Idag har jag varit på stan och stressat runt lite efter det sista som jag behövde. Kom iallafall hem med ett halsband, lite nytt smink, strumpbyxor och en ring.

Just nu lyssnar jag på lite partymusik och håller på och fixar mig iordning. Om två timmar ska jag nämligen hem till Frida på middag. Vi kommer väl vara runt 13 stycken. Efteråt ska vi dra in till stan, till Ambassadeur där det är stor fest.

Ja, sista dan i december och på året. Det har varit ett väldigt bra år. Har väl lärt mig mycket om mig själv och det är alltid till en fördel. Jag har träffat mycket nya människor som jag har haft väldigt kul med och jag har hunnit resa runt lite även om jag bara har stannat inom Sverige många gånger. Jag fyllde också tjugo vilket jag tycker är ganska stort. Hann med att flytta till Norge men bestämde mig sen för att flytta hem.
Det har varit ett mycket spännande år och jag hoppas att nästa år bara blir bättre.

HA ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR ALLIHOP OCH HA KUL IKVÄLL! PUSSS

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag började jobba på en bensinmack.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag tror inte jag hade några nyårslöften förra året.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej
5. Vilka länder besökte du?
Tyskland och Norge.
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Kärlek
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Det är flera stycken, midsommar, födelsedagar, göteborg och utgångar!
8. Vad var din största framgång 2010?
Att jag vågade...
9. Största misstaget?
Att jag handlade först och tänkte sen.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inget allvarligt.
11. Bästa köpet?
En ny dator.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Det borde väl vara kläder och skor då.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla mina fina vänner som alltid finns där och nya bekantskaper :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Rihanna - Only girl in the world, Oskar Linnros - Från och med du, Usher - OMG & Dj got us fallin in love, Don't stop believin - Med många olika artister, Natteravn med Rasmus Seebach och självklart Lady Gaga.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har nog varit gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat och pushat mig själv lite bättre till att göra saker.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt för mycket och överanalyserat saker.
18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen.
19. Blev du kär i år?
Nej, men kanske lite förälskad eller förtjust.
20. Hur många one night stands?
2
21. Favoritprogram på TV?
Castle, Vampire Diaries, NCIS LA och Bones.
23. Bästa boken du läste i år?
Snömannen av Jo Nesbø
24. Största musikaliska upptäckten?
Inte en aning, kommer så mycket nytt hela tiden.
25. Något du önskade dig och fick?
Nintendo Wii och en kamera
26. Något du önskade dig men inte fick?
Nej
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Var hemma hela dan, Michaela och Sofie kom förbi och vi åt tacopaj och åt glass. Firade med middag på stan dagen innan.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ett annat jobb med bättre arbetstider :P
30. Vad fick dig att må bra?
Att jag lyssnade bättre på mig själv!
31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Chase Crawford, Ian Somerhalder och Kellan Lutz :)
32. Vem saknade du?
Michaela och Sofie efter att de flyttade till Norge och pappa som jag inte ser så ofta.
33. De bästa nya människorna du träffade?
Träffade inte direkt några nya, men jag har kommit några vänner närmre och det är jag väldigt glad över.
34. Mest stolt över?
Mig själv!
35. Högsta önskan just nu?
Att jag får ihop tillräckligt med pengar så att jag kan åka till Thailand och hälsa på mina närmsta vänner som åker dit om cirka en månad! <3
Nesbø
Igår åkte jag ner och mötte Alex i centrum utanför systemet. Handlade klart det vi skulle ha till nyår. Gick sedan runt i lite butiker och sen så hälsade vi på Frida på jobbet.

Från centrum gick vi hem till Alex där vi satt och pratade innan vi åkte till Hammarbys sjöstad. Där skulle Alex vaccinera sig eftersom hon och Frida åker till Thailand snart. Vi blev klara ganska fort och sen följde jag med tillbaka hem till henne där jag åt middag med Alex och hennes pojkvän.
Innan jag åkte hem kollade vi på tv och åt chips.

Idag har jag inte alls gjort särskilt mycket, fortfarande lite sjuk och idag har jag inte riktigt mått toppen. Men nu börjar det kännas lite bättre och imorgon hade jag tänkt åka och handla det sista inför nyår så som strumpbyxor, nagellack och lite andra småsaker.
Igårkväll åkte jag ner till Alex och fikade med några tjejer. Satt och pratade och åt en massa gott. Kom dit runt och åtta och fick skjuts hem efter två. Det var riktigt mysigt och kul att se många då vi inte umgås alltför ofta.

