Ska alldeles strax hoppa i säng. Då vi har en sjuk hos oss så måste jag börja halv åtta imorgon och det innebär att jag måste gå upp halv sju. Och det är inget jag gör vanligtvis. Som tur är får jag skjuts av mamma imorgon bitti, annars hade jag fått gå upp ännu tidigare.

Då mamma har varit hemma idag och så fick jag skjuts både till och från jobbet idag också. Väldigt skönt måste jag säga. Känns befriande att inte behöva passa en massa busstider. Efter att mamma hade hämtat mig så åkte vi och handlade på ica och sen åkte vi hem. När vi kom hem så satte jag mig direkt i min säng framför datorn. Tisdagar är min seriedag, kollar alltid på Castle och Hart of Dixie då. De nya avsnitten släpps ju här på morgonen, så jag har alltid något att se framemot när jag kommer hem. Och serierna var ju lika bra som alltid, dom gör mig aldrig besviken :P

Jag har också suttit och kollat igenom en massa bilder jag vill framkalla, har fått ihop en hel del men jag är fortfarande inte färdig. Sen har jag också städat litegrann, fått undan lite kläder. Dock ser det fortfarande ut som ett bombnedslag.

Puss och kram!

Idag direkt efter jobbet gick jag till Shell där jag mötte upp mamma och Björne. Därifrån åkte vi vidare till Haninge där vi skulle hämta bilen.

Var så lycklig när jag satt i bilen på väg hem. Väntat så länge på en bil och nu har vi äntligen köpt en! :)

Efter vi köpt McDonalds och ätit så åkte jag och mamma ut så jag skulle få övningsköra lite. Körde i ungefär 2 timmar. Var förbi Evelina och sa hej och visade bilen också!

Nu ska jag hoppa i säng. Börjar tidigt imorgon så jag hoppas jag får lite sömn iallafall. Dock slutar jag 14.15 så det är ju inte hela världen om jag är lite trött imorgon, haha. Puss&kram

Imorgon ska vi äntligen åka och hämta bilen! Som jag har väntat, om jag vågar så ska jag nog köra runt lite med den också! Var ju ett tag sen jag satt bakom ratten men det ska nog gå bra.

Strax ska jag nog inta sängen, sover så dåligt nuförtiden så jag försöker gå och lägga mig hyfsat tidigt. Tyvärr funkar det inget vidare egentligen då jag den senaste veckan har somnat minst två timmar efter att jag lagt mig ner. Jobbigt som satan men finns inte så mycket jag kan göra åt det.

Då jag inte gör så mycket mer än jobbar nuförtiden har jag inte så mycket roligt att berätta. Skriver ju egentligen mest för min egen del men det är inte särskilt roligt att skriva ungefär samma sak varje dag.. Idag firade vi iallafall att Sara tog körkort igår. Hon fick blommor och ett kort av oss kollegor och sen bjöd barnen henne på en massa kramar och sånger om bilar. En rolig morgon. Resten av dagen gled bara på som vanligt, var inne på förmiddagen eftersom det regnade men efter vilor gick vi ut då barnen höll på att göra oss galna med allt spring. Isigt och svinhalt ute och men ändå ganska skönt då det inte var kallt alls. Klockan 16 slutade jag och åkte direkt hem.

Alldeles strax ska jag faktiskt gå och lägga mig, håller nästan på att somna sittandes just nu. Helt utmattad. Gick och la mig halv tolv igår och jag tror jag somnade någon gång efter halv ett och sovit dåligt har jag gjort också. Kan ju säga att jag var trött när klockan ringde i morse.

Utöver att jag varit trött har det varit en väldigt skön dag. Förmiddagen spenderades inomhus med 7 barn och på eftermiddagen efter vilan så gick jag ut med dom 7. Var bara jag och en annan pedagog ute med sju barn var. Hur skönt som helst.

Kvart i två gick vi in och och klockan två slutade jag. Då vi hade så fint väder så promenerade jag hem från jobbet idag. Med musik i öronen var det riktigt mysigt att gå hem.

När jag kom hem så gick jag ut med hunden på en promenad och sen satte jag mig framför datorn och kollade på en ny serie som jag har börjat följa slaviskt. Såg fyra avsnitt igår och har sett tre stycken idag. Verkligen helt fast!

Idag har också något väldigt roligt hänt. Vi har gått och blivit med bil. Ska troligtvis åka och hämta den om några dagar då dom skulle fixa i ordning den innan vi skulle få hem den. Superlycklig är jag och äntligen ska jag kämpa som fan med körkortet!! :D

Efter att mamma kommit hem så gick vi ner och handlade lite på ICA och sen satt jag nere i köket och gjorde mamma sällskap när hon lagade mat. Så skönt och roligt att prata med henne. Är mycket för att prata av mig just nu och vem är då inte bättre än mamma. Världens bästa mamma!

