Ligger i sängen och hade snart tänkt att sova. Är helst slut efter denna arbetsdag, blir så när man jobbar med barn. Man känner alltid en lätt utmattning. Idag har vi varit ute större delen utav dan och det har varit hur skönt som helst förutom alla vattenpölar och sjöar som alla barn vill doppa sig i.

När jag kom hem från jobbet satte jag mig direkt framför datorn och kollade på lite Hawaii Five-0 och BB. Och här har jag suttit sen dess.
Tittade förresten ut genom fönstret för en stund sen och såg att det snöade. IGEN! Räcker det inte med snö nu, i morgon är det ju 1 april. Då borde väl ändå våren ha kommit. Men förhoppningsvis så försvinner snön lika snabbt som den kom.

Kom hem från jobbet för en stund sen. Slog mig ner här framför datorn direkt, nuförtiden orkar jag inte göra så mycket mer. Alltid sjukt trött efter jobbet, vilket är ganska skönt då jag sover bättre och somnar fortare. Härligt med fasta rutiner. Men sen har jag ju faktiskt ett ganska utmattande jobb som hjälper till lite på traven ;)

Idag har vi haft en utav de lugnaste dagarna på dagis, i princip inget spring och alla har suttit ner och jobbat duktigt med det de har hållit på med. Eftersom det har varit jättehärligt väder ute idag har vi också varit ute en hel del. Och just nu ser det visst ut att bli finare ju mer klockan blir!

Kvällen kommer jag nog bara att spendera hemma. Känner inte för att göra något annat direkt. I måndags så var Amanda här på kvällen och vi kollade på BB, snackade och köpte biljetter till David Guetta som spelar i Sverige den 4:e juni! Kommer att bli grymt kul!

Igår så var jag ute på promenad med hunden och sen tog jag det bara lugnt.

Vaknade runt nio i morse, åt frukost och duschade. Vid 12 åkte jag in till stan med Ellinor. Först gick vi och hämtade ut biobiljetter som vi hade reserverat. Efter det gick vi runt ett tag och kollade i lite butiker. Hittade ingenting speciellt. När vi var klara med affärerna gick vi till donken och köpte något att äta innan filmen. 15:40 satte vi oss i salongen och filmen började. Vi såg I Am Number Four och den var faktiskt riktigt bra. Och han var ju dessutom riktigt ögongodis ;) Filmen var iallafall thriller/sci-fi och lite komedi, precis som det ska vara. Vet inte hur många gånger hela salongen bröt ut i skratt, haha. Ett tecken på att vi tyckte filmen var bra var att vi inte kunde sluta prata om den på hemvägen :)

När filmen var slut så åkte vi hem, åt middag direkt efter att jag kom hem och sen har jag suttit framför datorn och kollat på lite serier och läst lite bloggar. Hade väl snart tänkt att gå och lägga mig, i morgon är det jobb som gäller. Börjar i och för sig 12 men det är ändå skönt att få sova ut och sen orkar jag inte vara uppe så sent längre. Har somnat runt tio varje dag hela veckan och igår morse vaknade jag halv nio, på en lördag?! Det har inte hänt på många år...

Idag har jag jobbat precis som alla andra dagar, därav tomheten härinne. Varit några kaosfyllda dagar på dagiset nu, så jag har varit helt slut när jag kommit hem. Har dessutom bara varit ledig en dag av 9 så jag börjar känna att jag förtjänar lite ledigt.

Idag började jag halv 9 och det har varit nästan full rulle hela dan. Mycket spring inomhus och många barn som inte alls lyssnar på vad man säger. Sen så ramlade Emilia ner från ett träd och gjorde illa sig och på det så höll dom på att bygga om på taket, så det var tvugna att ha avspärrat och då var vi tvugna att ha ännu mer koll på barnen så att det inte gick in där. När klockan var halv 5 var jag glad att jag äntligen fick åka hem, var lite småfrusen efter att ha varit ute i blåsten i några timmar.

Hemma satte jag mig framför datorn och och lyssnade på musik. När mamma kom hem hade hon med sig ett paket från H&M. Öppnade och provade allt, supernöjd. Efter det har jag ätit middag och kollat lite på tv och nu ska jag snart gå och lägga mig, för i morgon blir det en tidig morgon igen. Men först ska jag ta bort sminket och borsta tänderna. PUSS

Innehållet i paketet från H&M.
Vaknade halv åtta i morse och kunde inte somna om. Så typiskt när jag är ledig idag. Istället för att sova har jag kollat på tv och gjort en beställning på H&M. Ett linne, en necessär och två bikinisar.