Just nu håller jag på och gör mig iordning för att åka ner till centrum och möta Alex. Vi ska mötas utanför systemet och efter det vet jag inte vad vi hittar på. PUSS
Som sagt var vi ute igår. Började kvällen hemma hos Sara med några tjejer. Runt tio åkte vi in till stan. Skulle gått till Amba eller Magenta men köerna var hemska så vi gick till Café Opera istället. Jag hade väldigt roligt och det var länge sen många utav oss umgicks.

Efter Cafét hade vi tänkt gå till White room men vi bestämde oss för att åka hem istället. Idag har jag mest legat i soffan och bara tagit det lugnt.

Annars så vaknade jag upp med ont i halsen igår och idag är jag mer förkyld och jag hostar och nyser. Inte så konstigt då vädret inte var så särskilt kul när vi var ute igår.

Nu hade jag tänkt fortsätta kolla på film och äta lite gott. PUSS
Ni sitter jag på bussen och är på väg ner till Michaela. Där ska Sofie hämta upp oss och sen ska vi hem till Sara. Ikväll är det uutgång som gäller. Annars idag har jag spelat Nintendo Wii som jag fick i julklapp igår, med min bror och sen har jag kollat på filmer som gått på tv. Hoppas alla har en trevlig lördag! Puss
Ja, inte många minuter kvar på julafton nu. Men det har varit en riktigt mysig dag :) Och magen är mätt efter mycket god mat och godis. Och imorgon hade vi tänkt baka lite mer, vet inte hur jag ska få plats med allt.

Presenter tänkte jag väl ta och berätta om och visa imorgon eller liknande men just nu vill jag bara njuta utav den här dagen.

Hoppas alla har haft en fin jul. Pussar och kramar!

GOD JUL! Nu är det äntligen Julafton. Gick upp för någon timma sen, har ätit lite frukost, klätt julgranen som vi fick hem sent igårkväll och nu sitter jag och kollar på en julfilm som går på tv.



Från oss alla till er alla en riktigt God Jul!
Kom hem från jobbet för en liten stund. Första gången på ett tag som jag inte missade bussen ifrån jobbet. Jag var till och med tidig idag och det var riktigt skönt.

Var ju i stan med Michaela tidigare idag, det enda jag köpte var en klänning och ett par örhängen till mig själv. Då jag hade ont om tid hann jag inte köpa någon julklapp till mamma, men som tur är har min bror gjort det istället.

Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag slå in paket. PUSS
Godmorgon. Ska åka in till stan och köpa lite klappar därför jag är uppe lite tidigare. Börjar jobba klockan 14 så jag har inte så många timmar på mig.

Jobbade igårkväll, lite lite stressigt och varmt. Men senare mot slutet så lyckades jag lugna ner mig och andas bättre. Och ikväll är det dags igen, hoppas det inte är så mycket folk så att jag kan stänga fort och hinna klart med allt. Och att jag kommer hem fort. Igår kom jag hem runt halv tolv och det vill man ju inte göra dan innan Julafton.

Iallafall så måste jag skynda på lite nu. Pusspuss

Har precis ätit Mcdonalds till middag. Kom hem förrän en liten stund sen, jag och mamma har varit iväg och handlat en massa mat och annat gott på Willys. Då jag ska jobba imorgon och på torsdag så hinner jag inte med det då så vi bestämde att vi skulle ta det idag istället. En rolig grej som hände inne på Willys, jag tappade bort min vante, och precis innan vi skulle gå till kassan gick vi runt ett varv extra för att leta efter den en sista gång och då hittar jag den på en hylla med servetter. Snacka om tur.

Köpte inte riktigt klart allt men resten får mamma handla. Och imorgon innan jobbet ska jag till centrum och se ifall jag hittar någon julklapp till mamma.

Nu ska jag sätta mig ner och kolla på andra avsnittet av Morden i Sandhamn. Puss
Idag hade jag tänkt att försöka se ikapp en massa avsnitt jag har missat från årets julkalender. Och det är ganska många. Ska försöka se så många jag hinner. Bara jag har sett klart allt innan julafton.

Ikväll klockan 21 ska jag också se fortsättning på Morden i Sandhamn som började på Tv4 igår. En deckarserie i tre delar som verkar väldigt bra. Jag är ju ett stort fan av svenska deckare, så jag sitter såklart bänkad.

Efter jag varit och jobbat i torsdags åkte jag till centrum och letade efter något att ha på mig på julfesten som var i fredags. Gick och hälsade på Frida som jobbade och träffade också Alexandra. Länge sen vi sågs så det var kul att prata litegrann. Jag fick i allafall med mig en fin svart tröja hem och så köpte jag också en kofta, lite smycken och ett diadem.

