Nu sitter jag i bilen på väg till Hammarbysjöstad. Snart är jag förhoppningsvis framme. Dagen till ära då det är maskerad så är jag en helsvart ballerina med ett sidenband på huvudet. Ska bli kul att få se vad alla andra har klätt ut sig till :) Jag ville mest bara höra av mig, jag kommer förmodligen skriva mer imorgon efter jobbet. Hoppas alla har en trevlig lördag! Pusssss
Nu är jag på väg hem. Har jobbat 14-22 idag. Det gick faktiskt väldigt bra, min första stängning sen jag kom tillbaka till Sverige. Ska jobba hela helgen också. Stänger då med! Imorgon efter jobbet ska jag skynda mig hem, klä på mig min utklädnad och sen så får jag skjuts till maskeraden. Kommer att bli grymt roligt! Även fast jag missar middagen. Så typiskt att jag inte kunde byta pass med någon men det är smällar man får ta. Nu ska jag hem och äta och sen kommer jag nog slänga mig i soffan eller sängen och glo på tv och sova. Riktigt trött efter denna dag. Pusssss
Jag har redan fått hem paketet jag beställde igår, fick det till och med i brevlådan. Snacka om snabb leverans.

Idag har jag varit hemma hos Andreas och spelat tvspel. Slösade många timmar på Mario kart och på Buzz. Mario kart förlora jag på men på Buzz gick det en aning bättre och jag vann iallafall några ronder. Men roligt var det! Lekte också lite med hans hund Totte, en valp på fem månader. Jättesöt, som gillade att busa och bitas så nu har jag en massa märken på händerna. Runt 18 tog jag bussen hem.

Annars så har jag idag beställt en sak som jag ska ha på mig på maskeraden på lördag. Men vad det är får ni se antingen när jag får paket eller helt enkelt efter festen. Kanske är roligare om det blir en överraskning!

Klockan är bara nio men jag är supertrött, sov inte alls många timmar i natt. Tror att jag möjligtvis kan ha somnat efter halv fem någon gång. Låg och vred mig hur länge som helst, först var det kallt och sen blev det för varmt. Får hoppas på att jag sover lite bättre idag då.

I paketet från Nelly så låg det ett par kilklackar. Skitsnygga och jättelätta att gå i. Älskar dragkedjan som är bak på skon. Billiga var de också, 379 kronor. Definitvt värda pengarna.


Igår var jag inne i stan och kollade i lite butiker. En ganska snabb runda egentligen då jag bara skulle handla ett par stövlar/uggs på H&M. Mamma hade lagt undan dom åt mig och då fick självklart jag åka in och handla dom. Fick också med mig ett par mjukisbyxor hem. Något jag varit i stort behov av länge, hittade ett par fina mörkblå med vitt stänk på som kommer från H&M. Sett att andra använt dom mer som vardags byxor.

På vägen från stan hoppade jag av i centrum och hämtade ut ytterligare ett paket. Detta kom från Nelly. I centrum sprang jag också in på H&M och köpte en spetsbody som jag tror att jag ska ha på mig nästa vecka när jag ska på maskerad.

Kvällen spenderade jag hemma framför film med glass och lite annat snacks.


Försökte blogga igår men jag loggades bara ut hela tiden men nu verkar allt funka som det ska igen.

I onsdags var jag nere i centrum och hämtade ut ett paket. Det var självklart jackan från Topshop. Jag är grymt nöjd. Den är jätteskön och ännu finare i verkligheten!


Så har årets första snö landat i vårat avlånga land. Jag älskar snö, men nu tycker jag att den har kommit lite för tidigt. Men det är bara att leva med det och ta fram vinterjackan, mössa och varma skor.



Jobbade igår och när jag kom hem var jag så jäkla slut så jag orkade inte göra något annat än att äta middag och ligga i sängen och se på tv. Därav den dåliga uppen.

Vi håller på att bygger om på jobbet så jag hade mycket att göra igår. Tömde flera kylar, flyttade dom och var sen tvungen att fylla dom igen. Ett ganska tungt jobb måste jag säga, då man inte fattar hur mycket läsk det står i dom där kylarna egentligen. Men bra kommer det att bli.

Idag har jag inte heller gjort så många knop. Dan efter jag har jobbat brukar nästan alltid bli en vilodag. Ta igen sig litegrann. Har mest suttit vid datorn och kollat på lite serier och sånt där.

