Kom hem från Michaela för en stund sen. Åkte dit runt sex ungefär. Mötte upp henne och Sofie W på ängen. Gick iväg och handlade lite chips och sen satte vi oss på ängen i den sköna solen. Efter det gick vi hem till Michaela och satt på balkongen och åt morotskaka och pratade, väldigt mysigt. När kylan började ta över flyttade vi in i soffan och kollade på film. The Skeleton Key och The Hangover.
Tidigare idag när jag var hemma låg jag i sängen i några timmar extra. Tog igen lite sömn efter fredagsnatten. Städade mitt rum lite grann och sen satt jag ute i solen på balkongen och bara njöt.

Nu ska jag snart hoppa säng. Lägga mig i sängen och somna framför en bra film. Godnatt!
Sitter just nu på mammas jobb och väntar på att hon ska bli färdig. Själv har jag varit och shoppat hela dan. Åkte in till stan runt 12. Har för en gångs skull fått med mig lite påsar hem. Nya byxor bland annat. Militärgröna från Zara.

Under dagen i stan har jag sett ovanligt många kändisar, bl.a fotbolsspelarna Kim Källström och Johan Elmander, jag tror även att målvakten Andreas Isaksson var med dom. Sen såg jag också Kitty Jutbring och Johan Rheborg.

Nu ska börja gå iväg till bussen, kanske skriver mer hemma. Puss

Kom hit till Michaela för en liten stund sen och snart ska vi gå ner till centrum och handla något att äta och kanske en glass. Efter det ska vi sätta oss någonstans ute och bara ta det lugnt i solen.

Igår var vi på studentskiva och det var riktigt kul men det berättar jag mer om sen. PUSS

Vaknade för en liten stund sen.

Igår åkte jag ner till Michaela vid 18. Bestämde oss för att ha en myskväll då hennes mamma inte skulle vara hemma. Vi gick ner och köpte lite mat och godis och sen kollade vi på tv. Lite senare droppade Sofie in. Kollade på American Pie The Wedding och Talang. Runt halv ett fick jag skjuts hem av Sofie.

Första utgången mitt i veckan i onsdags så jag tänkte berätta lite om den nu. Vid 18 åkte jag och Michaela in till Snaps. Där mötte vi Bella, Liz, Sebastian och Teresia som redan suttit där ett tag. På snaps satt vi någon timma och drack litegrann. Efter Snaps gick vi vidare till Malmen. Där satt vi resten av kvällen. Många som kom förbi och joinade oss. Bland annat som kom Sofie, Linda och Malin med vän. Klockan två när Malmen stängde gick vi vidare hem till Denny. Där var det efterfest till klockan fem ungefär. Trevligt trevligt :) Runt fem tog vi en taxi hem och jag var hemma runt 06.

Torsdagen spenderade jag bara hemma framför datorn, finns inte så mycket mer att berätta.

Nu ska jag fortsätta på The Big Bang Theory, puss.

Live every moment. Laugh every day. Love beyond words.

Några dagar sedan jag skrev. Men har varit lite upptagen.

Idag jobbade jag från 12-19. Det var fritidshemmens dag och vi har varit ute hela dan. Extra roligt när vi äntligen hade tur med vädret.
När jag kom började vi fixa i ordning utomhus tills senare, blockade fram bord och redskap bland annat. Klockan 15 så började barnen strömma in och det bjöds på korv och senare började de gå till olika stationer som fanns lite överallt runt skolan. Jag stod vid hinderbanan som då såklart tillhörde femkampen. Andra saker som fanns var ansiktsmålning, smyckesförsäljning och det var många som uppträdde på scen. Vid sex när alla barn och föräldrar hade börjat gå, var det dags för oss andra att börja plocka in allt igen. Blev klara runt sju tiden och sen fick jag skjuts hem.

Kom hem och var helt slut. Legat i soffan mest hela tiden, kollade på The Mentalist och sen har jag bara sappat runt lite grann.

Helgen var rätt så fullbokad också vilket var kul.
Fredagen började med att jag åkte ner till Michaela. Där började vi göra oss i ordning för kvällen medans vi kollade på tv. Lite senare droppade Sofie, Sofie och Sandra in och vi började föra. Vid tio satte vi oss på bussen in till stan. Gick till Amba och var där resten av kvällen. Runt tolv kom Fredrik och Anders dit och vi umgicks och dansade med dom. Runt tre traskade vi iväg till donken. Käkade litegrann och sen tog vi bussen hem. Runt halv fem stampade jag in genom dörren.

Vaknade runt tio-elva tiden på lördagmorgon. Låg mest i sängen och kollade på tv, lite sliten var man ju allt. Klockan två gick jag upp och duschade, gjorde mig i ordning och sen skjutsade mamma mig till jobbet.

Slutade klockan 22 men eftersom det var första gången jag jobbade ensam så gick det alltså inte toppen och jag kom inte därifrån för en vid 23. Så pressad som jag var då har jag aldrig känt mig. Och mitt i allt har jag glömt mitt busskort och den helvetesjävla-busschaffören lät mig inte ens åka med till centrum. Så där stod jag halv tolv, ute i spöregnet och kunde inte komma därifrån. Som tur var så kom en granne till oss och hämtade mig, tusen tack!

