Idag hade Eclipse, tredje filmen i Twilight Saga premiär. Självklart är det en film jag måste se, speciellt efter att ha väntat över ett halvår. Har dessutom läst boken vilket bara gör mig ännu ivrigare.

Får väl ta tag i det ganska snart och gå och se den. Om jag har tid kanske jag kan få in en bio tid nästa vecka. Ska resa bort i helgen så jag hinner det förmodligen inte ens på söndag kväll efter att jag kommit hem.


Kom hem från Michaela för en liten stund sen. Där kollade vi på tv, var inne på datorn och åt god vattenmelon.

Idag har jag också varit iväg och jobbat. De ringde och väckte mig i morse och frågade ifall jag kunde komma in i några timmar. Självklart sa jag och var iväg på 20 minuter. Kom hem efter fem någon gång. Mamma kom och hämtade mig och vi åkte och handlade middag och annat gott på ica.
Väl hemma så tog jag en väl behövlig och väldigt skön dusch, hoppade sen i mjukiskläder och satte mig vid datorn.

Och nu sitter jag här, kollar på CSI NY och ska väl så småningom gå och lägga mig.
Idag har jag varit på stenbadet med Sofie, Michaela, Sandra, Isabelle, Frida och Stina. Det var riktigt härligt att ligga där förutom att det började blåsa jättemycket på slutet. Men är det 30 grader i solen så svalkar det med lite blåst. För det mesta solade vi men jag, Sandra, Sofie och Michaela tog oss ett dopp. Låg i vattnet ett tag, kastade boll och bara simma runt. Väldigt skönt och lagom svalkande, mycket varmare i vattnet än sist.

Efter att jag kom hem från stranden så har jag suttit på balkongen och läst tidningar, ätit middag och suttit vid datorn. Och nu ska jag och mamma gå ner till Nyfors och bada Maximus. Ciao.
För idag fyller jag 20 år! Nu får jag äntligen gå på systemet själv.

Kom hem för en liten stund sen och har precis kommit ut ur duschen. Ska alldeles snart börja göra mig i ordning för att senare åka in till stan och äta middag med tjejerna. Vi ska fira Felicias och min födelsedag. Felicia fyllde år i fredags och jag fyller ju som sagt år imorgon.

Idag har jag var med Michaela, Sofie och Sofie. Vi åkte ut till Ällmora och solade och sen så tog jag faktiskt mitt första dopp för 2010. Riktigt kallt precis när man hoppade i men sen var det faktiskt ganska skönt. Självklart hoppade dom andra också ner i vattnet.

Jag hade tänkt att berätta om Midsommar och midsommardagen, men det gör jag när jag har lite mera tid. För det är en lång historia med tusen bilder! :)
Ligger just nu i sängen och kollar på NCIS Los Angeles. Försöker att komma ikapp och se alla avsnitt jag har missat. Egentligen skulle jag varit med tjejerna ikväll men jag mår inte alls bra så jag bestämde mig för att stanna hemma istället.

Annars idag runt tre tiden var jag ute med hunden. Tog en riktigt skön promenad i solen. Vädret har ju varit alldeles strålande idag så man var ju tvungen att passa på.

Lite senare efter att mamma hade kommit hem från jobbet tog vi en liten trip till farsta centrum där jag köpte en långklänning och en zebrarandig top.
Idag är det bara sex dagar kvar tills jag fyller 20!

Igår var jag hemma hela dan, eftersom jag har åkt på en jäkla sjukdom med hosta och allt som hör till har jag inte orkat gå ut. Sov halva dan och det behövdes kan jag säga. På kvällen fick vi fin besök av min faster Carro. Det var väldigt roligt, vi träffas inte så ofta eftersom hon är bosatt i Göteborg.

I söndags jobbade jag till klockan 18. Efter jobbet kom mamma och hämtade mig. Jag åt middag och sen fick jag skjuts ut till Sofie, där Sofie, Sara, Sandra och Michaela redan var. Vi satt ute och i stugan och hade en massa roligt tjejsnack. Kom hem efter 01 någon gång.

Efter jobbet i lördags så åkte jag hem och bytte om och sen åkte jag ner till Michaela. Där förade hon och Sofie. Lite senare kom också Denise, Jimmy och Alex. Efter tolv någon gång gick vi till TiAmo där det var lagfest. Var där i någon timma och sen gick hela gänget hem till Michaela på efterfest. Själv åkte jag hem runt 04 eftersom jag skulle upp och jobba men festen höll visst på några timmar till efter att jag hade åkt.

Nu ska jag gå och duscha för senare kanske jag ska åka in till stan. Ciao

Förresten så fyller Sofie W år idag så ett stort grattis till henne! :)
Kom precis hem från centrum. Har varit och handlat med mamma. Fick med mig strumpor, bh, rengöringssvampar och ringar hem. Vi handlade självklart mat också.

