Idag har vi haft en utav det jobbigaste dagarna på jobbet. När jag gick hem var jag helt slut i både hjärna och öron. Dessutom har jag varit väldigt trött idag, känns som om sömnlösheten från helgen kom ikapp mig idag. Hade en vila och medans jag läste höll jag nästan på att nicka till. Iallafall tillbaka till det jobbiga, idag hade vi ett barn som bara skrek för att inget var som han ville. Han streta emot för att han inte ville gå ut, han streta emot för att han inte ville klä på sig kläder och maten var fel. Sjukt jobbigt och man är nästan tvungen att stänga av bara för att man inte orkar. Förhoppningsvis blir det inte samma visa imorgon men man ska aldrig säga aldrig. Troligtvis kommer det bli en ganska tuff höst på grund av vissa barn tyvärr, men jag antar att man måste stå ut och tänka på det positiva och glada stunder man har på jobbet istället.

Sen jag kom hem har jag inte alls gjort särskilt mycket. Mest suttit vid tv och datorn. Kollade igenom bilderna och filmerna från helgen och jag vill tillbaka. Så sjukt bra och rolig helg!

Snart ska jag lägga mig i sängen och bara kolla på en film. Börjar 8 imorgon så det kanske är bra om jag sover igen lite timmar. PUSS

Har haft en grym helg! Kunde nästan inte ha blivit bättre får försöka berätta mer om det snart. Nu ska jag nämligen gå och lägga mig. Är riktigt trött efter en fullspäckad helg och en riktigt lång arbetsdag. Slutade klockan 14 men eftersom vi skulle ha möte klockan fyra tyckte jag att det var onödigt att cykla hem imellan så jag stannade kvar och satt i fikarummet och läste en bok. Höll nästan på och somna där ett tag. Men som tur var gjorde jag inte det :P

Klockan fyra började mötet och då satt vi först allihop och gick igenom lite saker som hade med alla att göra. Efter ungefär en timme gick jag och mina kollegor in på våran avdelning och satt där i två timmar till. Långt möte men eftersom jag har så bra arbetskamrater så blir det ofta ganska roligt ändå.

Kom hem runt kvart över sju. Satte mig ned och åt middag och sen öppnade jag upp ett paket som jag fick hem i brevlådan idag. Visar någon annan dag. Sen ringde jag och pratade med Michaela och vi pratade på ett bra tag :) Efter det har jag mest suttit vid datorn. Ciao
Hade en riktigt bra kväll igår, jättemysigt och sitta med alla fina vänner på Kvarnen. Händer inte alltför ofta tyvärr. Just nu håller jag på och packar i ordning en massa saker till ikväll. Ska iväg på en överraskningsfest/avskedsfest ute på Brevik. Tror det kommer bli riktigt grymt.

Men innan jag drar iväg dit så ska jag hem till Michaelas pappa där de firar att hennes bror fyller år idag. Och därifrån åker vi tillsammans vidare ut till Brevik.

Tänkte att jag får berätta mer om allt i morgon eller nåt sånt. Ska verkligen försöka bättra mig på att faktiskt uppdatera och lägga in bilder när det är något roligt som har hänt.

Puss och kram hoppas alla får en toppen lördag!

Äntligen fredag! Så skönt att få vara ledig en hel helg för en gång skull, det var ett tag sen jag fick vara det. Och nu är när lönerna har kommit in på kontot kan helgen inte bli bättre.

Håller på och gör mig i ordning just nu, ska åka in till stan med lite kompisar. Kommer bli riktigt mysigt.

