Håller just nu på att packar resväskan då vi ska åka ner till Oslo imorgon kväll. Än så länge har jag inte kommit så långt. Allt ligger mest bara utspritt över hela mitt rum.

Men det är faktiskt inte lätt att packa ner saker för fem månader. Man kommer ju få ångest om man glömt något.

Idag var jag med mamma i Haninge och i centrum och handlade det sista. Träningstights, mc boots, fleecetröja och en massa nödvändiga saker från apoteket. Eftersom det mesta är väldigt dyrt i Norge försöker vi få med oss det mesta som vi kan behöva innan vi åker.

Än har jag inte riktigt fattat att vi ska flytta. Jag känner mer och mer nu att nerverna kryper inom mig. Lite rädsla för att lämna det trygga boet här hemma och saknad för att lämna alla man älskar men också en spänning för det nya äventyret.

Värst blir det ju att lämna familjen och alla vänner, men Alex och Frida kommer vi att möta upp nere i Thailand senare när vi har kommit iväg på vår stora utlandsresa. Kommer också att träffa Linnea när vi besöker Australien och det kommer att bli grymt!

Nu känner jag att tiden rinner iväg lite för fort och jag måste nog fortsätta packa nu. Skriver mer imorgon, PUSSPUSS!
Ikväll har jag varit hemma hos Michaela och där hade vi myskväll med Frida, Alex och Sofie. Satt i vardagsrummet med bullar och ostbågar och snackade i flera timmar. Jättemys! Speciellt nu när vi ska åka till Norge på onsdag. Nu börjar jag mer och mer förstå att vi faktiskt ska åka. Imorgon ska jag försöka åka in till stan och handla det sista som jag ska ha med mig.

Idag var jag, Sofie och Michaela också på ÖB och ica och handlade mat och andra nödvändigheter till Norge. Efteråt åkte vi hem och kollade på lite lägenheter och sen så åkte Sofie hem och jag och Michaela gjorde middag och kollade på film. Vi har också beställt bussbiljetterna till Oslo idag! Tänk att vi snart är där.

Har förresten haft en toppenhelg även fast jag har jobbat. Efter jobbet i lördags åkte jag som sagt hem och fixade mig och sen åkte jag ner till Michaela. Väl där började vi tända en massa ljus och satte på bra musik och lite senare började alla tjejer rulla in. Satte oss i köket och pratade och spelade ölspel. Runt tio började tiden gå lite för fort och alla började få lite bråttom. Drack upp cidern i ett enda svep och vi halv sprang typ hela vägen ner till bussen. Kommer in till stan och runt elva är vi inne på Ambassadeur. Dansade och hade så jäkla roligt. Det är inte så ofta vi är nästan alla tjejer vilket bara gjorde kvällen ännu roligare.

På Amba träffade vi en killkompis och med honom och några utav hans kompisar så bestämde vi oss för att följa med till White room. Där gled vi in snabbt som blixten och helt plötsligt satt vi vid ett bord och blev bjudna på champagne. Dansade också där som galningar. Har ingen aning alls när vi kom därifrån. Iallafall åkte jag, Michaela, Frida, Mange och Sofie hem till Michaela på efterfest. Eller det kanske inte riktigt blev en efterfest, alla slog sig ner i soffan och kollade på Solsidan. Somnade någon gång runt sju, halv åtta.

Vaknade runt elva och då satte vi på Kopps. Och efter det kollade vi på Heartbreak Hotel. Två kom mamma och hämtade mig, skjutsade hem Mange och sen så åkte jag hem, fixade mig i ordning och fick skjuts till jobbet. Kan ju då meddela att jag efter denna kväll fick världens whiskeyröst och kunde inte alls prata. Hesare har jag aldrig känt mig. Det började redan på white room efter jag tagit en shot och jag kan ju säga att det inte alls är roligt. Då jag jobbar på ett jobb där jag måste prata vilade jag inte direkt rösten. Och kan ju då också berätta att jag fortfarande pratar med en denna fina whiskeyröst och mamma har bett mig att hålla tyst ett antal gånger.

Iallafall så klarade jag av arbetsdagen mycket bra. Kom inte in så mycket kunder och så jag hann göra allt jag skulle göra innan jag stängde. Kändes lite sorgligt att lämna jobbet för sista gången men ändå skönt då det nu känns som vi äntligen är på väg.


Alla mina fina tjejer! Kommer att sakna er grymt mycket. <3

Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på musik och ska alldeles snart börja göra mig i ordning. Ikväll blir det nämligen utgång med alla mina fina tjejer! Kommer att bli så jäkla kul <3

Tidigare idag jobbade jag, började halv åtta i morse och slutade 15. Så man kan ju säga att jag är ganska slut men ikväll är det inget som stoppar mig. Tur att jag börjar klockan tre i morgon.