Just nu sitter jag och kollar på Castle. Tar det lite lugnt nu innan jag ska åka iväg till jobbet. Börjar klockan 15 så om en halvtimme ska vi åka ungefär. Har inte sån jättestor lust att jobba idag egentligen för jag är sjuk, hostar som en tok och känner mig lite halvhängig. Men det är bara att stå på sig.

Annars idag är det ju det Kungliga Bröllopet mellan Kronprinsessan Victoria och Daniel. Missar det tyvärr, men jag är glad för deras skull och hoppas att dom har den bästa dan i sitt liv.

Igår åkte Sofie, Michaela, Sandra och jag till Heron City. Där åt vi middag och gick på bio. Vi såg Sex and the city 2 och den var faktiskt bättre än vad jag väntat mig. Både rolig och färgrik :)

Kom hem från frisören för en halvtimme sen ungefär. Färgade min utväxt och klippte topparna, äntligen känns håret fint och fräscht.

Sen måste jag ge ETT STORT GRATTIS till Sofie som fyller 20 idag. JA MÅ HON LEVA! HURRA HURRA HURRA HURRA!

Om någon timma ska jag åka ner till centrum och möta födelsedagsbarnet och Michaela. Och senare ikväll blir det tjejmiddag och lite party. Mycket trevligt :)
Idag var jag i stan med Michaela. Vandrade omkring på Drottninggatan och i Gallerian. Hittade inte något speciellt förutom ett par solglasögon som jag är väldigt nöjd över. Utöver det så köpte vi också en studentpresent till på onsdag.

Kom hem runt halv tre. Åt mellis och kollade på tv. Efter 18 någon gång kom mamma hem med middagen, sushi. Det var ett tag sen och om det satt bra i magen. Nästan resten av kvällen har jag legat halvt utslagen med jordens magont, lingonvecka ni vet.. Låg och mös framför Catch & Release. En film jag redan sett minst 15 gånger och som kan ses lika många gånger till. 

Just nu sitter jag och kollar på Will & Grace och efter det hade jag tänkt att tacka för idag. Godnatt.

Gårdagens festligheter kunde inte ha blivit mer lyckade. Var på både utspring, mottagning och slutskiva. Det var länge sen jag hade så där roligt :) Men mer om det senare.

För just nu hinner jag inte skriva något mer för jag ska åka iväg till jobbet. Kommer väl hem runt 23 ikväll ungefär. Ha en underbar lördag, puss.



Förresten så är Mickis på tandemsskärmflygning nu, skulle egentligen velat kolla men kunde inte komma iväg från jobbet. Hoppas det går bra och att du har skitkul :D

Idag har jag inte alls gjort många knop. Låg ute på balkongen och solade i någon timma. Man måste ju passa på nu när det är fint väder och sen så ska jag jobba hela helgen och kommer då inte har lika mycket ledig tid.

Annars har jag väl mest suttit vid datorn och kollat på tv.

Snart hade jag tänkte gå och lägga mig och se på Valentine's day. Den kom ju ut på bio för några månader sen och jag har hört att den är ganska bra. Så det ska bli interessant och se om det är något att hänga i julgranen. Rollistan ser iallafall bra ut, så det kanske bådar gott. Puss

Igår (tisdag) beställde jag och mamma hem en tidig födelsedagspresent till mig. En Nikon D5000. Behöver jag ens säga att jag är lycklig? :) Den bör komma i början av nästa vecka. Då hoppas jag också att jag har fått hem min dator från pappa. Den har ju trots allt varit där sen i feb. Men nu är den äntligen lagad och än så länge har jag ju klarat mig ganska bra utan dator. Men jag måste säga att jag saknar den lite grann, om man nu får säga så om en dator.

Just nu sitter jag i sängen och kollar på tv. Har precis tagit en skön dusch och bytt om till linne och shorts. Idag har jag varit hemma hos Michaelas pappa och vi har legat och solat på baksidan. Första gången i år jag faktiskt tagit mig tid och solat. Riktigt skönt var det iallafall.

Efteråt gick vi hem till hennes mamma och runt 18 kom mamma och hämtade mig. Vi åkte iväg till min frisör och pratade lite med henne. Och nu har jag äntligen beställt tid. Den 11 juni ska jag dit och färga utväxten och toppa håret. Det kommer nog att bli bra.

Nu har vi äntligen kommit in i min och den underbara sommarens månad. Har ännu inga fasta planer men jag är säker på att det kommer att bli en jäkligt bra månad. Jag fyller 20 år om 27 dagar vilket är väldigt stort och kul. Aldrig mera tonåring.