Idag har jag varit ledig. Skönt och behövligt! Vaknade lite efter tio men låg kvar i sängen ett tag. Gick upp vid elva och sen gjorde jag i ordning mig på tio minuter och gick ner till bussen. Åkte in till mamma i stan och vi gick tillsammans till Kungsträdgården där vi fotade körsbärsblommorna. Halv ett gick vi till mammas jobb och då hade hon möte och jag satt och kollade på Vigseln mellan Prins William och Kate.

Gick och kollade i lite affärer efter jag kollat klart på brölloppet och fick med mig lite saker tillbaka. Kanske kommer upp här senare. När jag hade kollat klart i affärer gick jag tillbaka till mammas jobb och där var jag kvar tills mamma slutade. Under tiden hon jobbade busade jag lite med en hund som hette Lennart som är en utav mammas kollegors hund och sen satt jag bara med mamma som sällskap.

Vid kvart över fem mötte jag Ellinor vid Kungsträdgården. Vi fotade körsbärsblommorna en stund och sen gick vi och fikade. Kom hem runt åtta.

Direkt när jag kom hem så åt jag middag och sen gick jag och duschade. Och nu sitter jag här. Ska snart fixa i ordning lite saker tills i morgon och sen ska jag gå och lägga mig. I morgon ska jag nämligen jobba och jag börjar klockan 8. Puss och kram
Snart ska jag gå och lägga mig är helt slut. Kom hem för lite mer än en timme sen, har varit ute och gått med mamma. Var tvungen att lämna in min timrapport så då bestämde vi oss för att gå dit och det tog ungefär en och en halvtimme fram och tillbaka.

Morgonen började inte bra, bussen var försenad till centrum och sen när jag har gått på nästa buss så kör den fel så att den var tvungen att vända. Kom visserligen bara fem minuter försent men ändå.
Direkt när jag kom fram till jobbet så gick vi ut. Jag gick dock in och var med Johan så jag var inte ute så mycket på förmiddagen. Vid halv två gick jag ut igen och då var jag ute tills jag gick hem. Vi åt till och med mellanmål ute med Humlan och sen lekte alla omkring en massa.

Efter jobbet tog jag en promenad hem eftersom det var så varmt ute då. Och när jag kom hem så satte jag mig i soffan, kollade på tv och tog något att äta. Gick ut med hunden en stund och sen när mamma kom hem blev det middag.

En massa promenader blev det visst idag men det är ju skönt! Och samtidigt bra för kroppen :) Puss och godnatt!
Sovmorgonen som jag pratade om i måndags hände aldrig. Istället ringde de från jobbet och väckte mig halv nio. Inte särskilt roligt men efter 45 minuter var jag på jobbet. Gårdagen var fylld med vilda ungar, vilket kanske inte var så konstigt med tanke på att det varit långhelg. Efter jobbet gick jag och Ellinor till centrum och kollade i lite butiker och sen gick jag och handlade med mamma.
I morse när jag vaknade var jag hur trött som helst. Hade ingen som helst lust att gå och jobba men det blev bättre när jag kom fram till jobbet. Idag har vi haft städdag så vi har varit ute sen halv nio till 17. Jag gick mest runt med två barn och plckade skråp. Roligt att se att många barn faktiskt var entusistiska till att städa. Både lunchen och mellanmålet åt vi ute vilket var mysigt. Dagen till ära brev det kokt korv. Efter att ha varit ute i princip hela tiden så gick jag in en stund på eftermiddagen. Var inne med sju barn och bara tog det lugnt.
Slutade halv fem men var kvar i en halvtimme då jag väntade på Ellinor. När hon hade slutat åkte vi direkt in till stan. Gick omkring i lite butiker och jag faktiskt med mig två par shorts och en t-shirt. När vi var klara gick vi och åt på donken och sen efter det åkte jag hem och Ellinor åkte iväg till sin dans. Kom hem halv nio och sen dess har jag suttit vid tv och snart ska jag hoppa i säng. Är dundertrött efter dagen!
PUSS OCH KRAM
Så var denna långhelg över och i morgon är det dags att gå tillbaka till jobbet igen. Är väl inte riktigt peppad på att gå och jobba men det känns nog bättre i morgon, skönt att jag börjar 12 dessutom.

Idag har jag inte alls gjort särskilt mycket, suttit ute på balkongen och svettats i solen i någon timma och sen har jag kollat på alla avsnitt på Stockholm - Båstad.

Igår satt jag också ute i solen en stund, känner verkligen att jag måste passa på när det faktiskt är varmt. Lite senare på dan gick jag hem till Amanda och där kollade vi på Harry Potter och så snackade vi lite. På kvällen kom Amanda hem till mig och då kollade vi på Big Brother och på filmen Trassel. Och vilken underbar film det var! Kollat på den några gånger idag och lyssnat på musiken ifrån den. Man kan säga att jag har blivit helt fast.

