Sitter just nu och kollar på Bröllopsfotografen. Inte sett hela innan så jag passar på att se den från början när den ändå går på tv.

Började jobba 12 idag. Har varit ute hela dan. Väldigt varmt och skönt har det varit och solen brände i ansiktet. Efter mellanmålet så tog vi ut stereon och hälften utav av barnen stod och dansa på gräsmattan. Alltid lika roligt att se. Och duktiga är dom också!

De var också några gubbar som var och såga ner grenar från ett träd på vår gård. Självklart satt nästan alla barn och kollade på. De tycker ju sånt är jättespännande. Efter det så gick jag omkring med Anton. Han var lite trött så jag bar upp honom och satte mig ner på en bänk. Efter några minuter så hade han somnat. Och där satt han i mitt knä tills pappa kom och hämtade honom. Tur att han är lätt att bära omkring på, haha. Nej, men jag tyckte bara det var sött att han somna. Dreglade på mig gjorde han, men det skrattade vi bara åt.

När jag slut gick jag och Ellinor hem tillsammans. Satt utanför henne och pratade en massa. Alltid lika roligt :) Halv sju cyklade jag hem. 

När jag kom innanför dörren så såg jag att jag hade fått ett paket. Det var från elf och det innehöll tre läppstift. Väldigt fina färger var det så jag är nöjd. Har dock inte provat dom än men de är säkert bra.

Fick hem denna i ett paket från Nelly idag. Riktigt fin och jag blev väldigt nöjd. Fick också hem ett par skor men det var tyvärr för små så det åker tillbaka.

Kom hem från jobbet för ungefär en timme sen. Jättetrött är jag så att nu att jag tänkt att gå och lägga mig i sängen  och ta mig en liten tupplur framför Baksmällan. Behöver lite energi om jag ska kunna hitta på någonting idag överhuvudtaget. 

Och om jag orkar så kommer jag troligtvis åka in till stan med bl.a Michaela senare. Blir isåfall ingen sen kväll eftersom jag ska upp tidigt i morgon men något vill jag minsann hitta på.

Puss och kram
Kom in för en liten stund sen från en två timmars lång promenad med Michaela. Riktigt skönt med lite motion och en massa prat!

På förmiddagen idag så var jag och Maria iväg till fotbollsplan med 10 killar. Roligt att komma iväg en stund från dagis och killarna älskar ju att spela fotboll. Resten av dagen spenderades sen ute på dagisgården. Äntligen kunde vi vara ute i värmen och det fina vädret igen.

Tjejerna stod mest på händer och hjulade medans killarna spelade fotboll eller lekte lekar. Var lite små olyckor hit och dit, men annars var det en ganska bra dag. Förrutom att vi hade några barn som bestämde sig för att bli fula i mun, och det godtar vi självklart inte så det blev lite bråk hit och dit. Både mellan vuxna och barn, tyvärr.

Slutade halv fem och cyklade då direkt hem, lämnade av cykeln hemma och sen gick jag och mötte Ellinor vid bussen. Vi var inne på datorn och fixade lite olika saker. Runt åtta följde jag med Ellinor ner till bussen och hon åkte hem. När jag kom tillbaka så åt jag middag och vid nio gick jag och mötte Michaela och så gick vi iväg på promenad.

Nu ska jag gå och lägga mig. Har varit en långa vecka och i morgon är jag ledig så jag ska sova ut litegrann. Puss och godnatt.
Kom hem för ungefär en kvart sen och nu öser regnet ner och det åskar. Vilken tur jag hade! När jag cyklade hem var det strålande sol så det växlar fort. Det har det gjort halva dan. De sista timmarna på jobbet såg man när regnet skulle komma och så kröp alla in under tak. Tycker dock att det är mysigt när det regnar så det gör mig inte så mycket bara jag inte står i det!

På förmiddagen var jag med 8 barn i skogen. Det lekte och precis innan vi skulle gå tillbaka till dagis så gick vi och kollade på grodyngel i barnsjön. Fick tillbaka en massa barnkänslor, länge sen jag själv var och kollade på det nämligen.
Efter lunchen hade vi vila och jag höll typ på och somna. Fortfarande väldigt trött. Men den här dagen har varit ganska jobbig, många har ramlat och gjort sig illa och sen har många bara varit odrägliga så man bara skulle vilja skrika och gå iväg. Väldigt frustrerande.

