Var nere i centrum med mamma en snabbis för en stund sen. Fick med mig ett linne hem. Som jag kanske ska ha på mig ikväll. Svart och transperant, riktigt snyggt.

Nu håller jag på och fixar i ordning mig för kvällenl. Ska hem till Felicia som ska ha 'Halv åtta hos mig' ikväll. Det kommer att bli jättekul! Allihop ska också sova över där, så nu håller jag på och packar väskan.

Nu insåg jag precis att jag börjar få lite bråttom så vi rundar av här. Ha en rolig fredag. PUSS!
Dåligt med uppdateringar här nu, men jag var tvungen att lämna kvar min dator hos pappa. Eftersom den inte funkar så bra så ska han fixa den åt mig. Så det kommer nog att bli lite glest här ett tag.

Idag var jag med Michaela i stan. Kollade runt i lite affärer i ringen. Hittade faktiskt ett par solglasögon som jag nog ska köpa. Efter stan åkte jag hem och la mig i sängen och kollade på serier. Mådde inte så bra så jag kände att jag behövde vila lite.

Nu tänkte jag fortsätta att kolla på Cake som går på trean, ciao.

Tjejerna åkte hem för ett tag sen. Vi har haft en filmkväll hemma hos mig idag, köpte med oss mat och sen åkte vi hit. Vi såg på Blåsningen och på Paranormal Activity, undrar hur bra man sover inatt efter att man har sett den. Tidigare idag var vi i Nybodahallen och kollade på Sandra när hon spelade handbollsmatch.

Igår landade jag i Sverige 21.50. Tog Arlanda express till centralen. Mötte upp mamma där, sminkade mig och sen mötte jag tjejerna på Medis. Var där en stund och sen gick vi vidare till Soft. Var där till halv tre ungefär. Jag och Sofie gick före alla andra för att vi skulle hinna med bussen men eftersom det var/är snökaos så stod tunnelbanan still i minst en kvart och vi missade den självklart.
När tunnelbanan hade backat tillbaka på perrongen, bytte vi tåg och gick till donken. Köpte med oss mat och gick sen och vänta på nästa buss. Var hemma runt halv fem ungefär. 

Kvällen var helt okej och det var roligt att träffa allihop igen. Det var ju trots allt ett litet tag sen.

Nu ska jag faktiskt städa undan lite i mitt rum och sen ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Dags att åka hem idag. Har inte alls gjort mycket idag, kollat på tv och vi håller på och fixar min dator. Så jag kanske ska kunna använda den som vanligt igen.

Runt halv sex ska vi åka till flygplatsen och flyget går 19,50. Är hemma i Sverige runt tio då. Kanske ska följa med tjejerna ut senare, får se senare om jag hinner och om jag orkar.

Igår hade vi en väldigt mysig middag här hemma. Vi åt struts med potatisgratäng. Det var riktigt gott. Såg på tv och pratade samtidigt. Lite senare kom det en kompis till pappa hit och jag fick någon cocosdrink och sen drack jag ett glas champagne.
Runt fyra började jag städa undan lite efter de vuxna och sen gick jag och la mig och somnade nästan direkt.

Här är två bilder från saluhallen i Frankfurt som jag inte visat förut.

Både komage, grisfötter och kotunga. Något jag aldrig själv skulle stoppa i munnen.

Sitter inne i mitt rum och lyssnar på musik. Håller på och packar lite grann. Jag ska ju åka hem imorgon och då är det skönt att ha det mesta gjort så att man inte behöver stressa imorgon.

Annars idag har jag och pappa varit på stan. Jag fick ett par glasögon, ska sätta i riktigt glas när jag kommer hem till Sverige. Sen satte vi oss och åt hamburgare till lunch. Gick och satte oss på baren en stund men sen gick jag hem själv och satte mig vid datorn. Folket kom hem för en stund sen och nu ska dom börja med middagen. Ikväll blir det struts med potatisgratäng. Aldrig ätit struts förut men det ska tydligen vara som oxfilé, och vem gillar inte oxfilé!?

Igår var vi hemma hela dagen, jag låg mest i sängen och kollade på serier. Jag hade ingen ork för något alls.

Nu ska jag fortsätta packa och sen ska jag hjälpa till lite med maten, ciao.
Igår som sagt så var jag och pappa i Frankfurt. Vi tog tåget dit och det tog ungefär 20 min. Började med att gå till en saluhall och kollade runt lite och handlade ostar. Efter det gick vi till burger king och åt lite lunch. Sen gick vi och kollade i affärer. Hittade inte direkt något och det enda jag fick med mig hem var ringar från hm.

När vi kom hem till Russelsheim igen så gick vi och satte oss på baren en stund och sen gick vi och handlade mat. Åt middag runt åtta-halv nio. Sen satt vi i soffan allihop och kollade på tv och var inne på datorn. Runt 01.30 började jag kolla på ishockey matchen mellan Sverige och Tyskland. Såg klart hela och sen gick jag och la mig. Och ja, vi vann. Matchen slutade 2-0.

Här är lite bilder från gårdagen:

Gick upp för ungefär en timme sen. Ska snart börja göra mig i ordning för idag ska jag och pappa åka till Frankfurt. Det kommer nog bli kul.
Får väl se om man kanske kommer hem med något roligt den här gången. Om inte kanske en bild eller två :)

Det var allt jag hade att komma med just nu, uppdaterar kanske senare ikväll. Puss




Riktigt hot i sommar med linne, jeansshorts, lite smycken och ballerina.

Idag har jag varit och gått på stan litegrann, inte för att affärer kanske är de bästa men det är skönt att komma ut. Jag hittade ett par glasögon iallafall som jag kanske ska köpa senare.  Såg också två-tre par skor som inte skulle vara helt fel att ha i garderoben. Efter vi hade kollat i affärer så gick jag och pappa och satte oss på en liten grekbar och åt lite kött och tzatsiki med bröd.

Igår var vi också på stan en stund men allt var stängt så vi gick och satte oss på en bar där Lina jobbade en stund innan vi gick hem.

Alla hjärtans dag spenderades hemma hos två kompisar till pappa. Kom dit halv tre, åt förrätt och sen blev det en god middag. Det var trevligt i början men kvällen slutade med att jag satt där och grät istället så vu gick hem runt elva. Inte så lyckat precis och en utav dom sämre alla hjärtans dagar jag har haft.

Annars har dagarna här spenderats framför datorn ganska mycket med m&m's. Kollar på film men för det mesta blir det serier. Har precis börjat kolla på en ny nu, Castle heter den. Riktigt bra faktiskt, både mord och en gnutta humor i. The best of both worlds. Har bara ett avsnitt kvar av första säsongen.

Det har tyvärr varit lite dåligt med uppdatering här, men jag har inte haft en dator som fungerar men nu ska pappa fixa den åt mig så att jag äntligen kan använda den.

Har iallafall kommit fram till tyskland nu. Flyget landade klockan sju i frankfurt och sen tog det en halvtimme innan jag fick mitt bagage. Flygresan jag bra och smärtfritt. Läste hundra sidor i min bok och sen var det en kvart kvar tills vi skulle landa.

Snart ska jag äta middag och sen vet jag inte vad som händer.

Har
börjat twittra litegrann, men än så länge har jag bara hunnit skriva två gånger. Gå in och kolla om ni vill jag heter: Byalexandra

Puss & Kram!



Alexandra, 19 år. Fyller the big 20 i sommar. Umgås mycket med mina vänner men har också stort intresse för tv serier, film och mycket annat.