Har precis blivit klar med ett arbete till barnen som jag och Sara har hållt på med. Eller helt färdigt är det inte ännu men imorgon ska jag ordna det sista.
Satt även kvar till kvart över sju på jobbet idag och höll på med det här så man kan säga att jag börjar bli trött nu och ont i handen har jag efter allt klippande och limmande.
När projektet är färdigt kanske jag visar vad det är för något vi har gjort.
Annars har den här dagen bara varit superlång. Haft barn som har skrikit och sprungit omkring inomhus i 40 minuter efter att alla de andra barnen hade gått ut. Till en början försökte jag få ut dom och sa till på skarpen men eftersom inget utav det funkade gav jag tillslut upp. Kan defintivt säga att jag var helt utmattad efter det.
Nu måste jag gå och lägga mig. Kan berätta mer imorgon. Puss
Sitter i sängen och har precis börjat kolla på Going The Distance med Drew Barrymore och Justin Long. När den är slut ska jag sova.

Det har iallafall gått bra på jobbet idag men jag har varit ganska trött. Somnade efter ett någon gång, vilket inte alls var särskilt roligt. Var förbi centrum sen snabbis efter jobbet och efter det åkte jag direkt hem. La mig i sängen och kollade på Hawaii Five-O. Lyckades somna i cirka 40 minuter.
Nu på kvällskvisten har jag pratat med Michaela i telefon i cirka en timme och sen har jag bara suttit framför datorn. Puss

Så börjar den här helgen lida mot sitt slut. Har haft en riktigt rolig och härlig helg. Då jag har varit sjuk hela veckan har det passat mig super.
I fredags var jag i stan med Michaela och kollade i lite butiker. Fick med mig ganska mycket kul hem faktiskt, för ovanlighetens skull. Efter att vi varit i stan åkte vi direkt hem till Michaela.
Var där och åt och tog det lugnt i några timmar innan vi började göra oss i ordning för kvällen. Hon var hemma själv så vi hade en liten chillfest. Vi var sex tjejer och två killar. Och lite senare tittade även Fredde och Putte förbi.

Då jag har lite svårigheter att komma hem därifrån på nätterna så sov jag kvar.

På lördagen så åkte jag, Alexandra, Michaela och Sofie till Nacka forum. Vi kollade lite efter julklappar, hittade dock ingenting. Inte ens till mig själv, haha. Vi satte oss också och åt en god lunch när vi var där. När klockan började bli runt tre var det dags för att börja dra oss hemåt. Vi åkte hem till mig och jag gick och lämnade av mig en massa saker och hämtade bland annat badkläder. Sen åkte vi direkt hem till Sofie W.

Där hade vi spakväll med bastu och bubbelbad. Efter några timmar i bastun så var det dags för middag som Sofie hade fixat så fint. Vi fick både förrätt, varmrätt och efterrätt. Supergott :) Kvällen avslutades i soffan med sällskapspel och godis och smoothie. Var en jättebra och mysig kväll. Man blev helt mör och slut i kroppen men på ett bra sätt. Var ju också skönt att inte behöva tänka på att man skulle vara uppklädd och sminkad. Som sagt en jättebra kväll och hoppas på många fler sånna. Kom hem lite efter tolv någon gång.

Idag har jag inte gjort så mycket. Legat och kollat på film och serier i sängen och hängt upp en julstjärna. Inte direkt avancerat. Ätit min första lussebulle har jag gjort också, riktigt gott.

Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för sängen. Ska upp tidigt imorgon för första gången på över en vecka. Puss och godnatt.

Beställde hem den här klänningen tidigare idag. Har kollat på den ett tag så idag bestämde jag mig för att köpa den. Det jag egentligen skulle kolla på var nyårsklännigar men jag hittade ingen jag fastnade för. Klänningen kommer ifrån: In love with fashion!
Så har jag åkt på en förkylning igen och den här gången är det värre än förra. Har haft ont i halsen sen förra söndagen, jag hostar och är jättehes och till råga på allt så är jag dessutom så täppt i näsan att jag knappt kan andas ibland. Eftersom jag hostar så mycket har jag fått börja sova sittandes och jag kan ju säga att det inte är det minsta skönt. Börjar verkligen känna på nacken att jag sover dåligt.