Nu ska jag bara ta det lugnt och kanske se en film eller liknande. Puss och kram
För en liten stund sen gick Michaela, Sofie, Sandra och Sara hem. Vi hade en liten filmkväll, de hade hyrt film igår men de såg inte klart alla så vi fortsatte hemma hos mig idag. Vi kollade på Psalm 21. Jag har inte så mycket mer att säga om den än att den var konstig. Satt istället och höll på med mobilen under halva filmen istället.

Sov ut till 9 i morse. Hade tänkt sova lite längre men pappa ringde och väckte mig. Jag var iallafall pigg när jag gick upp. Halv tolv gjorde jag mig i ordning och en kvart senare satt jag på cykeln på väg till jobbet. Slutade halv fyra och cyklade direkt hem.

Städade mitt rum när jag kom eftersom det såg ut som en svinstia efter klädångesten i helgen. Och det var ju tur det när jag haft sällskap här i kväll.

Snart ska jag gå och lägga mig. Börjar 12 i morgon med men det är skönt att gå och lägga sig en normal tid. Puss

Ligger i soffan och kollar på tv, läser bloggar och facebookar lite. Har jobbat idag så jag orkar inte göra så mycket annat.

Jobbade mellan 10-18 idag så det var ett ganska långt pass men det gick bra ändå. Nu är jag trött men jag var ovanligt pigg när jag jobbade. Det trodde jag inte eftersom jag bara sov max 5 timmar i natt.

Igår efter jobbet så cyklade jag hem och satte jag mig och kollade på tv ett tag. Sen pratade jag med Michaela i telefon och planerade kvällen lite. Efter det blev det middag och sen började några timmar med total klädångest. Tillslut tog jag bara på mig en kjol och ett linne. Efter nio mötte jag upp Michaela och så gick vi till bussen tillsammans. Åkte in till Medis och satt där med Bella och hennes kompisar. Drack lite cider och hade det jättemysigt.
Efter tolv kom Alex och hans kompisar. Var kvar på Medis ett tag och sen gick vi till Debaser. Aldrig varit där tidigare, men det var ett okej ställe. Men det var nog sällsakapet som gjorde det mesta. Var kvar där till tre ungefär och sen gick vi till donken och sen åkte vi hem.

Mamma kom och mötte upp mig och Michaela eftersom vi inte orkade sitta i centrum och vänta i en halvtimme på våran buss. Kom hem 04.40 och gick i princip och la mig direkt.


Michaela på Medis!

Har precis kollat klart på Hawaii Five-0 som de äntligen börjat visa på tv4. Hade väl tänkt slå mig ner i soffan snart igen och bara ta det lugnt. Är helt slut så det är mycket möjligt att jag till och med somnar.

Idag började jag 8, en halvtimme tidigare än jag brukar. Inte så farligt med det känns ändå på kroppen. Idag har vi dessutom haft gårdsfest/20-års jubileum så det har varit mycket spring hit och dit. Berättar nog mer om det senare.

Efter jobbet gick jag och Ellinor hem till henne och där bytte vi om till träningskläder och sen gick vi till Friskis. Skulle gått på spinningen men den var full så vi gick på Gympa Puls istället. Det var roligt men jag hängde inte alls med ibland. Efter träningen var jag helt slut och hade helst bara velat ta bussen hem men eftersom jag cyklade i morse så var jag ju tvungen att cykla hem också. Vilken tur att det inte är mycket uppförsbackar och att det går så fort.

När jag kom hem hade jag fått ett paket från Avanna i brevlådan. Ett jättesnyggt linne som kommer vara härligt att gå i i sommar. Fick också hem ett paket igår med saker från H&M och dom sakerna blev jag också väldigt nöjd med.