Ja, för idag har jag namnsdag! Inte något viktigt egentligen men man blir alltid lite extra glad när de är någon som kommer ihåg.

Annars har min dag sett ut så här:

Jag kan möjligtvis vara en utav dom mest klantigaste människorna i världen. Jag har i princip gjort illa mig eller ramlat varje dag den här veckan. Inte min vecka helt enkelt.

Iallafall så spenderade vi eftermiddagen ute idag eftersom det var så underbart väder. Har några barn som alltid ska envisas med att göra sånt dom vet att de inte får. Som att till exempel åka rutschkana när den här hal. Självklart var jag tvungen att ställa mig i kanan för att dom inte skulle åka. Vet inte vad jag tänkte, så här i efterhand men gjort är gjort. När jag stod där, så satt det en kille framför mina fötter och så började han krypa upp i kanan och så helt plötsligt glider han ner på mig och jag ramlar och slår i hakan i hans hjälm. Sen slår jag i knät och handen i den hårda metallen. Det gjorde så ont att jag var sekunder ifrån att börja gråta, hade på riktigt tårar i ögonen och gråten i halsen. Ont i tänderna fick jag också eftersom jag slog i hakan så hårt. Haltade omkring resten av eftermiddagen och halv fem slutade jag och fick äntligen åka hem.
Utöver min olycka var eftermiddagen ändå ganska bra, var ute i solen och byggde lite snögubbar och sånt. För första gången på länge så frös jag inte ens när vi var ute. Och då var vi ändå ute från ungefär 14-16.30. Riktigt härligt och jag hoppas att det fina vädret fortsätter.

Idag har vi också varit iväg och åkt skridskor. Hade med oss sju barn och det är lika roligt som vanligt att åka. Idag hade vi dessutom hela rinken att åka på, oftast brukar vi bara få använda halva då det är en massa hockeykillar som tränar på andra halvan.

Sen jag kom hem efter jobbet har jag mest tagit det lugnt. Är fortfarande inte helt kry och pigg så jag bestämde mig för att det fick bli en hemmamysfredag! Hade från början tänkt träffa några vänner men jag orkade verkligen inte ta mig ut genom dörren, haha.

Kommer väl förmodligen hoppa i säng ganska snart då jag är helt slut. Två jobbiga dagar har de varit och en väldigt lång jobbvecka. Puss och kram

Har precis tvättat håret och borstat tänderna. Alldeles strax ska jag hoppa ner i sängen med min vetekudde och kolla på en serie eller kanske fortsätter kolla på Walk the line som går på sjuan.

Har haft en lite halvdålig dag idag, gick bra på jobbet och så men samtidigt känt att det inte riktigt varit min dag och känt mig lite låg.

Hoppas att det blir bättre imorgon, men det är ju fredag och det kan ju nästan aldrig bli fel. Puss och kram

Gick hemifrån kvart över sju imorse och kom hem 21.45.

Helt slut efter denna långa dag. Först jobbade jag i åtta timmar, hade möte till 19 och efter det hade vi zumba med ett gäng från jobbet. Kan säga att jag är riktigt trött i kroppen nu efteråt!

Har precis hoppat ut ut duschen och nu ska jag äta middag då jag är vrålhungrig! Puss

Imorse när jag vaknade kände jag inte mig alls pigg men gick jag upp ändå och åkte iväg till jobbet. Kände mig lite bättre efter att jag kommit dit. Sen rullade dagen på som vanligt. Klockan 9 hade vi kalas då en utav tjejerna fyllde 6 idag. Vi sjöng en massa sånger och åt god frukt. Resten av förmiddagen spenderade jag utomhus. Efter lunchen hade jag vila och för en gångsskull så gick den faktiskt ganska bra. Läste en bok och i princip alla var med och lyssnade under hela.

När vi hade haft alla raster så började jag förbereda inför mellanmålet och nästan alla barnen var med och lekte gömma nyckeln i andra rummet. Barnen sprang in och ut i köket hela tiden när det gömde nyckeln i andra rummet. Roligt men skrikigt!

Efter vi hade mellanmål så hade jag mini röris med några barn medans resten gick ut. Skönt att vara inne en stund med bara några stycken, sen tycker barnen att det är roligt med mini röris också. När skivan var slut var det även dags för oss att gå ut. Och där höll vi oss tills jag slutade. Missade bussen för jag var tvungen att springa tillbaka och hämta min ros som jag glömde ta med mig. Fick den av Evelina imorse när hon kom till jobbet, jättegulligt. Både jag och Sara fick en varsin. Och den ville jag ju såklart inte lämna kvar på jobbet.