Varit dålig på att blogga den här veckan, jag har till och med varit dålig på att vara inne på datorn. Men jag har verkligen inte orkat, har somnat runt tio varje dag och det är inte något som jag burkar göra. Men det är skönt att komma in i rutiner.

Ikväll kommer det nog inte hända något speciellt, jobbar hela helgen så jag kommer inte att orka hitta på något alldeles för stort. Blir väl en myskväll av något slag bara.

Kom hem från Amanda för en liten stund sen. Var där och kollade på Solsidan och Big Brother. Tidigare idag var jag bara hemma, har kollat på lite serier och Amanda kom även förbi en stund innan vi gick hem till henne.

Igår var jag hemma och tog det lugnt på dagen. Vaknade klockan 8 och åt då frukost och så satt jag för det mesta framför teven och datorn. På kvällen träffade jag Philip och var med honom i några timmar. Var med på hans jobb när han tvättade bilar och sånt. Vid tolv fick jag skjuts hem.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, i morgon ska jag upp runt sju eftersom jag börjar åtta. Inte så kul men vad gör man. Puss
Äntligen fredag, ska bli hur skönt som helst med helg. Just nu ser det ut som om vi kommer få ha fint väder också, himmelen är nämligen alldeles blå och jag kan bara se ett par ynka små moln. Kanske våren kommer nu på riktigt!

Idag jobbar jag bara tre timmar och det är ju ingenting. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Kanske bara var hemma och njuta utav att jag får sova ut imorgon.

Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag åka iväg till jobbet. PUSS
Idag har jag varit uppe sen kvart över fem, man kan ju säga att jag börjar bli riktigt trött och då somnade jag ändå en stund efter att jag hade kommit hem från jobbet. Sitter just nu i sängen och hade snart tänkt gå och lägga mig framför Bigbrother och försöka sova. Imorgon är det jobbdag 10 av 11. Hur skönt som helst med helg sen!

Igår jobbade jag på dagis, slutade halv fem och sen kom Björne och Wilmer och hämtade mig eftersom jag skulle sova över hemma hos dom. Där lekte jag lite med Wilmer och så kollade vi på Bamse. Efter middagen satte vi oss i soffan och kollade på Bygglov och House och när det var slut var det dags att gå och sova. Skulle upp ritkigt tidigt, det var därför jag sov över hos dom. De bor nämligen fem minuter ifrån mitt jobb och det är lite bättre än att jag ska behöva gå upp en och halvtimme tidigare och ta bussen dit.

Det gick bra och öppna i morse, har aldrig gjort det på en vardag förut men det kändes okej även fast jag var trött. Finns inte så mycket att göra vid sextiden förutom att baka och fixa kaffe. Slutade klockan 14 och då åkte jag hem direkt och satte mig i soffan. Somnade en stund och sen kom mamma hem och då åt vi middag.

Imorgon jobbar jag på dagis igen. Börjar halv nio så det ganska skönt. Nu ska jag gå och borsta tänderna och hoppa i pyjamasen. Godnatt
Redan måndag, kom hem från jobbet halv sex och då satt jag mig i soffan och kollade på tv, efter ett tag totaldäckade jag i någon timme. Jobbade bara i tre och halv timme men idag var barnen vilda så jag var helt slut när slutade. Fick skjuts hem utav Ellinor och sen satt vi och snackade ungefär en timme i hennes bil på parkeringen, haha. Bestämde oss för att vi ska försöka ta en fika nästa gång istället!

Igår så var det ännu en jobbdag och jag kunde inte ha varit tröttare när jag vaknade men jag tog mig upp och var pigg och glad när jag jobbade ändå. Dagen flöt på ganska bra och tiden gick ganska fort. Ellinor kom förbi och då rann tiden iväg lite extra fort. När jag slutade så stannade Ellinor kvar med mig ett tag innan hon skulle åka vidare.