Imorgon ska jag nog försöka söka lite mer jobb då jag är i stort behov av ett jobb där jag inte jobbar varannan helg. PUSS

Nu sitter jag i centrum och väntar på bussen. Idag ska jag jobba, 10-18 så det är rätt lugnt men jag är riktigt trött. Fick inte alls så mycket sömn som jag ville. Låg istället i sängen och vred mig i någon timma och sen har jag vaknat flera gånger under natten. Igår var jag i stan med Sandra. Vi åt på Tacobar och sen gick vi på bio. Vi såg Hämnden. En dansk/svensk film med Mikael Persbrandt som var riktigt bra. En film jag definitivt rekommenderar! Kom hem klockan tolv och inom en timme hade jag lagt mig. Puss
Det var faktiskt riktigt skönt att komma ut. Då jag inte är en så van sprinter så gick jag mellan varven. Men det tog ganska bra ändå. Jag tror defintivt att jag kommer att ha lite träningsvärk i morgon, då jag gick en ganska lång bit.

Direkt när jag kom hem så stretchade jag och sen hoppade jag direkt in i duschen. Efter det så tog jag det lugnt en stund och kollade på NCIS: Los Angeles som det hade kommit ut ett nytt avsnitt utav.

Resten av tiden idag har jag mest suttit vid datorn och kollat lite jobb och läst bloggar.

Nu ska jag strax hoppa i säng och faktistk försöka att somna i hyfsad tid ikväll. GODNATT!
Då solen lyser ganska friskt här idag hade jag faktiskt tänkt att ge mig ut och springa en runda. Jag behöver lite frisk luft och lite motion också för den delen. Dessutom är det skönt att springa här då jag bor på stället som är omringat av skog. När jag har kommit tillbaka ska jag fortsätta att söka jobb och ringa runt litegrann. Puss
Just nu är den är skönheten på väg hem till mig. Förmodligen kommer den redan nästa vecka. Då den är i fårull så ska den nog lyckas hålla mig varm i vinter. Jackan kommer självklart ifrån Topshop.

Igår åkte jag hem till Frida och förade med henne och Alex. Även Sofia kom dit och joinade oss. Vi spelade lite jag har aldrig och snackade. Runt tio åkte vi in till stan, då Sofia inte drack åkte vi bil in till stan. Jätteskönt. Då stan har ganska knepiga gator och vi runt några gånger på samma ställe när vi skulle hitta en parkeringsplats. Till slut hitade vi en nästan direkt utanför Magenta vilket var toppen.

Efter vi parkerat mötte vi upp några vänner och gick till Wok House en snabbis. Ganska lönlöst egentligen då det var proppat med folk och vi bara var där i ungefär en halvtimme. Gick direkt därifrån till Magenta och där var vi till ett-två någonting. Gick sen vidare till Lobby med några utav killarna vi var med. Där stannade vi dock inte så jättelänge. Runt fyra tog vi bussen hem till Frida och jag, hon och Matte sov över i hennes friggebod. Somnade väl någon gång efter åtta tror jag.

Vaknade runt tio då Fridas alarm började ringa. Vi låg dock och drog oss till klockan elva. Men eftersom Frida skulle iväg och jobba var vi tvugna att gå upp. Halv tolv tog vi bussen till centrum och sen åkte jag hem.

När jag kom hem åt jag frukost, tog bort sminket och sen gick jag och la mig och somnade nästan direkt. Vaknade efter några timmar och kollade lite på tv men jag somnade efter en timme igen. Vaknade igen runt åtta och så skulle jag äta middag och sen dess har jag varit vaken men jag är fortfarande supertrött och ögonen är väldigt svåra att hålla öppna.

Har också väldigt ont i både fötter och ben. Skavsår efter skorna och så blev jag trampad på av någon med klackar och nu är halva vänsterfoten svullen. Så jag kan ju inte säga att det var kul att sätta på sig klackarna i morse när jag skulle åka hem. Men jag hade en rolig kväll så det var det värt!

Nu hade jag tänkt lägga mig ner i sängen framför en film eller nåt. PUSSS
Tjena Bloggen. Nu sitter vi hos Frida och förar, ska ut och fira tobbe. Ja... Trevlig helg allesammans :)
Ja, då var man hemma i Stockholm igen och det känns väldigt bra. Förutom att min bror typ hatar mig för att jag har kommit hem och tagit mitt rum ifrån honom. Undrar hur länge han kommer gå omkring och sura för det?!

Kom fram med bussen tjugo över sex imorse. Det var snorkallt och det blåste som satan. Stod och väntade på mamma i tjugo minuter innan hon kom och det var inte särskilt kul kan jag säga. Den här gången kunde jag iallafall sova på bussen så jag var inte helt dödstrött. Hade både kudde och tröja med mig så jag låg fakiskt ganska bekvämt. Förutom att jag får så jäkla ont i svanken. Då stolarna inte alls är sköna när man sitter i dom.

Vi tog tunnelbanan med all packning vilket inte var så roligt men jag behövde iallafall inte gå och bära på allt, den här gången hade jag mamma. I Oslo hade jag turen att få hjälp av en kille en liten bit och tur var det för jag höll på och avlida med två rullväskor, en stor bag, datorväska och handväska. Lite roligt var det att han som hjälpte mig också var svensk.

