hem direkt och börja fixa mig i ordning. Ska åka hem till Denise med några kompisar. Där ska vi föra och sånt innan vi drar till en maskerad.

Jag har idag stått och provat en massa kläder tills imorgon. Jag vet vad jag ska vara men det är inte lätt ändå, ska nämligen ha långärmat på mig och det kommer jag väl förmodligen svettas ihjäl i så i morgon måste jag leta fram något fint linne jag kan ha under.

Annars så har jobbdagen gått bra, de senaste dagarna har varit ganska lugna och det har varit riktigt underbart. Hade fem barn borta idag och bara det gjorde också självklart under.
Imorgon så börjar jag 9 en halvtimme tidigare än vad jag ska egentligen men det gör ingenting för i morgon ska vi ha gruppfotografering. Så det ska bli kul!

Nu hade jag tänkt hoppa i sängen, börjar bli riktigt trött. Puss och godnatt.

Kom hem för en timme sen ungefär. Har varit ute och gått med Michaela och sen var vi hemma hos hennes pappa en stund innan vi åkte till hennes mamma och hämtade lite saker.

I morse när jag vaknade var jag riktigt trött. Vaknade flera gånger i natt och det var inte alls kul. Vaknade runt tjugo i sex av att jag drömde en jättekonstigt dröm och allt jag kunde tänka på var då att jag hoppades att jag skulle få sova lite till. Som tur var kunde jag vända mig och sova i två timmar till men det gjorde ju inte direkt mig piggare. Tvärtom faktiskt. Spelar ingen roll när jag går och lägger mig är ändå lika trött. Gick och la mig 22 igår och var ändå jättetrött när jag vaknade.

När jag kom hem från jobbet så satte jag mig i sängen och kollade på första avsnittet på 4 säsongen av Castle som började igår i Usa. Har väntat på det hela sommaren och jag kunde inte ha varit nöjdare. En perfekt start på en utav mina favoritserier. Sen började jag även kolla på första avsnittet på Hawaii Five-0 för säsongen som också var skitbra men det har jag inte hunnit se klart än så det får jag göra imorgon.

Nu ska jag lägga mig med min varma vetekudde i sängen och kolla på någon serie innan jag somnar. GODNATT

Alldeles strax ska jag åka iväg med mamma till körskolan. Vi ska gå på introduktionskurs/handledarutbildningen. Håller på från 16.30-19.45. Det är ganska många timmar så jag hoppas att det är roligt att det går fort precis som nr vi var på kurs i fredags som också var några timmar.

Egentligen så skulle jag vara med på APT vi har idag men eftersom jag hade bokat in den här kursen så får jag jobba in dom timmarna senare. Men jag är ändå ganska glad att inte behöva sitta på jobbet i tre timmar och prata.

Nu måste jag börja göra mig i ordning. Puss och kram
Ligger i sängen just nu och kolla på Pretty little liars. Pratade precis med Michaela, så nu ska jag gå upp och klä på mig och sen ska jag cykla till henne.
Vi hade tänkt ha en liten myskväll.

Igår var vi ute men det tänkte jag berätta mer om någon annan gång men något jag kan säga är att jag kom hem runt halv 8 imorse, haha.

Igår färgade jag också håret och vilken nyans det blev får ni snart se! Nu måste jag stänga av datorn och sticka iväg. PUSS
Herregud vad veckorna går fort, i morgon är det redan fredag och det ser jag verkligen fram emot. Ska jobba först innan det blir helg men i morgon ska jag med Evelina på Riskettan Del 1 på körskolan mellan 10.45-14.00 så att jag kommer bara att jobba i högst fyra timmar sammanlagt. Vilket såklart är urskönt.

När jag kom till jobbet i morse var det nästan inga barn där, halva våran grupp hade gått iväg till skogen så det var cool lugnt och jätteskönt. Vid elva kom de tillbaks igen med både lite svamp och annat roligt. Var ute nästan hela dan då vi var tvugna att hjälpa fjärilen på eftermiddagen då deras fröknar var inne på möte. Regnade lite småskurar lite hit och dit också under hela dan men det var inget man led ut av. Annars rullade dagen på ganska snabbt och halv fem slutade jag och fick cykla hem.

Har inte gjort något alls hemma, bara tagit en lång dusch och slappat. Nu på kvällen var jag och mamma iväg en sväng och övningskörde lite på en parkering. Skitkul var det och det gick faktiskt ganska bra för att vara första gången. Förhoppningsvis blir det snart ännu mer utav det.

Nu hade jag tänkt gå och sova. GODNATT
Skypade med Ellinor för en liten stund sen. Jättekul att prata med henne då det inte händer alltför ofta nuförtiden, så för att göra upp för den tiden vi inte kan prata så ska vi börja skriva långa brev (eller mail kanske man ska säga) till varandra. Då vi heller inte hinner prata så länge jämt är ju det ett lättare sätt att berätta det som man kanske inte hinner.