Halv fyra kom Philip och hämtade mig och vi åkte till hans jobb en stund och sen skjutsade han hem mig. Var hemma i ungefär 2 timmar sen kom han och hämtade mig igen. Påväg tillbaka till hans jobb så fick jag köra bil för första gången i mitt liv. Först tyckte jag att det var läskigt men när jag provat litegrann ville jag bara gör det igen. Vi åkte iallafall och lämnade bilen på hans jobb och sen tog vi bussen in till stan. Gick och hyrde film och köpte lite godis och sen åkte vi hem till honom och kollade på film. Hyrde The Blind Side och den var riktigt bra. Pausade dock mitt i filmen och kollade på Wallander och fortsatte med filmen när det var slut. Vid tolv gick vi och la oss och vi somnade båda ganska fort. Gick upp runt halv tio imorse eftersom jag var tvungen att åka hem innan jag skulle jobba.

Kom hem kvart i elva och då hade jag tjugo minuter på mig innan jag skulle gå igen. Vid såna här tillfällen är jag glad att jag är snabb på att göra mig i ordning. När jag var klar gick jag direkt till bussen och åkte iväg igen.

Nu måste jag snart hoppa i säng, börjar klockan 9 imorgon när jag egentligen skulle börjat 12 så jag måste få sova lite. Pussokram
Sitter i sängen och kollar på A Lot Like Love med Ashton Kutcher och Amanda Peet. En film jag sett många gånger och fortfarande gillar lika mycket. Nu är dock paus för nyheterna.

Förut var Linda här och hälsade på. Vi åt middag och pratade, väldigt trevligt och inte en dag försent haha. Vi ses inte så ofta så då är det extra kul när det blir av.

Annars har jag jobbat idag. Varit upp sen tio över sju. Var faktiskt ganska pigg i morse även fast jag blev väckt några gånger under natten. Var på jobbet tjugo i åtta och satte i gång direkt. Lagom med folk så jag hann med mycket men det var skönt när jag äntligen fick gå hem. Och tur hade jag också som fick skjuts hem av Filip. Kom hem minst en halvtimme tidigare än vad jag skulle. Äntligen hade jag lite tid att umgås med min mamma som jag inte träffat särskilt mycket den här veckan. Vi gick iallafall och handla och sen så hjälpte jag mamma med hennes iphone.

Vid sex började mamma med maten och runt halv sju kom Linda. En lång men bra dag, och imorgon kommer att bli en lika lång för då blir det jobb och upp tidigt igen.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och bara ta det lugnt innan jag går och lägger mig. PUSS
Om ungefär en timme sätter jobbdag nummer 4 av 10 igång, börjar redan bli lite sliten men får bara tänka på att det kommer löna sig senare.

Just nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives och äter glass, lite lyx innan jag åker iväg till jobbet. Då jag dessutom inte kommer att äta något, äter alltid direkt när jag kommer hem på kvällen.

Jag håller just nu på att göra i ordning mig, ska strax åka iväg och jobba. Slutar 22 ikväll, hoppas att det blir lika lugnt som igår!

Då jag bestämt mig för att inte åka iväg så pratade jag med dagiset idag och jag kommer att få jobba där framtill juli fyra gånger i veckan. Det kommer bli riktigt bra och roligt. Kommer bli mycket jobb och inte lika mycket ledig tid men jag får bara ut bra saker utav det i slutändan :)

Bjuder på en låt som jag lyssnar på konstant just nu!

Idag har jag varit riktigt stressad, de ringde från jobbet så jag hoppade in där i några timmar. Innan jag åkte dit försökte jag hitta resor till Thailand och det gick väl sådär. Men det verkar inte som det passar så bra just nu, velar så otroligt mycket men jag tror nu att jag kommer att stanna hemma istället. Känner att det blir för mycket med vaccineringar och sånt som man måste fixa innan man ska åka utomlands. De ringde också från dagiset jag jobbat på och där kan jag få fast vikariat till sommaren och det skulle vara skitkul, lite varför jag velar också. Ska ha bestämt mig till på torsdag hur jag ska göra med dagiset. Jag kommer nog kunna resa en massa senare om jag har jobb till juni och det är ju definitivt positivt. Bara att spara spara spara!

Nu hade jag tänkt att kolla på film, ska nog se Life as we know it med Josh Duhamel och Katherine Heigl. Och senare försöka sova och inte vara uppe så sent då jag vill börja morgondagen hyfsat tidigt. Börjar ju jobba klockan två.