Nu måste jag lägga på ett kål. Puss och kram
I morse när jag cyklade till jobbet så var det en massa skolbarn med lärare som gick förbi mig när jag cyklade. Man tycker ju att lärarna borde säga till att det kommer en cykel så att alla flyttar in till kanten men det var det ingen som gjorde. Så där cyklar jag slalom mellan barnen och helt plötsligt tvärstannar jag och jag kör halvt in i en kille. Eller han får in mitt styre i hans axel och fem sekunder senare så cyklar jag förbi en till lärare som råkar vara pappa till en kille (Gösta) på mitt dagis och han hejar trevligt och ler åt mig. Jag säger hej och cyklar snabbt vidare och skäms lite lätt över vad som hänt samtidigt som jag skrattar för mig själv, jag kan liksom inte göra så mycket annat för jag inser ganska snabbt att sånt där bara händer mig. Att pappan dessutom var tvungen att känna igen mig just idag, var ju väldigt typiskt. Han känner igen mig annars också men idag hade jag väldigt gärna velat vara osynlig.

Annars så gick det bra på jobbet idag. Var ute nästan hela dan och det har varit väldigt skönt. Gungade med några humle barn. Jag hängde också mycket i sandlådan och vid klätterställningen, haha. Så roligt när man får vara med barnen och leka.

När jag hade slutat så cyklade jag till Shell och hämtade min lönespec och pratade lite med Ronja. Efter det cyklade jag direkt hem och jag pratade med Michaela i telefon hela vägen. Pratade om förra helgen och om vad som händer denna helg.

Det var allt från mig för idag. Puss och kram

Idag beställde jag hem lite saker från Style by tyra.se. En ring, ett halsband och en donut bun. Det är en 'verktyg' till håret som hjälper en att göra en snygg bulle. Ska bli kul och se om den funkar bra.

Så här ser iallafall ringen ut!

Idag så jobbade jag och Sara över så jag kom inte hem förrän halv 8. Vi har fått barnfria timmar som vi måste jobba in och idag var den enda dagen som vi båda slutar ganska nära varann. Vi satt och skrev ut bilder och gjorde ordning födelsedag kollage. Vi firade nämligen sex barn idag som fyllt år under sommaren och då ska man hänga upp bilder på dom. Så det fixade vi i ordning. Sen gjorde vi klart valtavlor som vi ska börja använda. Så skönt att det nästan är färdigt nu och jag hoppas att de andra blir nöjda. Speciellt när vi har slitit ganska mycket.

På eftermiddagen var jag ute med barnen, lekte mycket med humlorna. Kollade på när de åkte rutschkana och sen gjorde jag fart på några stycken i kompis gungan och så var jag där med dom. När tjejerna hade gått hem, så la jag mig ner i gungan med Anton och Simon S och vilade litegrann. Myspys, de är ju så goa de där ungarna!

När jag slutade gick jag och Sara direkt in och satte oss vid datorerna. Hann göra ganska mycket men är ändå förvånad över att vi satt kvar så länge.

När jag kom hem så åt jag middag direkt och sen slog jag mig ner i soffan då jag är helt slut i kroppen. Efter att ha cyklat hem orkade benen knappt bära mig.

Nu ska jag lägga mig ner och kolla på Scream 4 och efter det ska jag gå och lägga mig. Börjar 8 i morgon, tidigt men det ska bli kul för runt 9 så kommer det två nya barn som ska inskolas och börja inne hos oss på gräshoppan och det ser jag framemot. Puss och kram

Jag vet att jag sa att jag skulle berätta om helgen idag men jag har verkligen inte haft lust. Har gått och blivit förkyld och fått ont i halsen. Så efter jobbet cyklade jag bara hem och la mig i sängen läste lite bloggar och annat.

Kommer troligtvis stanna kvar lite längre efter jobbet imorgon så vi får se om jag orkar få ihop en liten text i morgon istället.

Nu hade jag faktiskt tänkt gå upp, hoppa i shorts och linne och sen gå och lägga mig. Ska ju upp tidigt och jobba i morgon med. Puss och kram
Har precis slagit mig ner i sängen och hade snart tänkt sätta på en film och bara mysa till det lite. Har haft en väldigt fullspäckad helg och nu jag helt slut i kroppen.