Runt 21 åt jag och mamma middag framför tv och nu sitter jag här. Kommer säkert in lite bilder på det jag köpt men det orkar jag inte just nu. Puss och kram

Ligger i soffan och kollar på tv och ska nog snart hoppa i säng.
Idag har jag varit och jobbat som vanligt. Började 8 istället för 12 vilket i och för sig var ganska jobbigt men det har gått bra ändå. Självklart somnade jag inte förrän runt halv 3, bara för att jag skulle upp tidigt i morse. Kändes som om jag skulle somna på rasten idag, men det var väl inte så konstigt ;)

Både idag och igår så jobbade en kille som heter Sebastian hos oss, alltid kul med nytt folk och sen att han var kille gjorde det ju inte tråkigare då det inte jobbar en enda kille på mitt jobb annars. Vi var ute större delen av dagen och tränade sånger till gårdsfesten bland annat. På eftermiddagen var det inte toppen väder ute så vi bestämde oss för att vara inne. Och det var länge sen vi hade en så skön eftermiddag. Inte så vilt som det brukar, sen när Sebastian har varit hos oss har killarna brottats och lekt och det tror jag har hjälpt till en hel del.

Efter jobbet gick jag och Ellinor på en promenad hem från jobbet och sen lämnade jag av henne vid bussen och cyklade hem till mig. När jag kom hem kollade jag på sista avsnittet av Castle för säsongen. Det var både bra, hemskt och vackert!! Nu kan jag inte göra annat än att längta till september när det börjar igen! När mamma kom hem gick vi ut på en promenad och gick och handlade. Åskade när vi gick dit och såklart började det spöregna när vi skulle gå hem. Mer vår väder kan det ju inte bli när det skiftar mellan regn och sol hela tiden. Puss

 

"Roy Montgomery taught me what it meant to be a cop. He taught me that we are bound by our choices. But we are more than our mistakes. Captain Montgomery once said to me that for us there is no victory. There are only battles. And in the end the best you can hope for is to find a place to make your stand. And if you’re very lucky, you find someone willing to stand with you.

Our Captain would want us to carry on the fight. And even if there is…

Kate!…

Shhh… Kate…

Stay with me Kate.

Don’t leave me, please.

Stay with me, okay?

Kate.

I love you. I love you, Kate"

Nu ska jag gå ut och på en powerwalk med Michaela. Hur bor ju fem minuter från mig för tillfället så det är ju bara att passa på när man kan. Hörs later. Puss
Vilken revansch efter fjolårens fiaskon. Härligt Eric! :D We still got it!!!

Satt på Medis förra veckan med Michaela, Denise, Andreas, Felicia och Sandra. Här kommer lite bilder.

Efter vi varit på Medis gick vi till systemet i stan, åt middag på Burger King och sen åkte vi hem till Michaela och så satt vi hos henne och förade lite. Gick hem till Felicias pojkväns kompis efter 22 och var där en stund. Sen gick jag, Sofie, Sandra, Michaela och Denise vidare hem till Dennis och var där. Kom hem runt halv fem.

Beställde hem detta linne igår, skitsnyggt. Och motivet föll mig verkligen i smaken. Från Avanna.

Idag har vi haft planeringsdag på jobbet. Började 8 och vi åt frukost allihopa tillsammans. Nu när vi har planeringsdagar så är alla barn lediga och vad underligt det kändes att vara på dagis utan barn.

När vi hade ätit frukost gick vi iväg till hundängen men kommer på när vi kommit fram dit att vi gått fel och att vi ska till rugbyängen. Så efter en ganska lång omväg kom vi äntligen fram. Träffade två Äventyrs pedagoger som vi skulle spendera dagen med. Gjorde lite olika övningar och lekar. Mitt lag vann charadleken :) Fikade där på ängen och sen var vi på lite äventyr i skogen. Efter det gick vi tillbaka till dagis och åt lunch och hade en timmes rast. Pedagogerna kom till oss och vi lekte lite mer lekar ute på våran gård. Med fallskärm och memory bland annat. Mycket gruppövningar som var roliga. Mot slutet blev det reflektering och sen halv fyra fick vi gå hem. Det var en rolig och lärorik dag och man fick mycket inspiration till vad man kan leka med barnen sen. Vilket lite utav dagen var till för.

Efter jobbet cyklade jag hem och bytte om till träningskläder och sen åkte jag ner till Friskis & Svettis och mötte Josephine. Vi gick på spinning och sen åkte jag hem. Var ju på det förra veckan också men idag var det faktiskt ännu jobbigare. Knäna gjorde riktigt ont och svetten bara rann.