Bytte kläder när jag kom hem och sen skjutsade mamma ned mig till Michaela. Där Sandra och Sofie redan var. Kollade på film, Wrong turn 3. Den var väl sådär. Efter det åkte Sandra och Sofie hem och jag sov kvar.

Vaknade runt tolv hos Michaela. Vi satte oss i soffan och åt frukost och kollade på Iron Man. Som var riktigt bra. Efter det klädde vi på oss och mötte Sofie i centrum och där bestämde vi oss för att åka till donken. Åt en mcflurry och snackade.

Efteråt åkte vi hem till Mickis och kollade på Avatar. Sofie åkte hem och vi gick ner och köpte glass. Åt middag och kollade på Ace Ventura. Vid tio snåret kom mamma och hämtade mig.

Så det var min helg fartfyllda helg. Mycket trevligt har jag haft och det var en utav dom bästa helgerna på länge.

Nu är det dags för mig att hoppa i säng, puss och godnatt.
Kom hem från Michaela för en liten stund sen. Jag och Sofie var där och åt middag idag för hon är hemma själv. Köpte med oss lite mat hem efter vi hade gått på en skön promenad i solen. När vi kom hem till Michaela satte vi oss framför tvn och bara tog det lugnt. Började kolla på Gladiator men vid tio vad det dags att åka hem.

Tidigare idag åkte jag och mamma till Petterboda och slängde en massa skit. Äntligen kan man vistas på vår veranda utan att man går in i något, haha.

Nu hade jag tänkt kolla på Bones och sen ska jag nog hoppa i säng. Imorgon ska vi nog ut och göra stan osäker. Var några veckor sen nu, se det kommer nog bli jättekul. Dock får jag nog inte ha alltför roligt eftersom jag ska jobba på lördag ;)

pusss



En utav de sötaste videorna jag har sett. Så söt tjej, och vilken bamsekram han får utav henne när han kommer in :)

Another shot of whiskey, can't stop looking at the door.
Wishing you'd come sweeping in the way you did before.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm a little drunk,
And I need you now.
Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

 

Yes I'd rather hurt than feel nothing at all.
It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
And I said I wouldn't call but I'm a little drunk and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.
I just need you now.
Oh baby I need you now.

Det är söndag och idag har det varit en underbart skön dag. Himmelen är helt blå med några ynka moln och solen skiner fortfarande varmt mot kroppen. Satt ute på balkongen för en liten stund sen.

Annars idag har jag tagit en skön dusch, bäddat nytt i sängen och städat undan kläder och saker som har legat på golvet hela veckan. Suttit framför datorn har jag också gjort.

Snart ska mamma visa mig hur jag ska deklarera för första gången och sen så vet jag inte vad jag ska hitta på. Men ni får en en fin och mysig söndag, puss.

Kom hem för en liten stund sen. Har varit inne i stan med Michaela en snabbis och sen lämnade jag av henne på tåget till Västerås. Tog lika lång tid för henne att komma fram till Västerås som det tog för mig att komma hem, komiskt va?

Resten av dagen kommer jag nog bara att vara hemma. Har slitit hela veckan så att vara helt ledig är skönt.
Jobbade igår till 22. Kom hem runt kvart i elva, åt middag och sen somnade jag runt halv ett. Helt utslagen, med kläderna på och allt. Jag jobbade även i torsdags.

I veckan har jag jobbat alla dagar utom onsdag. Då var jag i stan med Linda och vi fikade och kollade i affärer. Luspank som jag är fick jag ändå med mig en kofta hem. Jag har världens bästa och generöstaste mamma.

Tänkte skriva lite om förra helgen nu när jag ändå sitter här.

Förra fredagen var jag på jobbintervju klockan två. Det gick bra och efteråt och jag till centrum. Kollade lite i affärer och sen mötte jag Sandra och vi satte oss på Espresso House och fikade och pratade. Sen shoppade vi också bort några timmar. Kom hem runt sju. Åt middag och sen så pratade jag med Sofie och jag bestämde mig för att följa med henne ut. Vid tio åkte vi in och satte oss på Balthazar. Var där tills det stängde, sen åkte vi vidare med tre utav hennes killkompisar. Vi hamnade på grodan en stund, men dom flesta av oss var trötta så vi åkte hem istället. Fick skjuts ända hem, vilket var suveränt. Var hemma runt halv fem.

På lördagen åkte jag hem till Sandra på kvällen för att det var tänkt att vi skulle ha en filmkväll men planerna ändrades snabbt. Istället gjorde vi i ordning oss snabbt, mötte Felicia och tog bussen in till stan. Åkte till Medis där Michaela och Sofie redan var. Satt med Bella och drack och pratade en massa. Lite senare så joinade Sofie W oss också. Vi åkte hem runt tolv efter en mysig kväll.

Vaknade runt 06 på söndagmorgonen. Gick upp, åt frukost och kollade på tv. Vid elva ringde Michaela. Vi bestämde oss för att åka in till stan. Mötte Sofie på bussen in. Satte oss först på ett café och åt lite lunch och senare gick vi vidare till chokladkoppen och fikade. Åkte hem vid fyra. Resten av dagen var jag bara hemma, mådde inte superbra så jag låg och vilade hela kvällen.

Bilder kommer, men jag får det inte att funka på den här datorn. Puss och kram!