Tänkte berätta mer om helgen i morgon för just nu orkar jag verkligen inte, skulle kunna somna på fläcken. Och det är ju inte så konstigt med tanke på att jag sov 3 timmar inatt och jag skulle upp och jobba klockan 8 i morse. Men som sagt mer om det i morgon :)

Puss och kram
Något som jag inte har hunnit berätta är att jag efter jobbet i fredags förra veckan åkte ner till centrum och gick till Synsam och gjorde en synundersökning till körkortstillståndet. Kom dit gick in, fick kolla på lite bokstäver och sen var det klart. Och bra gick det också. Under helgen betalade jag in avgiften och i söndags la jag alla pappren i brevlådan.

Och idag fick jag hem mitt KÖRKORTSTILLSTÅND!!!! Så lycklig :) Vet inte hur länge jag har skjutit på det och nu när det äntligen här, förstår jag inte varför jag har väntat så länge. Så nu kan jag på riktigt komma igång med allt som heter bil, teori och körskola! Ska bli riktigt kul!

Kom hem från jobbet för ungefär en timme sen. Har haft föräldrarmöte för det nya barnen som ska börja hos oss. Vi presenterade oss för alla föräldrar och sen visade vi gräshoppan för de föräldrar som ska ha barn inne hos oss. Vi kommer ha två nya som börjar nästa vecka.

När vi hade visat runt i våran lilla byggnad så berättade vi litegrann hur det funkar där inne, allmänt om dagiset och barnen. Sen pratade vi om hur vi jobbar och hur annat funkar runt omkring. Det kändes bra och tiden bara rann iväg. Helt plötsligt hade vi suttit där i en och en halv timme.

Vid åtta när alla hade gått så cyklade jag hem. Och nu ska jag äta middag och sätta på en film. Är helt slut i huvudet efter denna långa dag så jag orkar inte göra så mycket annat. Puss och kram

En liten komisk sak som hände idag. Hade en liten tjej som hette Johanna, hon satt i mitt knä idag när vi var ute. Hon var lite småtrött då hon inte hade sovit på vilan tidigare. Helt plötsligt så hade hon slocknat där i knät. Så där satt jag och la pussel samtidigt som hon sov. Som tur var så kom hennes mamma inte så långt efter hon somnat, så hon vaknade till ganska fort när jag sa att hon var där. Nu börjar jag undra om jag har en sövande famn eftersom ungefär samma sak hände förra veckan. Den enda skillnaden då var ju att det var Anton som somnade i mitt knä :P
Idag slutade jag klockan 14 och det behövdes verkligen. Har inte varit ledig särskilt mycket de senaste veckorna så jag uppskattar dagar då jag får sluta lite tidigare.

När jag kom hem idag ringde jag upp min chef på macken och pratade lite med honom. Har ju sagt upp mig därifrån och på söndag är det min sista dag där. Det kommer bli riktigt skönt. Att äntligen kunna göra vad jag vill på helgerna kommer att bli en frihet. Och tro mig det behövs.

Runt sex åkte jag och mamma iväg till Farsta och handlade. Kom därifrån några hundralappar fattigare men det hänger inte jag läpp för. Det jag fick med mig hem var ett par gummistövlar, fleecesockar till gummistövlarna, dagkräm, linnen, en tröja och ID smink. Har velat ha det ganska länge och nu slog jag äntligen till.

När vi kom hem så åt jag middag och satte mig ner framför tvn.

Nu hade jag tänkt packa upp det jag handlat och sen ska jag kolla på att avsnitt av Rizzoli and Isles innan jag går och lägger mig. Puss och kram


Daughtry - Learn my lesson


Jason Derulo - It girl

OneRepublic - Good life
Kom precis in från en prommis med hunden. Var ute och gick med honom en liten stund. Innan jag gick ut med honom så hade jag precis kommit hem från jobbet. Hoppade in för Ronja idag så jag jobbade 15-22.

När jag kom hem så ekade huset tomt. Och det gör det inte ofta, men gud så skönt det är. Mamma är ute på stan, Casper är och lanar och Benji har kommer hem sent i natt från Magaluf.

Så nu ska jag ta vara på att vara ensam för vem vet när det kommer hända igen. Kan inte ens minnas när jag var hemma ensam sist, haha!