Hoppas alla har en härlig lördag! PUSSPUSS
Kom precis hem från Farsta centrum, där jag varit med mamma och min bror. Fick en tröja och en scarf med mig hem, båda grejerna från herrbutiker/avdelningen.

Tidigare idag skickade jag in en ansökan till ett jobb i Norge. Får se vad som händer med det men det skulle ju vara toppen om man fick det.

Igår spenderade jag kvällen på Vapiano i Gamla stan med Michaela, Bella, Evelinne och Monica. Vi möttes där, började med något att dricka innan vi fick något bord. Till middag valde jag att äta en pizza med parmaskinka, parmesan och mozzarella. Åh, gud vad god den var! Runt elva började det bli dags att dra sig hem. Men jag hade en otroligt mysig kväll.

Idag har jag varit med Michaela. Åkte hem till henne runt ett tiden och stannade där till tio ungefär. För det mesta låg vi i soffan och kollade på film och svullade. Satt också ute på balkongen en stund och njöt lite utav solen.

Har haft en toppen helg. Michaela fyllde ju som sagt år i fredags och hemma hos henne hade hon tjejmiddag och senare blev det fest. Åkte också in till krogen runt ett och kom tillbaka fyra tjejer och fyra killar på efterfest efter fem någon gång. Somnade inte förrän runt tio och vaknade en timme senare. Måste säga att det var en utav dom roligaste och bästa kvällarna på riktigt länge. Men med dom bästa vännerna och kul sällskap kan det ju inte bli så mycket bättre. Bilder från från festen kommer!

Efter att vi hade gått upp ur sängen runt tolv började vi städa undan allt, ställa tillbaka alla möbler och bädda fint i soffan och sängar. Killarna drog runt ett och efter det så satte vi oss i soffan och bara tog det lugnt. Fick skjuts hem runt tre och då gick jag och la mig i sängen för att kolla på film och en timme senare ligger jag och sover som en stock. Vid sex ringde Sofie och väckte mig och klockan sju så möttes jag, Sofie och Michaela på Time och hyrde film. Åkte hem till Sofie och satte oss i hennes stuga och mös. Även Alexandra ioch Frida kom och kolla på film. Åkte därifrån runt och tolv och jag följde med hem till Michaela en stund. Satt ute på balkongen en stund och sen kollade vi på Shrek. Efter det åkte jag hem.

Igår var jag hemma och låg i soffan nästan hela dan. Efter att ha sovit tre timmar på mer än 24 timmar behövde man ju lite sömn. Åkte dock ner till Michaela och kollade på film med henne och Sofie en stund. Skulle se klart den sista filmen vi hyrt men den verkade så dålig att vi stängde av efter 10 minuter. Istället satte vi på Solsidan och kollade på alla avsnitt av det istället.

Just nu sitter jag framför CSI NY och snart tänkte jag nog hoppa i säng. Det är ju trots allt en dag imorgon med. PUSS.  

Håller just nu på att göra mig i ordning för att åka ner till födelsedagsbarnet. Middagen börjar klockan sju, men jag tänkte vara där lite tidigare. När middagen är slut blir det fest!

Annars idag har jag varit i stan med mamma. Fick med mig en massa fint men det får jag berätta om någon annan dag. Köpte bl.a. en klänning som jag ska ha på mig ikväll, så bilder på den kanske kommer imorgon.

Nej, nu har jag inte tid att sitta här mer. Hoppas alla får en härlig fredag! PUSS
Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Jobbade från 9.30-18. Har varit en hyfsat lugn dag men är helt slut ändå då jag bara har sovit ungefär tre timmar inatt. Men med roligt sällskap och mjukglass har jag lyckats hålla mig vaken hela dan. Kollegor är väldigt bra att ha ibland (och roliga kunder med för den delen).

Igår efter jobbet åkte jag hem direkt och åt middag och bytte kläder osv. Fick skjuts in till Gullmars av mamma och sen mötte jag Sofie och Frida i Kungsan. Igår hade nämligen The Voice konsert där och eftersom Michaela jobbade backstage så ville vi vara där och kolla. När konserten var slut så väntade vi på Michaela och sen gick vi till Café Opera där The Voice hade sin efterfest. Var där till stängning och det säger väl allt om kvällen tycker jag. Hade riktigt kul, bra musik och roligt att träffa lite nya människor. Att jag var nykter gjorde kvällen nog bara roligare. Då det är kul att se hur andra beter sig när det har fått i sig ett par glas. Bara en massa goda skratt dock!

Efter cafét promenerade vi från kungsan till Slussen. Köpte cheeseburgare och missade nattbussen hem med 2 minuter. Lagom kul när allt man vill är att komma hem. Iallafall, satt där och väntade i en halvtimme och kom sen hem runt halv sex.

Det blev visst en innekväll denna fredag, men det gör inte mig så mycket. Jag ska nämligen upp och jobba imorgon bitti så då skadar det ju inte att få en bra natts sömn. Ska dock ut och göra stan imorgon kväll även fast jag jobbar på söndag men kul måste man ju få ha ändå.