Lördagen spenderade jag först hemma ute på balkongen i några timmar. Satt med mamma ett tag och pratade om allt mellan himmel och jord. På kvällen åt vi god påskmiddag och senare gick jag ute med Michaela och några stycken och firade Anton och Jontes 18-års dag . Vi var på Strand i Horsntull, kanske inte det bästa stället men jag tyckte ändå att vi hade en riktigt lyckad kväll. Och det var roligt att se att grabbarna hade roligt också.

I fredags åkte vi som sagt till Medis och satt på uteserveringen och tog en cider. Det var riktigt mysigt! Efter några timmar där gick vi och handlade något att äta och sen åkte vi hem till Rodie. Var där till klockan 02 ungefär och sen fick vi skjuts hem utav Fredde. Jag hade iallafall en riktigt bra långfredag och det var kul att umgås med nästan alla tjejer igen!

Det var det mesta om långhelgen och nu ska jag snart hoppa i säng. Puss och kram.

Sitter just nu och solar ute på balkongen, super härligt!

Idag är det påskafton så i morse fick jag ett påskägg och senare ikväll blir det god middag med lamm och annat. Det ska bli riktigt gott.

Senare ikväll vet jag ännu inte vad som händer men något kul hoppas jag på! PUSS OCH KRAM FRÅN SOLIGA STOCKHOLM!
Nu är jag nästan helt färdig. Och alldeles snart ska jag åka och möta upp Michaela och Alexandra. Vi ska åka in till medis och sitta där en stund på en uteservering, måste ju passa på när det är sol och varmt ute! Senare ikväll ska vi hem till Rodie, hon har inflyttnings/födelsedagsfest. Kommer nog bli kul!

Hörs gör vi säkert i morgon. Hoppas att ni alla har en solig och härlig fredag. PUSS

Chris Medina - What are words

Sitter och kollar på Die Hard 4.0 samtidigt som jag sitter vid datorn. Idag när jag kom hem efter jobbet mådde jag inte alls bra så jag bestämde mig för att bara ta det lugnt ikväll.

På jobbet idag så var vi på IP efter mellanmålet. Riktigt kul att spela lite fotboll och komma ifrån våran ganska tråkiga gård. Eftersom det är skärtorsdag så har vi nästan inte haft några barn alls idag, och när det dessutom är påskvecka har vi nästan inte haft några barn överhuvudtaget på hela veckan. På fjärlien hade vi 9, Gräshoppan hade 5 och Humlan hade 7. Otroligt skönt och man önskade ju att man hade så få barn lite oftare.

Igår efter jobbet gick och åkte jag och Ellinor till centrum. Där handlade vi lite mat på ICA och sen gick vi hem till henne. Vi satt och lyssnade på musik och pratade i köket ett tag innan vi började med maten. Runt åtta började vi sätta igårg och på menyn stod lax med pesto i ung, potatisklyftor och gräddfilssås med gräslök. En riktigt god och fräsch middag. När vi hade ätit klart satt vi kvar i köket och snackade tills jag gick hem runt halv tolv. Hade en ritkigt trevlig och rolig kväll!

När jag kom hem från Ellinor så tog jag bort sminket och sen gick jag nästan och la mig direkt. Väckarklockan ringde 07.30 i morse och otroligt nog så var jag faktiskt pigg när jag vaknade med tanke på den ganska sena hemgången.

Nu ska jag fortsätta äta lite godis och se på tv. Efter denna dag är det mycket möjligt att jag somnar direkt när jag lägger mig ner, är sjukt trött och jag tror mitt huvud behöver vila då jag har känt mig lite småborta idag. Sagt fel namn och inte alls hängt med, sånt man brukar göra när kroppen bara behöver ledigt. Jag skriver säkert något i morgon, PUSS!
Kom hem för ungefär en timme sedan. Har precis ätit middag och har nu satt mig vid datorn.

Idag har jag varit på jobbet. Eftersom solen och vårvädret kom och hälsade på har vi varit ute hela dan, vi åt till och med mellanmål ute och gud så härligt det var. Efter en dag ute har jag idag lyckats fått lite fräknar på nosen utav solen :) Känns lite så där extra vårigt!

Efter jobbet gick jag till en park i närheten där Ellinor var. Jag skulle hjälpa henne och fota henne och två barn hon passar. Det gick bra och efter det gick vi hem till dom. Var kvar där till kvart i sju och sen gick jag till bussen. Då bussarna går lite konstigt här så tog det cirka en timme att komma hem då jag fick vänta en massa.