När jag kom hem från träningen så åt jag middag och tog det lugnt framför tv efter en lång och händelserik dag. Gick och duschade och snart ska jag väl hoppa i säng. Puss och kram
Jag kom precis hem ifrån Sofie. Var där och fikade med Alexandra, Michaela, Frida, Sandra och Felicia. Satt ute på hennes altan och åt gott. Väldigt mysigt.

Annars idag har jag jobbat i några timmar, skönt att det var så få efter en händelserik helg. Efter jobbet åkte jag till centrum och handlade leggings och sen mötte jag upp Michaela och vi gick hem till henne. Eftersom de ska flytta på onsdag hjälpte jag henne att rensa bland kläder. Vi var också nere på coop och handlade något att äta.

Nu ska jag äta en väldigt sen middag och kolla klart på The Vampire Diaries som jag började kolla på i morse. Kanske skriver om helgen i morgon eller nåt. PUSS
Hallå hallå, nu är jag i farten igen. Ska ner till centrum och möta tjejerna och därifrån ska vi åka ut till strand. Tror att det var någon fest där. Hoppas på en rolig kväll om inte är det iallafall kul att umgås med tjejerna :) Ha en trevlig lördag, Puss!
Nu har jag äntligen ledigt i några dagar, precis vad jag behöver efter en lång arbetsvecka.

Idag på jobbet så skulle de andra ha APT på eftermiddagen så barnen skulle gå hem klockan 16. Sjävklart sitter jag och Sara kvar till fem och väntar med ett enda barn kvar. Så typiskt.. När jag väl kom därifrån så åkte jag till centrum och mötte Ellinor och Josephine. Gick och lämnade Eddie hos Ellinor och sen gick vi till Friskis. Vi gick på ett Spinningpass. Det var skitkul, instruktören var rolig och passet var bra. Lagom tempo, lite småjobbigt i början men kändes bara bättre och bättre med tiden. Absolut något jag vill och kommer att göra igen.

Efter spinningen så åkte jag hem och ställde mig i duschen direkt. Efter det så åt jag middag och sen satte jag mig här vid datorn. Tänkte snart kolla på någon serie och bara ta de lugnt. PUSS

Hallå där! Sitter i centrum just nu och väntar på bussen. Har varit på Shell och jobbat nu på kvällen, kanske inte det skönaste men det gick ändå bra. Hade tur att Ellinor kom och gjorde mig sällskap och hjälpte till :) Innan Shell jobbade jag på dagis som vanligt! Tur att jag hade en så kort dag annars hade jag aldrig klarat av att jobba nu på kvällen. När jag kommer hem så ska jag äta middag, är så jäkla hungrig! Sen ska jag nog bara hoppa i myskläderna och varva ner lite innan jag går och lägger mig. Börjar 12 i morgon så jag har lite tid att ta det lugnt! Puss
Idag har jag och jobbat. Har börjat klockan 8 hela helgen så idag när jag kom hem somnade jag i soffan en timme. Väldigt skönt måste jag säga. När jag vaknade var det dags för middag och den satt finfint i magen.

Den här helgen har jag dessutom var duktig på att cykla till jobbet. Eftersom jag inte har cyklat på flera år så kan man ju säga att det brann i benen så fort jag tog i och ont i rumpan har jag också. Kommer säkerligen ha världens träningsvärk i morgon.

Självklart när jag skulle cykla till jobbet i morse så regnade det. Tur att det klarnade upp under dagen. På jobbet var det ganska lugnt idag, typ dött i morse vilket var väldigt skönt. Sen rullade dagen bara på i ett bra tempo.

Igår på vägen hem efter jobbet träffade jag Ellinor och Linnea vid barnsjön så jag satt där med dom en stund och pratade på bryggan. Kom väl hem efter fyra någon gång och var supertrött. Kände mig nästan lite småfull men efter någon timma började jag piggna till. På kvällen gick jag hem till Linnea och Ellinor och där hade vi våran egna majbrasa och grillade kött. Hade en jätterolig kväll, pratade, lyssnade på musik och på kvällskvisten blev det lite dans.

Runt tolv kom mamma och mötte mig och sen gick vi hem tillsammans. Direkt när jag kommit innanför dörren gick jag och la mig eftersom jag skulle upp 7:15.