Ikväll har jag mest suttit vid datorn och läst bloggar och pillat med min iphone. Råkade uppdatera den och nu kan jag inte återställa den, skit. Så nu får jag visst lära mig att stå ut.

Nu ska jag lägga mig och kolla på Criminal Minds och försöka sova. Godnatt.
Hallå där, har precis kommit ut ur duschen. Fredag idag så det kanske blir att man går ut. Har en vän från Huset dagarna - Robin, som fyller år som ska ha fest på Magenta så vi kanske ska dit. Just nu vet jag inte ifall jag orkar, jag är ju som sagt sjuk och halsen håller fortfarande i sig och har blivit värre och sen går jag omkring med en tryckande huvudvärk. Inte kul.

Igår mötte jag upp Michaela på en promenad, gick runt någon timma och bara snackade. Sen gick vi hem till henne och satte oss på balkongen. Stannade kvar på middag och det blev kycklingwok som var riktigt gott. Lite senare kom Sofie förbi och vi kollade på en skräckfilm som var sådär. Runt tolv någon gång kom jag hem.

En rolig nyhet är att jag i onsdags köpte en ny dator. Min andra har nästan säckat ihop helt så jag och mamma åkte iväg till Onoff och kom hem med en ny. Den här gången blev jag ägare till en Acer, enormt nöjd. Lite mindre än min förra men det kommer jag snart att vänja mig vid :)
Satt och kollade på The Last Song förut och jag tyckte verkligen den var riktigt bra. Grät typ hela andra halvan av filmen och då måste jag påpeka att jag i princip aldrig gråter. Fast nu på sistone har jag blivit mer blödig en vanligt och det är bra eller inte kan jag inte svara på. Hursomhelst så gillade jag filmen starkt och kommer säkert att köpa den när den släpps på dvd. Har också en stor lust att läsa boken nu.

Hallå där, sitter och kollar på tv för tillfället. Jobbade tidigare idag så nu är jag helt slutkörd. Plus att jag har ont i halsen, hostar och inte kan andas. Varit sjuk i lite mer än en vecka nu och så det är inte alls kul.

Igår efter jobbet åkte jag hem och duschade och gjorde mig i ordning och sen fick jag skjuts till Sofie. Där var det kräftskiva. Från början var vi nio stycken men lite senare började fler att droppa in och det blev lite mer party än skiva. Men jag måste säga att jag hade riktigt trevligt och kul. Under kvällen blev det både sing star och jacuzzi badande, dock inte för mig för att hade jag inte kunnat prata idag men det var kul att se på :) Eftersom jag skulle upp och jobba så kom mamma och hämtade mig och jag var hemma runt halv fyra. Slocknade i princip direkt när jag la mig i sängen.

I veckan som kommer ska jag mest ta det lugnt och försöka bli frisk för sen nästa helg så jobbar jag igen. Kommer säkert att hitta på något, men det är skönt att vara ledig.

Nu ska jag gå och hämta lite choklad och forstätta kolla på tv. PUSS
Kom precis in från en liten kvällspromenad med hunden. Ska alldeles strax hoppa ner i säng. I morgon ska jag upp med tuppen och jobba så därav av den tidiga sänggången. Jobbar 9-17, så det är ändå helt okej.

Imorgon tror jag förresten att la familia kommer hem igen. Det ska faktiskt bli skönt, då jag tyckt att det har varit tråkigt att inte ha något sällskap. Men jag har allt klarat mig bra ändå.

Annars idag har jag planerat lite Norge med Mickis. Skrivit en mils lång lista med saker vi ska köpa och ha med oss. Kul men det kommer bli dyrt. Och om en månad åker vi ungefär, börjar känna mig väldigt pirrig. Har ordnat lite andra saker här i veckan som också har med Norge att göra vilket också gjort att det känns så jäkla nära. Lite vuxenpoäng har jag allt skaffat mig också och jag är ganska så stolt över mig själv! :)

Nej, men det var ju dags för sängen nu. PUSS OCH GODNATT.

Jag vet att uppdatering är väldigt dålig här just nu men eftersom det är sommar så är jag ute och gör annat.

Igår jobbade jag till 22. Efter jobbet var jag helt slut så jag bestämde mig för att stanna hemma. Satt och spelade lite tv spel. Min lillebror fyllde år igår och han fick ett Playstation 3 så självklart var jag tvungen att prova.

Annars så har jag nu fått hela huset för mig själv enda till på torsdag. Familjen åkte upp till Hudiksvall inatt, och eftersom jag ska jobba i veckan så orkar jag inte ta tåg upp och ner. Känns bara dyrt och onödigt.

Om en och halvtimme ska jag iväg till jobbet igen så nu ska jag bara ta det lite lugnt innan. Får se när jag kommer in nästa gång. Puss