Igår efter jobbet åkte jag ner till centrum och hämtade ut ett paket till mig. Det var mina Hunterstövlar som jag beställde förra veckan. Provade dom direkt när jag kom hem och de satt alldeles prima.

Nu ska jag bara ta det lungt, se på någon serie och äta lite salta pinnar. PUSS
Hallå, just nu sitter jag i Norra sköndal och väntar på min buss som går om 20 minuter. Har varit och jobbat på Shell nu på kvällen och jag missade bussen som gick utanför, inte alls kul när man är trött och hungrig. Och till råga på det så har jag dessutom jobbat sen klockan 12 men på dagis så totalt har jag idag jobbat i nästan tio timmar. Kam ju sägs att jag är lite mör i kroppen och speciellt i ryggen! Nu ska jag fortsätta njuta av lite musik och vänta på bussen. PUSS
Hallå, nu ska jag snart gå iväg till jobbet och idag menar jag faktiskt gå. Går 40 minuter innan jag börjar så jag bör hinna dit.

När jag kommer hem kanske jag berättar mer om helgen. Men nu måste jag snöra på mig skorna och börja gå iväg. PUSS

I tisdags beställde jag hem dessa gummistövlar. Har velat ha ett par gummistövlar hur länge som helst och nu hittade jag en hemsida där Hunter stövlar kostar hälften så mycket än var dom gör här i Sverige. Då kan man ju inte göra annat än att slå till. Formodligen kommer dom nästa vecka :)
Nu har jag precis gjort mig i ordning, jag inte riktigt klar än men jag ska fortsätta hemma hos Ellinor. Ikväll ska vi nämligen gå på studentskiva. Det är hennes kompis som har så jag bestämde mig lite spontat för att följa med.
Länge sen jag var på skiva så det ska nog bli kul, kommer dock inte vara ute så länge med tanke på att Ellinor ska upp och jobba i morgon.

Annars har jag jobbat som vanligt idag. Varit ute i stormen och jag trodde allvarligt att jag nästan skulle flyga iväg som en liten vante. Trots stormvarningen så bestämde vi oss ändå för att vara ute på eftermiddagen. Då vi har fått en ny gunga på gården så höll nästan alla till där vilket bara gjorde så att mitt jobb blev enklare. När jag slutade åkte jag direkt hem.

Nu måste jag börja skynda mig så att jag kommer ner till bussen i tid. Kanske lika bra att gå lite tidigare, risken finns ju att jag blåser bort! Puss

Jag har precis kommit ut ur duschen och ska snart gå och lägga mig. Är riktigt trött så jag kommer nog somna på tre röda när jag väl lägger mig ner.

Idag har jag varit och jobbat. Har varit ute större delen utav av dagen, lite halv dåligt väder på förmiddagen men på eftermiddagen så kikade äntligen solen fram. Jobbade till halv fem men stannade kvar till fem och åkte hem med Ellinor. Var hemma hos henne en stund och såg hur det var där. Jättefin lägenhet med högt tak, ett ställe jag gärna skulle bo på om jag flyttade hemifrån.

Runt sex åkte jag hem och sen dess har jag mest tagit det lugnt och sen har jag pratat med Michaela i telefon :D Hon har precis kommit hem från Thailand så det har varit riktigt roligt och samtidigt känns det så kontigt eftersom det var månader sen vi hördes via telefon eller sågs. Men det är kul att alla brudarna har kommit hem igen. Saknat dom otroligt mycket.

Eftersom jag ska upp tidigt i morgon med så är det nu dags för mig att sätta på en film och lägga mig i sängen. Ciao
Ligger i soffan och kollar på Sleepless in Seattle och har precit ätit middag. Känns som om jag skulle kunna somna när som helst.

Var ute igår och firade Bahar, så jag kom hem 04 i natt och gick upp 8.30 för att åka iväg och jobba som man kan säga att jag är ganska slut just nu. Jag har mer att berätta och helgen och bilder att bjuda på men jag orkar inte göra det nu.

Eftersom jag ska upp och jobba imorgon med så vill jag ta vara på den lediga tid jag har, så nu ska jag lägga mig ner och se på ytterligare en film. PUSS
Idag har jag varit ledig, vilket har varit urskönt. Har för det mesta suttit vid datorn och njutit framför en massa serier. Men har även hunnit med att läsa lite bloggar.

I morgon är det dags att jobba igen men den här gången blir det Shell. Inte så värst kul men det är bara att stå ut. Börjar 8 i morgon och det ser jag inte alls fram emot. Så kvällen blir hyfsat lugn idag, kanske ska se BB med Amanda och efter det blir det väl sängdags typ.