Idag har jag varit iväg och övningskört lite med mamma. Jag skulle åka till Nacka forum med mamma och vad passar inte bättre då än att jag kör. Svängde också förbi Sickla och centrumet här hemma. Kom hem både både klänning, byxor, skor och lite annat smått.

Just nu håller jag på och lyssnar på musik, packar och fixar i ordning det sista inför Uppsala som vi åker till runt 10 tiden imorgon, vi ska nämligen fira valborg där. Jag och Alexandra tänkte köra en sleepover hos Mickan ikväll så vi alla tre åker in till stan tillsammans imorgon.

Vet inte hur det blir med uppdateringarna när jag är borta men ett mobilinlägg ska jag nog kunna klämma in! Puss

Vaknade upp till sol och blå himmel i morse och nu sitter jag inomhus och hör hur regnet faller därute. Väldigt tråkigt väder men jag är nöjd om det har försvunnit till helgen.

Hur glad blir man inte när det första man möts av när man kommer in i personalrummet var två fina tårtor. Det var två föräldrar hos oss som bakat dom till oss för att dom är så nöjda med allt på vår förskola. Då känner man sig verkligen uppskattad. Att tårtorna dessutom var supergoda gjorde ju det inte sämre.

Idag på jobbet var vi inne på förmiddagen. Hämtade in stereon och satte på musik så barnen fick dansa en massa. Blev mest melodifestivalen men det är rätt kul ändå speciellt när man får se hur duktiga barnen är på att dansa.
På eftermiddagen var vi ute. Ganska skönt väder men det blåste så in i norden.

Imorgon har jag sovmorgon, första gången på några veckor och det ska bli så himla skönt. Har ju jobbat över en massa så en sovmorgon förtjänar jag verkligen :) Puss!

Kom hem för en liten stund sen. Har varit ute och kört lite med mamma. Lika roligt som vanligt!

Annars idag har jag bara jobbat och spelat en massa rumble! Ungefär det jag brukar göra, haha.

På jobbet spenderade jag ungefär hela dagen ute och det var så himla skönt. Har dessutom inte behövt ha på mig överdragsbyxor idag och det är ett tecken på att det verkligen börjar bli vår :)

Är sjukt trött så alldeles strax ska jag faktiskt hoppa i säng! Puss och kram

Idag var vi på utflykt med barnen. Åkte ner till Alby, var på ladugårdstitt och grillade korv. Var väldigt mysigt och vi klarade oss undan från dåligt väder även fast det såg lite grått ut ibland.

Nu på kvällen har jag varit ute på PW med Alex i 1,5 timme. Alltid lika skönt och roligt!

Snart ska jag gå och lägga mig men först ska jag bara spela lite Rumble som jag haft lite svårt att slita mig ifrån dom senaste dagarna. Snacka om beroende framkallande. Puss

Så har ännu en helg svischat förbi! I fredags var vi ute och firade att Sofia fyllde år. Jag, Michaela och Sofie började kvällen hemma hos Michaela och senare mötte vi upp resten av gänget på bussen och åkte till Amba tillsammans. Hade en riktigt lyckad utekväll!

Igår gjorde jag ingenting speciellt på dan, var bara hemma. På kvällen åkte vi tjejer hem till Rodie och Arvid och firade dom. Var där i några timmar innan vi åkte hem till Sofie. Där satt vi på balkongen och mös med musik och en massa prat. Efter ett tag så joinade Tobbe och Niclas oss. Och där hemma hos Sofie fortsatte kvällen till halv sex på morgonen. Blev en himla massa skratt och roliga samtalsämnen!

Idag har jag inte alls gjort något speciellt. Har mest suttit framför teven.

Jag var också ute och körde en sväng med mamma. Åkte förbi Willys och handlade lite. Resten av kvällen har fortsatt med en massa tv tittande och rumble spelande. Nya beroendet!

Nu är dags för mig att gå och lägga mig. Godnatt

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1724749/images/2012/pic_198634135.jpg" class="image">

Några fina klockar som jag absolut inte skulle ha något emot att äga!

Ligger i sängen kollar på Linas kvällsbok som går på femman samtidigt som jag surfar på min padda (ipad). Riktigt smidigt faktiskt!

Annars då, ja det har kommit lite över en decimeter snö. Och det är fortfarande snökaos ute. Lite otippat faktiskt. Visst att det var snö blandat regn igår men jag trodde aldrig att det skulle ligga kvar på marken. Har tydligen varit en massa strömavbrott här också, inget jag märkt av dock.

Troligen kommer jag väl inte hitta på något särskilt idag då jag inte har någon vidare lust att gå utanför dörren men man ska aldrig säga aldrig!

Har precis varit ute och övningskört lite. Jag har inte hunnit göra det den här veckan då jag har jobbat så mycket. Var och körde runt i Nacka och i stan, gick väldigt bra.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, god natt!

Idag stängde jag ensam för första gången! Det gick väldigt bra, var lite nervös för hur det skulle vara men jag klarade mig. Stängde igår också men då var jag med Evelina, var tvungen att stänga med någon innan jag fick stänga själv. Så i två dagar har jag jobbat 8-17.30. Inte helt roligt kanske men övertiden är ju bra. Har och ska dessutom börja 8 hela den här veckan så det ger mig också lite extra pengar. Det negativa är väl bara att jag får väldigt långa dagar och när jag kommer hem är jag helt slut! Idag satte jag min fot innanför dörren här hemma halv sju och det var länge sen jag gjorde det efter en vanlig arbetsdag.
Snart hade jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig, har vaknat flera gånger under dom senaste nätterna så det skulle vara skönt att få sova mig igenom en hel natt utan avbrott. Puss och kram

I söndags så gjorde jag en beställning på Fuji direkt. Redan i tisdags fick jag hem mitt första paket med bilder. Igår fick jag hem ett till och idag kom det sista! Där kan vi verkligen tala om snabb leverans och jag är dessutom grymt nöjd med bilderna. Nu ska vi se och jag kanske kan försöka få upp lite bilder på väggarna.

Några få bilder ifrån helgen. Den har bestått av hemmakväll i fredags, försökte bygga ihop min cykel bland annat. Igår var jag i farsta centrum, köpte en skinnjacka och lite annat. Fick övningsköra både dit och hem, jag fick även parkera och backa ut. Gick förvånansvärt bra faktiskt! Runt 18,30 mötte jag tjejerna i centan och sen åkte vi hem till Michaela där vi hade lite tjejkväll först, innan vi åkte in till stan och satte på Medis. Matte kom och joinade oss och sen hade vi tänkt dra till east men vi hittade ingen parkering så vi bestämde oss för att äta donken och sen åka hem. Var hemma runt 03.

Idag har jag varit ute och övningskört igen med mamma i stan. Lite klurigt men gick väl ändå ganska bra. Jag har ju faktiskt skylten på utav en anledning, haha. Efter jag kört så åkte jag hem till Michaela där vi hade filmmys. Kom hem för en litet tag sen. Ska strax hoppa i säng hade jag tänkt, har en lång dag på jobbet imorgon! Puss och godnatt!