På fredagen bestämde jag mig för att åka in till stan. Träffade Danne ute på parkering och fick istället skjuts till centrum vilket var toppen då vädret inte alls var särskilt roligt. Väl inne i stan mötte jag upp mamma på Zara. Handlade ett par byxor som jag senare hade på mig på kvällen. Gick också runt och letade efter en klänning men den hittade jag inte. Men istället kom jag hem med en annan klänning och lite underkläder.

När jag kom hem från stan tog jag det lugnt ett tag innan jag började göra mig iordning. Pysslade med ett halsband som jag inte hann klart med så jag var tvungen att sitta och pilla med det på bussen men jag hann klart innan jag kom fram.

Runt halv sex var jag på jobbet där Stefan skulle hämta upp oss för att skjutsa oss hem till honom och Pernilla. Då inte alla hade kommit så åkte jag, Rikard och Jonny med först. Hemma hos dom så bjöds det först på lite glögg och sen var det en liten rundtur på huset. Efter ett tag när alla hade droppat innan så satte vi oss vid bordet och började äta. Det var julskinka, korvar, köttbullar, sill och mycket mer och jag åt till jag var proppmätt. Efter jag vilat magen ett tag blev det lite vin och julgodis och även en snaps gled ner. Hela kvällen satt vi allihop runt bordet och pratade och hade det riktigt trevligt. Mot slutet var vi inne på youtube och kollade på en massa roliga klipp, bl.a Johan Glans.

Efter tolv någon gång började alla bli trött och vi beställde två taxibilar. Jag, Jonny och Björne åkte i den sista taxin och eftersom jag skulle av sist var jag lite orolig över pengarna men Björne som hoppade av först gav chauffören en femhundring och sa att vi kunde åka vidare på den. Släppte av Jonny inte långt därefter och så trodde chauffören att jag också skulle av och skrev ut kvittot. Men som tur var så stannade han taxametern på 80 kronor påväg hem till mig så mer behövde inte jag betala från trollbäcke. Väldigt schysst.

Från början när vi kom hem till Stefan så hade dom en brasa på tv. Det första Björne sa när han kom dit var: Det brinner på väggen. Och eftersom kvällen skulle innehålla alkohol så bestämde Emelie och jag att vi skulle hålla koll på hur många gånger han skulle säga det under kvällen. Vi slutade iallafall på 9. En lite rolig grej tycker jag.

Lördagen spenderade jag bara hemma framför Psych maraton, med chips och godis. Och igår gjorde jag inte heller många knop.

Idag har jag och mamma bestämt och gjort en lista på vad vi ska äta och baka till julafton. Så någon dag ska vi åka och storhandla och det tycker jag ska bli mysigt. Jag älskar att storhandla med mamma. Så det ser jag framemot.
Sitter just nu och kollar runt på en massa internetshoppar och försöker hitta något att ha på mig på nyårsafton men det går sådär känner jag. Hittar inte riktigt det jag är ute efter, vet inte heller om jag ska ta en lite vanligare klänningen och piffa upp den med smycken eller om man ska ta något där man inte behöver göra så mycket. Lite kräsen med färg också då jag helst vill ha en svart klänning men hittar jag något annat blir jag ändå nöjd med det.
Men hade väl tänkt åka in till stan igen nästa vecka och om jag inte hittar något då, så beställer jag säkert hem något. Några klänningar har jag faktiskt hittat!

Självklart ringer dom in mig på jobbet idag bara gör att jag hade tänkt åka in till stan. Men det är väl ganska bra då det är ett riktigt snöoväder och mamma sa att tunnelbanorna krånglade imorse och alla vet ju att SL inte vet vad snö är! Och sen är det ju inte speciellt kul att gå i stan när det snöar, får hoppas på lite värre imorgon istället. Nu ska jag byta buss, hörs senare. Puss
Precis när jag skulle låsa sista låset på dörren så ser jag min buss åka förbi. Snacka om otur. Så därför fick jag gå till Trollbäckens centrum, vänta på bussen där som skulle ta mig till Norra sköndal och när jag hade kommit fram dit var jag tvungen att vänta 20 minuter på min buss. Kom hem efter halv tolv någon gång. Blev en väldigt sen middag och sen låg jag och kollade på tv tills jag somnade.

Idag har jag inte gjort så jättemycket, suttit vid datorn, pratat med pappa i telefon och sen har jag varit ute på en promenad med hunden. Mamma har varit på julfest med sitt jobb så idag har vi själva fått stå för middagen, det gick bra då alla har gjort sitt eget, lätt att det blir kaos här annars.