På jobbet idag gick det så där måste jag säga. Hade världens kortaste stubin i morse, men efter en timme utomhus med barnen i regnet så kändes det bra igen. Men man blir galen i bland när de inte lyssnar och bara ignorerar en. Eftermiddagen gick mycket bättre och vi var ute hela tiden. Var mycket med några humlebarn. När jag skulle gå hem så var det en utav tjejerna som började storgråta för att hon inte ville att jag skulle gå. Men hon fick följa med mig in på gräshoppan när jag skulle byta skor och sen när jag väl gick så vinkade hon hej då och var glad igen.

När jag kom hem så la jag mig i sängen direkt, mådde inte så bra så jag läste lite tidningar och var inne på datorn.

Nu ska jag gå och lägga mig. GODNATT
Idag kom jag hem från jobbet runt halv sju. Slutade egentligen halv fem men var tvungen att sitta kvar en stund och jobba med lite grejer. Nackdelen när man inte är vikarie längre, tolka mig inte fel men det var skönt ibland att inte behöva bry sig om de lite viktigare sakerna.

Direkt när jag kom hem satte jag mig i soffan och jobbade lite mer. Var tvungen att fixa lite bilder till imorgon, som tur var så gick det fort att ordna. Efter det var det middagsdags och sen dess har jag bara suttit framför tv. Är helt slut och trött. Känner att ögonen kommer att börja gå i kors snart ;)

Nu ska jag gå upp och hoppa i myskläderna och sedan gå och lägga mig. Puss och godnatt!

Imorse var det sånt oväder som man ville inte alls gå upp ur sängen, och sen var jag riktigt trött eftersom jag inte sovit så mycket. Men upp kom jag och glad var jag som fick skjuts till jobbet. Hade jag behövt cykla i morse hade jag väl sett ut som en blöt katt, haha.

Eftersom det regnade så mycket på förmiddagen så var vi inne. Jag hade en liten syhörna i köket, så det var rätt lugnt. Efter lunch och vilor så gick vi ut. Barnen blir ju helt vilda när dom är inne för länge så det behövdes. Skönt var det att det äntligen hade slutat regna och solen började titta fram. Jag slutade klockan två och då tog jag en promenad hem. Var hemma och satt framför datorn en tag innan jag tog bussen och mötte upp Evelina utanför körskolan. Där betalade vi kurser, skrev under lite papper och köpte lite böcker. Så nu är jag mer än redo för allt som komma skall!

När vi hade varit på körskolan så gick vi till centrum och tittade i lite butiker innan jag åkte hem runt 18. När jag kom hem satte jag mig framför datorn och åt middag. Och nu på kvällen har jag städat mitt rum och packat upp min resväska. Skönt att ha det gjort.

Strax ska jag gå och lägga mig. Puss och kram

Kom hem till huset för ungefär en timme sen. Börjar bli riktigt trött och har ont överallt i kroppen, lite extra i ryggen. Men det är ju inte så konstigt med tanke på hur mycket jag har suttit i en bil och gått omkring den här helgen.

Vi hann med en sväng till marknaden även idag men mer om helgen tänker jag berätta om i morgon. För nu ska jag  faktiskt gå och lägga mig i min nybäddade säng. Packa upp väskan och allt jag handlat tar jag en annan dag. Puss och kram
10 år sedan terrordåden slog till i New York. Ville bara säga att jag idag kommer skänka några extra tankar på alla som dog och förlorade någon för 10 år sedan.

In memory of all the victims!

Kom fram till Hudiksvall för ett tag sen. Tog några timmar innan vi ens satte oss i bilen men när vi väl börjat åka gick det ganska fort. Satt och läste körkortsboken tills det var för mörkt. Ska se om jag kanske hinner med att läsa några sidor till innan jag slocknar i sängen. Är riktigt trött efter en väldigt lång dag. Har varit uppe sen 7.15 i morse.

Då vi inte hann äta något innan vi åkte så körde vi självklart in på donken i söderhamn. Det var riktigt gott!

Nu sitter vi i vardagsrummet och kollar på film och där hade jag väl tänkt sitta tills jag går och lägger mig. PUSS

Nu på kvällen har jag packat, jag är ännu inte riktigt packat färdig men det hinner jag fortsätta med en stund imorgon. Vi ska nämligen åka upp till Hudik i morgon och hälsa på mormor och gå på marknaden som dom har där varje år.
Var inte där förra året så nu ser jag verkligen framemot att åka dit, speciellt när jag älskar att gå omkring där och kolla i alla roliga stånd. Mys!!