Sen jag kom hem har jag städat mitt rum och suttit vid datorn. Här hade jag även tänkt fortsätta kvällen, sätta på mig mjukisar och gosa ner mig i sängen framför lite serier. Mysigt! Massa kärlek

Dagen som alla par älskar men som alla singlar hatar. Även fast jag inte har någon kärlek så har den här dagen ändå känts bra. Jag har världens finaste vänner och bra människor i min omgivning och det kan man ju bara vara glad över! Kärlek kommer när det kommer!

Kom hem från Evelina för lite mindre än en timme sen. Vi har kollat på hockey, ätit mat, pratat en massa och varit och handlat. Då bussarna går så tokigt på kvällarna så bestämde jag mig för att ta en promenad hem. Bor ganska nära så det gjorde inte så mycket. Då det inte var så kallt ute var det faktiskt väldigt skönt att gå. Hyfsat fort gick det också.

En lugn och bra dag! På jobbet gick det också bra, har ju korta och sköna måndagar så det kan ju inte bli bättre.

Nu sitter jag och ser på tv och strax ska jag hoppa i säng! Puss och kram

 

Nu är det dags för sängen för min del. Är jättetrött och jag känner mig inte alls bra. Imorgon kommer det dessutom bli en väldigt lång dag och då behövs lite extra sömn.

Detta paket kom med posten idag!
Åh så rätt jag hade.. När jag vaknade upp i måndags morse mådde jag inget vidare kan jag säga. Och i morse mådde jag ännu värre. Igår hade jag mest ont i halsen och hostade lite men idag så har jag mest hostat hela tiden och låtit som en kråka. När jag hostar så hostar jag så jag nästan kräks samtidigt som det skär och kliar i halsen. Inte alls kul och jag hoppas jag blir av med det här fortast möjligast.

Igår slutade jag tidigt så direkt efter jobbet åkte jag in till stan och handlade litegrann. Fick med mig ganska mycket roligt hem! Och idag efter jobbet så hämtade jag ut ett paket med ett objektiv till min kamera. Kanske blir något jag visar någon dag.

Nu ska jag hoppa i säng, just nu behöver jag all sömn jag kan få. Speciellt efter dom senaste två nätterna då jag har sovit så dåligt. Somnat sent även fast jag lagt mig tidigt och så har jag vaknat flera gånger under natten utav olika anledningar.

PUSS!
Så var det redan söndag kväll. Helgerna går alldeles för fort. Känns som om helgen inte ens har hunnit börja när den redan är slut, haha.

Har iallafall haft en väldigt mysig helg. Fredagen spendare jag hemma hos Evelina. Vi åt middag, satt vi datorn, pratade en massa och kollade i en massa gamla skolkataloger. Hur roligt som helst.

Igår var jag med Michaela, Alexandra och Sofie. Vi var hemma hos Michaela och drack och hade en massa tjejsnack. Lite senare kom Matte förbi med två kompisar. Efter halv tre låg vi nästan och halvsov allihop så vid tre tog jag bussen hem. Och tur hade jag som hann med min egna buss från centrum och det var nog mycket på grund av halkan. Enda gången man är glad att bussen är lite sen.

När jag kom hem så hoppade jag nästan i säng direkt och slocknade lika fort.

Idag var jag först hemma på förmiddagen. Satt där nere och åt frukost och kollade på en film. När den hade tagit slut så gjorde jag mig i ordning och åkte iväg till Michaela. Där hade vi tjejer en mysdag, kollade på Shan Atci och hade ännu mera roligt tjejsnack. Kom hem därifrån runt halv sex.

Sen jag kom hem har jag bara suttit vid tvn, ätit middag och spenderat någon timma framför datorn. Och nu ska jag snart gå och lägga mig. Är så trött att det känns som om jag kommer att somna när som helst. Det är ju bara positivt, då kanske jag vaknar upp pigg och glad imorgon. Dock känns det som om jag börjar få ont i halsen, så jag hoppas att det går över för jag vill verkligen inte bli sjuk nu igen.

Puss och godnatt!

Kom hem för ungefär en och en halvtimme sen. Efter jag slutat så åkte jag och en kollega vidare till en annan förskola och hade nätverksträff mellan 17-18.30.

Så nu är jag helt slut och trött, har varit vaken sen tio över sex imorse. Gick bra att komma upp imorse men jag sov jätte dåligt inatt. Gick och la mig inte och allt men när jag väl lagt mig ner så kunde jag bara inte somna. Låg väl vaken i minst en timme innan jag somna kan jag tänka mig.

Imorgon har jag iallafall lite sovmorgon så det är skönt!

Nu hade jag väl tänkt varva ner litegrann framför tv innan jag hoppar i sängen! Puss