Imorgon hade jag tänkt åka in till stan då jag hade tänkt kolla efter något att ha på mig på julfesten på fredag. Min garderob är ganska tråkigt för tillfället så jag inskaffar jag gärna något nytt. Ciao
Nu ska jag lägga in lite ny musik på min ipod och sen ska jag börja göra mig i ordning för att åka iväg och jobba i några timmar. Slutar klockan 22.

När jag kommer hem ska jag kolla på Despicable Me. Här är ett litet klipp från filmen, som jag har sett några gånger nu och jag skrattar lika mycket varje gång.

Jag förstår inte att det redan är Lucia. När man var liten var det en utav de mysigaste dagarna att vakna till, gå upp och gå till skolan och kolla på Luciatåget och sen efteråt var det pyssel i hela skolan.

Bara 11 dagar kvar till Julafton nu och det känns som om december bara har rullat förbi. Några klappar har jag ännu inte köpt men nu i veckan hade jag väl tänkt ta mig in till stan. Kanske köpa någonting fint att ha på mig till på fredag också, för då ska jag på Julfest hos min chef med mina arbetskamrater som jag ser jag framemot.

Inatt fick jag äntligen sova ut litegrann så när jag vaknade i morse var jag faktiskt ganska pigg. Kunde också sova längre då jag fick skjuts till jobbet.
Idag kändes det riktigt bra att jobba, lagom mycket att göra och trevliga kunder. Känner att jag börjar komma in i det bättre och bättre hela tiden. Hoppas att det håller i sig.

Efter jobbet var det tänkt att jag kanske skulle åka in till stan och träffa min faster som var på besök här i Stockholm, men jag fick aldrig tag i henne så istället satt jag kvar på jobbet en stund och knappra på lite godis innan jag tog bussen hem.

Kom hem runt halv åtta någon gång och då åt jag middag. Efter det har jag kolla på film och nu sitter jag här.

Snart kommer jag nog att gå lägga mig i sängen framför en film. Är helt slut i hela kroppen efter att ha stått upp hela dan, fötterna, benen och ryggen värker så att jag känner mig stel som en gammal tant. Tar minuter att gå upp från soffan och upp för trappan som annars tar några sekunder. Puss och godnatt.

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Blev lite rush på slutet så det tog ett tag innan jag kom därifrån. Tur var det iallafall att mamma kom och hämtade mig och att hon hjälpte till med lite småsaker.

Direkt när jag kom hem bytte jag om till mjukiskläder och tofflor. Nu hade jag tänkt ta något att äta då jag inte har fått i mig någon riktig mat alls idag. Blir väl någon timme framför tv i soffan innan jag går och lägger mig, men om man känner mig rätt kanske jag till och med somnar där. Imorgon börjar jag jobba klockan tio men eftersom jag får skjuts dit så behöver jag inte gå upp förrän runt nio, väldigt skönt. PUSS
Fick reda på igår att jag inte kommer att jobba något mer förrän i januari efter helgen. Om dom inte ringer in mig förstås. Dom tog bort mitt pass bara för att man jobbar två stycken under julhelgen, lite surt då jag förlorar pengar, men samtidigt skönt. Även fast jag tycker att det är roligt ibland så har jag fått det väldigt svårt att sova dan innan jag ska jobba. Ska blir skönt att inte behöva tänka på det.

Får väl passa på att söka lite nya jobb och träffa vänner när jag kan. Kanske åka iväg någonstans, skulle vilja åka ner till Göteborg och hälsa på några där och gå på julmarknad på Liseberg. Eller åka iväg och träffa pappa, vi ses ju trots allt inte så ofta.
Vaknade precis och i natt har jag sovit ungefär 12-13 timmar och man kan ju säga att det behövdes. Vaknade till några gånger inatt men jag somnade om direkt.

Nu ska jag gå ner och äta frukost och sen vet jag inte vad som händer. Det är fint väder ute så kanske går ut på en promenad. Det kunde jag inte göra igår eftersom jag jobbade och kom hem när det var bäcksvart ute..

Kom precis ut ur duschen och har satt mig i sängen redo för att kolla på det nya avsnittet av Castle som kom i morse.