Idag sjukänmälde jag mig på jobbet eller egentligen så skickade jag sms redan igår och sa att jag inte skulle komma. Kände att det är bäst att stanna hemma några dagar så att jag kanske bli frisk på riktigt någon gång. Hela förra veckan var jag så hes att jag knappt kunde läsa på vilorna.

Dock är det ganska långtråkigt att ligga hemma på dagarna, skulle varit kul med lite sällskap men vad ska man göra.
Så eftersom det inte finns så mycket att göra att jag mest legat och kollat på en massa serier hela dagen. Och det gjorde jag även igår.
Har varit hemma i princip hela helgen med, då jag inte känt mig särskilt pigg. Åkte dock hem till Sofia med några utav tjejerna i lördags och var där i några timmar innan dom drog in till stan. Var roligt att träffa dom en liten stund iallafall även fast jag inte hängde med ut.

Nu ska jag snart gå och sova. Puss och kram

Wow vad jag är dålig på att uppdatera här nu. Känns som om jag nästan inte hunnit vara hemma någonting dom senaste dagarna. Igår hade vi APT efter jobbet så då kom jag hem lite efter sju och idag så ska jag iväg på föreläsning med mina tre kollegor och den håller på mellan 18-21. Kommer vara lagom trött när jag kommer hem
Ikväll.

Man tackar ju för att man har sovmorgon imorgon! Det är inte ofta jag vill börja halv tio men imorgon passar det utmärkt. Eftersom vi ska ganska långt in i stan så kommer det ta ett tag att komma hem så man kan ju räkna med att man är hemma minst kl.22.

Nu måste jag börja göra mig i ordning för att snart gå från jobbet. Puss och kram!

Sitter och har restaurangmys med bästa tjejerna på Faros! Underbar fredag!

Sitter i sängen och har precis slökollat på ett avsnitt av Glee. Hade snart tänkt att gå och lägga mig.

Kan ju säga att det inte var särskilt roligt att komma till jobbet imorse. Får reda på att Christina har blivit sjuk och att det bara är jag och Sara inne hos oss. Paniken började definitivt stiga när man började tänka på hur vi två skulle ta hand om 22 barn ensamma. Som tur var så fick vi in hjälp från det stora huset. Vi klarade det dock rätt så bra för att vara själva med alla men det är alltid skönt med några extra ögon och öron.

Mitt i allt detta så mådde jag dessutom pyton halva dagen. Inte alls roligt men det gick över runt mellanmålet och tur var väl det för det var nästan så att jag själv ville gå hem och lägga mig.

På eftermiddagen var vi ute och det passade väldigt bra efter att ha varit inne en väldans massa timmar. Det är ju faktiskt inte bara barnen som behöver komma ut och få luft, det är ju väldigt skönt för oss vuxna också, och det behövs ibland när man vill ha lite extra energi för att orka en hel dag. Dock har det börjat bli lite kallt ute på eftermiddagarna men än så länge så funkar det.

Efter att jag kom hem från jobbet idag har jag inte gjort något speciellt, den här veckan har jag inte orkat göra så mycket. Men det är ju inte så konstigt med tanke på att jag jobbat 8-16.30 hela veckan. Men i morgon är det sista dagen med Kerstins tider och det är jag glad över. Och att det är fredag imorgon kommer inte göra dagen sämre.

Ikväll har jag varit ute och powerwalkat med Michaela och Alexandra för andra dagen i rad. Har varit jätteskönt, lite kallt i början men tillslut kommer man upp i ett bra tempo och så blir man varm. Då vi inte hinner umgås så mycket på vardagarna är det skönt att ses en stund och ventilera sig med varandra, samtidigt som man får motion. Kan inte bli bättre!

Annars jobbar jag på som vanligt, idag har varit en riktigt jobbig dag. Mycket bråk och gnäll osv. Barn som annars brukar leka med varann har bråkat, så den här dan har inte varit på våran sida. Inte alls roligt och nu är man helt slutkörd. Dock så tittade solen fram runt elva tiden vilket passade bra då vi skulle ha gruppfoto utomhus. Har varit väldigt grått ute på sistone så det var skönt att äntligen få lite sol på sig.