På jobbet hände inget speciellt, förutom att barnen var lite ur "game". Lunchtimmen var ganska kaosartad, mjölk spilldes ut över mitt bord, vi hade en kille som sprang med en kanna mjölk och självklart spillde hann ut den och sen hade vi några som hade spillt ut fullt med ris på golvet och några som ramlade mitt i allt. Man kan ju säga att det var skönt när det var dags för vila. Annars var vi ute nästan hela dan, det är riktigt skönt för då kan alla barn leka fritt och det är nog ganska uppskattat av både vuxna och barn tror jag.

Nu ska jag betala in en avgift till körskolan och sen ska jag gå och lägga mig för jag börjar 8 i morgon. PUSS
I morse när klockan ringde kvart över sju ville jag bara gräva ner mig under täcket igen. Regnet öste ner som aldrig förr och det enda sättet jag kunde ta mig till jobbet på var cykel. Inte precis den morgonen jag hade hoppats på. Men jag tog mig upp, packade ner en massa extrakläder, tog på mig gummistövlarna och cyklade iväg till jobbet. Var lagom blöt när jag kom fram, men som tur är så har man ju torkskåp på jobbet :)
Dagen fortsatte ungefär i samma mönster, regnet öste ner ännu mer och det blåste storm. Vi höll oss självklart inne nästan hela dan. På eftermiddagen så sprack himlen upp och solen kom fram. Det behövdes verkligen, så vi äntligen kunde gå ut med barnen. En heldag inne blir de alldeles stissiga av, så det var skönt att kunna gå ut.

När jag kom hem från jobbet tog jag det bara lugnt ett tag tills mamma kom hem, för då tog jag hennes busskort och åkte ner till centrum. Jag hämtade ut ett paket på posten. Paketet kom från Campadre och innehöll två klockor som jag klickade hem för någon vecka sen. Köpte en grå och en mörkröd/rosa. Jattefina och är riktigt nöjd över mitt köp!

För en stund kom jag ut ur duschen och snart hade jag väl tänkt plocka undan lite i mitt rum och sen ska jag nog gå och lägga mig. Har sovmorgon i morgon men det kan ändå vara skönt att få sova lite extra. Puss & Kram

Det här är objektiv jag fick hem förra veckan. Har provat det lite nu i helgen och jag är sjukt nöjd. Bilderna blir riktigt ljusa och fina och de blir även bra när man tar i dåligt ljus!

Kom precis hem från en långpromenad med mamma och hunden. Gick till och från Michaela, skulle hämta min kamera så jag tänkte att vi lika gärna kunde gå dit när vi skulle gå ut med hunden.

Hade egentligen tänkt läsa lite i körkortsboken nu men jag är så jäkla trött så jag tror att jag går och lägger mig i sängen istället. Får läsa lite imorgon istället.

Idag har jag bokat indroduktions/handledningskursen till mig och mamma på körskolan. Känns skönt att ha fått det gjort. Bara ett steg närmre körkortet.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jobbat som vanligt, slutade klockan 14. Cyklade direkt hem och satte mig framför datorn.

Vid klockan sex skypade jag med Ellinor. Det var jättekul att äntligen prata med henne. Hon åkte ju till Usa för två veckor sedan och vi har inte pratat sen hon åkte dit. Det var roligt att äntligen få höra lite hur allt var där och så.

Godnatt!
Redan söndag, fattar inte att helgen går så fort. Är väl så här det känns när man inte behöver jobba på helgerna. Idag hade vi tjejer brunch hemma hos Michaela och kollade på Harry Potter. Efter fyra började vi städa upp allting och senare åkte vi iväg till Heron City. Där gick vi på bio och såg Harry Potter - Dödsrelikerna Del 2. Fyfan vad grym den var! Kunde inte varit nöjdare när jag kom ut från biosalongen. Självklart kommer jag köpa den direkt när den kommer ut på dvd också! :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig. I morgon är det tillbaka på jobbet och då gäller det att man har fått lite sömn. Pusss

Sitter hemma hos Michaela nu. Vi håller på och gör oss i ordning. Ikväll blir det en riktig utgång med nästan alla tjejer. Kvällen börjar här hemma med lite vin och sånt. Senare är det sagt att vi ska dra till Amba. Det kommer nog bli skitkul.

Tidigare idag var jag i stan och shoppade lite med mamma. Kom hem med svarta jeans och lite annat kul. Om jag visar bilder från idag senare får ni se litegrann då jag har på mig flera saker jag köpt :)

Nu ska jag skruva upp vinet och fixa det sista. PUSS OCH KRAM
Hallå där. Nu ska jag snart hoppa i säng. Har sovmorgon så det ska bli skönt att få sova lite extra.

Idag fick jag hem ett nytt objektiv som jag beställt. Orkar inte visa det nu så jag gör det typ imorgon om jag hinner. Har inte hunnit testa det så mycket än men det verkar funka bra förutom att jag måste sköta fokusen manuellt och det kan bli lite knepigt men övning ger färdighet.

Puss och godnatt.