Nu ska jag gå ner och sätta mig i soffan och äta middag och sen lägger jag mig nog och kollar på en film. Är riktigt trött så jag somnar nog ganska fort när jag väl lägger mig ner. Puss och kram
Nu har jag precis ätit middag och nu ska jag cykla iväg til Frida där vi ska ha myskväll! Kommer bli skönt efter denna arbetsvecka.

Har lite bråttom så jag måste gå nu. Hoppas alla har en rolig fredag & helg! Puss och kram

En snabb update blir det nu då batteriet håller på att ta slut i datorn. Vi har fått strömavbrott i hela området här, så snart blir det väl att läsa en bok eller något om inte elen kommer igång snart.

Kom hem halv fem och då var det redan strömavbrott, hoppas att det inte håller i sig så många timmar till.. Det är inte alls lätt att leva utan el. Hade tänkt värma på lite mat, men det går ju självklart inte så jag fick ta en macka istället, haha.

Puss och kram


UPDATE 18:19 - Nu verkar det dock som elen har kommit tillbaka igen, vilken tur! Kände inte direkt för att spendera en hel kväll hemma utan el. Får se om jag kanske kan få i mig lite riktig middag nu istället ;)
Idag har det varit andra dan på jobbet. Känns bra och nytt samtidigt som det känns som om jag inte ens har haft semester. Konstigt detdära.

Började 9,30 i morse och det var väldigt skönt med lite sovmorgon. Slutade dock klockan 17 men det gjorde inget. På vägen hem träffade jag Alexandra och Frida och stod där och pratade med dom en stund. Var kul och ses, då det var ett tag sen.
När jag kom hem satte jag mig och kollade på tv och sen åt jag middag.

Snart hade jag faktiskt hoppa i säng då jag är riktigt trött och det skulle vara skönt få sova ut lite även fast jag ska upp tidigt i morgon också.

Så med det säger jag, Godnatt!


Solnedgången igår kväll!

Åh herregud vad jag var trött i morse när jag skulle upp. Var halvt död och mådde illa, vilket är konstigt då jag inte drack igår. Kände mig iallafall som en zombie.

Berättar med om gårdagen någon annan dag för nu ska jag ta cykeln till Stina och hänga där med lite tjejer. Hade inte alls planer att hitta på något idag men de ska inte gå ut sen så tänkte jag att jag lika gärna kunde vara med.

Så nu måste jag byta bort mina mjukiskkläder till något annat. Puss och kram
Har precis gjort mig i ordning och ska bara packa väskan så är jag färdig. Ikväll är det utgång med Bahar och gänget som gäller. Det kommer nog bli riktigt roligt, dock inte allt för sent då jag ska upp och jobba i morgon. Men ett tag hinner jag vara ute iallafall.

Annars har jag idag varit i stan med mamma och handlat lite kläder. För ovanlighetens skull så fick jag faktiskt med mig lite saker hem. Roligt roligt! :) Visar säkert någon annan dag!

Ha en trevlig fredagkväll och helg allihop, puss.
I morse blev jag väckt av att Michaela skickade sms till mig. Hon frågade om jag ville hänga med och bada när det var så fint väder. Självklart ville jag det, så jag gjorde mig i ordning och åt lite frukost och sen kom dom och hämtade mig. Åkte iväg och handlade något att äta och plockade upp Kärran. Sen styrde vi bilen ut mot sandholmarna.

Var väldigt mysigt, men tyvärr svek vädret oss när vi hade kommit dit. Var fint och molningt men sedan började det regna så då drog vi oss hemåt till deras lägenhet. Var lite synd då jag inte har badat någonting den här sommaren men hoppas på fint väder resten av veckan så jag kan ta mig ett riktigt dopp.

Var kvar hos Michaela i några timmar och när hon drog in till stan tog jag en promenad hem. Var egentligen meningen att jag skulle följa med men det är inte min dag idag så jag stannade hemma.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon serie och äta lite popcorn. Puss