Något annat som var lite komiskt var att det var en annan kille på bussen som åkte hem till Stockholm där, som åkte ner till Oslo samtidigt som oss för en månad sen. Han var också snäll och hjälpte mig litegrann.

Iallafall kom jag hem till huset runt åtta i morse. Åt frukost och sen la jag mig ner i soffan och efter ett tag så somnade jag. Vaknade runt ett och då packade jag upp väskorna och ja, det var inte lite saker jag hade med mig hem, haha.

Annars idag har jag inte gjort många knop. Mest tagit det lugnt, varit inne på datorn, kollat på tv och fixat lite med min iphone som jag längtat efter då jag lämnade den hemma när jag var i Norge.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och bara ta det lugnt. Imorgon blir det nog lite planering för vad jag behöver göra framöver. PUSS
Håller just nu på och packar ihop alla mina saker. Ikväll åker jag nämligen tillbaka till Stockholm för gott. Jag har känt under några veckor att Norge inte riktigt har varit för mig och nu har det blivit dags att lämna.

Jag kommer att sakna Michaela och Sofie otroligt mycket, speciellt när vi har bott så nära varandra men det kommer gå bra ändå!

Det sanslöst att jag har med mig så mycket packning. Jag kommer att gå och bära på två rullväskor och en stor bag plus handväska och datorväska. Tungt men så mycket lättare jämfört med förra gången.

Klockan 23:00 ikväll går bussen och jag kommer att komma fram 06:40 i morgon bitti.

Jag kommer troligtvis komma in igen på bussen senare men det här är sista gången jag uppdaterar från lägenheten här. PUSSSSS<3
Kom precis in från en 2 och en halv timmes promenad. Gick ner till vattnet och satte mig där och bara lyssnade på musik. Riktigt skönt att bara rensa huvudet lite och komma ut från lägenheten. Pratade också i telefon med både mamma och pappa, och det är alltid befriande.

Nu ska jag äta middag och snart ska vi nog sätta på en film. PUSS




Igår åkte jag, Michaela och Carina in till Oslo. Kollade i lite affärer och visade Carina runt. Senare åkte vi vidare till Aker Brygge. Varken jag eller Carina hade varit där tidigare så det var kul och åka dit. Aker Brygge var väldigt mysigt och det såg ut som en egen liten stad. Gick längs vattnet och kollade på alla båtar. Då vi åkte in till stan för att ta en fika hamnade vi på Friday's.

Beställde in lite mat och satt där och pratade. För m in del blev det en Friday's club sandwich. Det var med skinka, kalkon och majonnäs tillsammans med pommes. Riktigt gott och fräscht.

Efteråt bestämde jag mig för att åka hem till lägenheten då jag frös och inte orkade följa med längre.

På kvällen så satt vi hemma med chips och choklad och kollade på Solsidan och Här är ditt liv med Kjell Bergqvist.

I morse vaknade vi runt halv tio. Gick upp och åt lite mackor och sen gick jag, Carina och Michaela ut på en promenad här i området för att visa lite hur det såg ut. Halv tolv sa vi hejdå till Carina, då hon och Michaela skulle in till stan och fika innan hon skulle ta bussen hem.

Nu sitter jag och Sofie hemma i lägenheten framför datorerna båda två och Michaela är på jobbet.



Igår var jag med Sofie ute på en promenad. Vi gick och fotade litegrann och sen gick vi ner och satte oss vid vattnet och pratade. Oerhört mysigt!

Efter att vi kommit tillbaka så började vi och städa och fixa i ordning i lägenheten eftersom Carina, Michaelas mamma skulle komma på besök. Runt fyra åkte vi in och mötte henne på bussterminalen. Gick och hämtade upp Michaela på hennes jobb och sen gick vi och handlade.

Hemma så började vi laga mat och kvällen till ära blev det Tacos, och gud vad gott det var. Resten av kvällen bestod av godis, chips, Idol, Välkommen åter och Svenska Hollywoodfruar.

Förresten måste jag berätta om en udda grej som hände igår kväll efter vi hade gått och lagt oss. Klockan var väl runt tolv och nästan alla låg och sov. Helt plötsligt hör jag någon stöna i lägenheten ovanför oss. Var lite tveksam om jag hört rätt och då låter det igen. Då har våra grannar sex ovanför. Jätteweird och dessutom något jag aldrig har hört förut från mina grannar eller liknande.
Lagom kul när man försöker sova. Började skrattade och då visade det sig att Sofie också var vaken och så skrattade vi tillsammans åt det. Slutade efter en stund men 10-15 minuter senare började det igen och sen igen. Och då lät det högre, ibland lät det till och med som om det var på balkongen eller hade ett fönster öppet. Som tur är så somnade jag sen och behövde inte höra något mer.

Då det är så lyhört här tyckte vi nästan att det var konstigt att vi inte hört det innan. Har de bara sex en gång i månaden eller, haha!