Den här veckan jobbar jag dessutom 8-16.30 varje dag vilket inte gör det lättare. Är van att annars jobba runt sju timmar, så utöver bråk och annat så blir ju kroppen ännu mer påfrestad av att den får jobba längre.

Nu ska jag faktiskt försöka att gå och lägga mig. Har sovit lite halvtokigt dom senaste dagarna och eftersom jag går upp så tidigt behöver jag lite extra sömn. Puss och kram
Idag har jag bara tagit det lugnt, men det behövdes efter att ha kommit hem klockan fyra på morgonen två dagar i rad. Jag har dock haft en grym helg så det är inget jag klagar över.

I fredags var jag ute med Michaela, Sofie och Sara. Vi gick till femtiofyra som ligger på götgatan. Först satt vi på deras 'uteservering' och när det skulle stänga där ute så gick vi in. På toaletten stötte vi på en tjej och vi började snacka med henne och det slutade med att vi följde med henne och satte oss med hennes kompisar. Det var en ganska lugn och skön utgång. Tog bussen hem lite efter 3.

Igår på dan var jag bara hemma och låg framför teven tills jag skulle möta Michaela och Sofie i centrum klockan 17. Vi möttes på ica och handlade lite mat tillsammans. Sen hämtade vi upp Alexandra och åkte hem till Michaela. Där gjorde vi middag och satt och pratade med musik i bakgrunden. Jättemysigt.

Efter tio så kom Sofies bror och hämtade upp oss och skjutsade oss till en kompis i Fårdala som hade lite chillfest hemma hos sig. Där var det allsång och dans till allt ifrån Westlife till Jimmy Jansson, haha. Sjukt roligt och alla som var där var riktigt sköna och roliga människor. Var länge sen jag kommer ihåg att jag skrattat så mycket. Var kvar till lite efter halv fyra för sen var jag tvungen att springa iväg till bussen. Kom hem och gick direkt ut med hunden. Så jag kom väl i säng någon gång efter halv fem.

Ska bli så skönt med helg imorgon, har dessutom min tidiga fredag så jag slutar 14.15 :) Kan inte bli bättre! Eftersom det är höstlov den här veckan så kommer vi inte ha mer än ungefär 10 barn imorgon så det hade ju faktiskt varit helt okej att jobba sent en dag som imorgon. Men är ändå glad att jag inte behöver, haha.

Idag hade vi höstfest mellan 9 och 11. Alla barnen och även vi vuxna hade klätt ut sig. Var jätteroligt att se hur alla såg ut och dom var så fina. Först på morgonen sjöng vi lite spöksånger och sen blev det grönsaker och dipp och efter det var det dags för en massa olika experiment. Det uppskattades verkligen av barnen :)

Till lunch fick vi (s)maskig tomatsoppa. Inte det godaste i världen men barnen tyckte om det. Efter lunch och vilor så bestämde vi oss för att vara ute på eftermiddagen. Åt korv till mellanmål som alltid när vi får soppa. Jag hade tur att jag inte behövde vara ute så länge dock, var på pedagogforum i en timme. Så även fast jag typ inte fattade ett skvatt av vad de andra pratade om så var det skönt att inte behöva vara ute i den råa kylan.

När jag slutade så åkte jag och mötte mamma på ica och så köpte vi lite mat inför helgen. Hon ska åka bort så vi förberdde lite middagar och sånt.

Sen när vi kommit hem satte jag mig direkt i soffan och restan av kvällen har jag bara tagit det lugnt.

Eftersom jag börjar 8 imorgon så ska jag snart hoppa i säng. GODNATT

Ligger i soffan och kollar på The Wedding Date som går på femman. Ska väl snart gå upp i sängen och lägga mig istället, är jättetrött så jag somnar säkert direkt om jag lägger mig ner.

Idag har det faktiskt gått riktigt bra på jobbet, det har varit lite för mycket bråk och sånt men i övrigt har det funkat bra. Hade vilan för första gången på flera veckor och det gick riktigt bra, var några som inte alls var intresserade av att vara med och kröp iväg men dom störde inte oss så det gjorde ingenting. Annars har vi varit ute och det har bara varit skönt, det var inte speciellt kallt så det har också gått jättebra!

Efter jobbet har jag inte gjort något speciellt. Ätit middag, duschat, sett nya avsnittet av Castle och kollat lite på tv.

Puss och kram!