Idag har jag varit och jobbat. Från 8-17. Gick upp kvart i sju, ganska jobbigt då jag inte kommer ihåg sist jag gick upp såhär tidigt. Iallafall så hade jag inte sovit en blund på hela natten när jag gick upp, låg och vred mig i timmar och det gick bara inte att somna, så ni kan ju förstå att jag är väldigt trött just nu. Jag vet någon som kommer att soova riktigt gott inatt åtminstonde. Jag lyckades iallafall hålla mig hyfsat pigg även om det kändes som om ögonen gick i kors och jag inte alls hängde med vad på vad jag sa eller gjorde ibland. Tur att man har bra kollegor som alltid är roliga att jobba med! Hjälper ju lite när man inte riktigt vet vad man håller på med :P

Efter jobbet köpte jag med mig lite godis hem som en liten present till mig själv. Tror dock inte jag kommer hinna äta så mycket då det känns som om jag skulle kunna somna sittandes när som helst.

Ville mest bara göra en liten update, nu ska jag kolla på Castle. PUSS
Idag har mamma äntligen plockat fram lite julsaker och några ljusstakar har åkt upp. Alltid lite sena med det i den här familjen men huvudsaken är ju att sakerna kommer fram. För det mesta är det jag som får tjata lite.

Annars så har dagen bestått av ett roligt och efterlängtat samtal med mina tjejer från Oslo. Inte så ofta vi pratar i telefon och det är kul och höra att allt är bra med dom. Jag har också kollat lite på tv och bäddat nytt i min säng vilket är superskönt och gå och lägga sig i sen.

Imorgon är det en nya vecka och då ska jag väl försöka få lite saker gjort och komma utanför huset litegrann. PUSS
Idag har det bakats lussebullar i vårt hus, eller mamma har väl gjort det mesta av bakandet. Jag har mest ätit utav av lussebullarna. Annars så har dagen inte alls haft så mycket att erbjuda, ungefär som vanligt typ. Känns som om man har kommit in i någon slags vinter svacka och man inte orkar ta sig ur den. Inte ofta jag gör någonting utan för husets dörrar längre.

Något typiskt som hände mig igår. Jag satt och spelade tv spel med min bror när det knackade på ytterdörren. Självklart var jag tvungen att gå ner och öppna men då jag hade så bråttom tillbaka till spelet så sprang jag, när jag hade öppnat och skulle springa upp för trappan ramlar jag självklart och slår i armen mellan två trappsteg. Klantigast borde vara mitt mellannamn.
Så idag har jag ett inte så fint blåmärke nästan vid armvecket som gör ganska ont. Tur är väl det att man nästan alltid går omkring med långärmat nuförtiden så att man inte visar det.

Nu hade jag väl tänkt städa undan lite saker i mitt rum och efter det sätter jag nog på en film. PUSS
Passande till julen så har jag gjort så att det nu faller ner snö på bloggen. Blir lite mer juligt då min blogg inte annars ser så värst rolig ut.

Igår var jag och hämtade ut mitt paket från Nelly i centrum och efteråt så åkte jag och mamma till mitt jobb, där vi skulle träffa Björne. Stod inne och pratade med några utav mina kollegor en stund, var liten samling då vi var flera stycken som var lediga som var där. Därifrån åkte vi iallafall vidare till Jysk där vi skulle köpa en säng till Casper och så handlade vi lite nya påslakanset.

Hemma igen så öppnade jag paket jag fått, skorna var jättefina och klänning satt som en smäck och färgen var ännu finare i verkligheten. Så det var två riktigt bra köp.

Idag fick jag hem ytterligare ett paket i brevlådan. Det var lite filmer som jag beställt. Eller egentligen serier, Ugly Betty säsong 1 och CSI: NY säsong 3&4.

Förresten har det börjat bli riktigt kallt ute nu, det började väl igår. Frös ju om fötterna så fort man gick utanför dörren och hemma går jag omkring i tofflor, långärmat och filtar. Men jag antar att det hör julen till litegrann och sen så är vårat hus inte det varmaste.

Om en stund hade jag tänkt sätta mig och kolla på andra avnsittet av Hotell Gyllene Knorren och sen Maria Wern som jag missade igår då jag råkade somna på soffan ett litet tag. Ciao
Så har vi äntligen kommit in i den sista månaden på året och definitvt en utav de mysigaste.

Det bästa man visste när man var liten var att gå upp lite extra tidigt när det fortfarande var mörkt ute och sätta sig i soffan och kolla på julkalendern med pirr och spänning i kroppen. Lite utav den känslan skulle man vilja ha tillbaka, dom senaste åren har det ju tyvärr varit ganska dåliga kalendrar vilket gjort att man inte tyckt att det har varit särskilt roligt att kolla, men som tur är så äger jag några julkalendrar på dvd. Och dom kan jag kolla på året runt utan att tröttna.

Idag började årets julkalender som heter Hotell Gyllene Knorren. Kollade såklart på första avsnittet och det var faktiskt ganska bra. Hoppas att det fortsätter så!