I lördags var jag och ett gäng vänner iväg och såg SHM på Friends Arena. Konserten var helt magisk och mind blowing! Förstår knappt att jag har varit där. Grym kväll och jag kan säga att jag nästan inte kunde stå i söndags för att jag hade så ont i benen och fötterna efter att ha hoppat i cirka tre timmar. Men de var det värt!
 
Jag och Alexandra började lördagen med att göra oss i ordning hemma hos henne. Åt lite mat och drack lite cider. Därifrån åkte vi till Söder för att vara med några utav våra killkompisar bland annat. Vi hann knappt kliva innanför dörren innan vi blev bjudna på en shot. Ere fest så är det! Väl där fortsatte vi föra och umgås med våra vänner. När klockan var efter sju åkte vi med Peter och Matte i bilen till arenan. Det var rikigt smidigt, slapp vi trängas med alla andra på tunnelbanan. Dock delade vi fyra på oss när vi skulle in på arenan då alla hade olika biljetter med olika ingångar. Och Friends arena är inte liten om man säger så, tur att vi var där i tid och kunde hitta varandra fort. Väl inne var vi helt i extas över att vi äntligen var där.
 
Vi letade upp våra kära vänner och var med dom till konserten började. Vi händgde med alla nere på golvet men efter att de börjat spela så splittrades dom flesta och vi var bara fyra kvar som stod och dansade och hoppade.
 
De bästa på hela kvällen var 'Don't you worry child'. Nittiotalisternas egna nationalsång! Men även alla andra låtar var bra, det enda som var negativt med SHM var att de knappt pratade något med publiken. De hade 37 000 människor där så man tycker ju att dom hade kunnat bjuda lite mer på sig själva. Dessutom var det bara Axwell som pratade, vilket jag kan tycka är lite konstigt.
 
Efter tolv när konserten började lida mot sitt slut och alla skulle ut blev det kaos. Alla stog och tryckte på varandra för att komma ut. Tog tjugo minuter för mig att ens komma ut till garderoben sen tog det en halvtimme till innan jag var utomhus med mina kompisar igen.
 
Eftersom Friends arena ligger i Solna var det lite krångligt att komma därifrån. Var tvungna att gå en lång bit till tunnelbanan och sen vänta på den i 28 minuter. Som tur är kunde mamma hämta oss på gullmars! Jag var hemma runt fyra och konserten var slut klockan tolv.
 
Jag tog en massa bilder och videos och dom kommer jag att leva på länge!
 
 
Bara kärlek! ♥
 
Idag har jag haft betygssamtal med min lärare och nu är min svenska kurs officiellt slut. Hela kursen är godkänd och det är jag mycket nöjd över. Hade självklart velat ha högre än E i slutbetyg men med tanke på att jag inte pluggat på sju år är jag väldigt stolt över att jag ens har klarat mig överhuvudtaget.
 
Då har jag väl bara 11000 ämnen till att plugga, skämt åsido. Men jag hade faktiskt tänkt fortsätta i januari med matematik hade jag tänkt mig. Nu ska jag försöka jobba så mycket jag kan och spara ihop pengar så att jag kan leva lite också.
 
I tisdags var jag och tjejerna i stan och kollade på Twilight - Breaking Dawn part 2. Jag tyckte att filmen var grym, vanligtvis brukar jag tycka att Bella är mjäkig och tråkig men i den här filmen 'växte' hon verkligen. Filmen var ungefär två timmar lång och under den tiden hann jag både med att skratta och sitta med andan i halsen, ena sekunden satt jag med tårar i ögonen men det byttes snabbt ut till att jag nästan satt och skrek "yes" rakt ut! Var helt skakig när jag kom ut ifrån bion, inte så konstigt med tanke på den emotionella bergdalbanan jag tydligen åkte med på.
Det märktes att de var flera som kände lite som jag då nästan hela salongen började applådera ett flertal gånger och det händer inte ofta när man är på bio. Även när filmen var slut började många applådera. Här kan man tala om härlig stämning.

Ja som sagt så tycker jag att den sista filmen var riktigt bra och det var ett bra avslut på hela Twilight serien.
 
Idag har jag äntligen blivit klar med alla uppgifter i svenskan, jag har skickat in ett tal, skrivit slutprov och även kompletterat en uppgift. Förhoppningsvis får jag godkänt i allt så att jag inte behöver komplettera något mer.
Klarar jag mig undan det, så har jag bara betygssamtalet kvar innan kursen är slutet på riktigt.

Det känns riktigt skönt måste jag säga. Är himla nöjd och stolt att jag faktiskt har orkat hela vägen hit. Jag har haft det lite kämpigt till och från och fällt lite tårar och tyckt att jag inte duger. Men tillslut har det gått ganska bra ändå.

Resten av dagen/kvällen ska jag bara njuta av att jag är klar och bara ha en myskväll!

Idag har jag suttit och pluggat och äntligen är jag färdig med min novelluppgift. Den är nu inlämnad och nu har jag bara en uppgift kvar att göra sen är den här kursen slut.
 
Det ska bli skönt och jag är faktiskt stolt över mig själv att jag klarat mig så här långt!
 
Haft en rätt så fullspäckad helg. Den har bjudit på både bra och dåliga händelser. Den började rätt dåligt i fredags morse men som tur är så har helgen bara blivit bättre efter det.
 
Jag hinner inte riktigt berätta någonting nu då jag ska upp tidigt imorgon och skjutsa några kompisar till Arlanda. De ska iväg på en tripp till London och eftersom jag är ledig och inte jobbar så erbjöd jag mig att köra dit dom. När jag har kommit hem efter det så ska jag plugga. Är inne på slutspurten nu och det ska bli skönt när den här kursen är över.
 
Nu ska jag se på Fast and furious 4 en stund till innan jag kryper ner i sängen. Puss och kram!