Igår vid 15 tiden skulle jag ta bilen hem till Alexandra där jag hade tänkt vara en stund innan vi två skulle åka och hämta upp Mickan. Dock tog det lite mer än 1,5 timme innan jag ens kom iväg hemifrån. Jag fick nämligen inte igång bilen, den ville inte starta. Då jag inte kört på några dagar så hade batteriet dött, jag ringde både mamma och pappa i panik och grät.
 
Pappa försökte hjälpa mig på alla möjliga sätt han kunde men inget funkade. Jag frågade våra grannar om dom kunde försöka hjälpa mig med startkablar men bilen ville inte starta då heller. Den var totalt stendöd. Det slutade med att jag fick ta bussen till centrum och möta Alexandra där. Sprang in på systemet en snabbis och sen efter fem kom vi äntligen iväg. Båda stressade som bara den!
 
Väl hemma hos Mickan så hjälpte vi henne att flytta. Hon bodde tidigare på våning 1 och har nu flyttat upp till 4. Flyttandet flöt på ganska bra och det mesta fick vi faktiskt upp i hissen, var ett himla pulande med soffan men den gick in. Sängen gick tyvärr inte in i hissen men det var inga sura miner för det, vi fick nämligen bärhjälp utav tre grabbar som bodde i huset! Tog två minuter och sen var den uppe, vi behövde inte ens lyfta ett finger och sen kunde vi tjejer fortsätta våran myskväll.
 
Efter 01 någon gång så började vi känna oss trötta så vi bestämde oss för att åka hem. Då jag körde Alexandras bil hem så var jag tvungen att parkera den hemma hos dom, så mamma kom och mötte upp mig och så promenerade vi hem.
 
Idag fick jag med mig lite fina saker hem från Missoni kollektionen som släpptes idag på Lindex. Orkar inte visa det idag dock då jag inte känner mig riktigt kry just nu. Ska försöka lägga mig tillrätta i sängen och sen tror jag att jag ska kolla på ett avsnitt av Ensam mamma söker som blivit ett utav mina favoritprogram för tillfället.
 

Har lämnat in mina första arbeten! Känns riktigt bra faktiskt och en lättnad sköljer över mig. Imorgon kommer det dock nya uppgifter och nya utmaningar och förhoppningsvis kanske den värsta pluggnojan har försvunnit och det bara blir bättre härifrån.
Idag har jag varit i Farsta med Sofie. Vi skulle hitta en födelsedags present till en kompis som fyller år imorgon. Mission completed! Vi hittade något riktigt fint så jag hoppas att hon blir nöjd. När vi ändå var där strosade vi runt i lite andra butiker också och jag köpte mig en ny rouge och en ny ögonskugga från Make up store. Väldigt nöjd.
 
Gårdagen spenderade jag tro det eller ej också i Farsta centrum. Jag var där själv och shoppade lite som jag behövde. I påsarna jag fick med mig hem igår låg det ett par svarta jeans, vantar, halsduk och en kjol. Passande nu inför hösten.
 
Igår på kvällen var jag med Alexandra och Sofie och mös lite. Alltid roligt att hitta på något litet på vardagen och få en liten dos av vänner då man mest annars bara ses på helgerna.
 
Och nu ikväll har jag legat och tagit det lugnt i soffan och så har jag pluggat. Blivit klar med en utav uppgifterna men än är det kvar att göra. Men det får jag fortsätta med imorgon.
 
 
Jag har ingen aning om vad jag har gett mig in på. Det känns som om det var det sämsta beslut någonsin. Jag känner mig inte alls redo för det här. Har pluggat i snart en och en halv vecka och jag har knappt börjat på en en enda uppgift jag fått. Jag sitter mest som ett frågetecken med gråten i halsen för att jag känner mig så himla dum.
 
Jag har inte en blekaste om hur det här kommer att gå, för tillfället går det inte alls!
 
 
Bästa låten just nu! <3
 
Usch vilken grå fredag. Det regnar och blåser som bara den utanför. Kan ju säga att det inte direkt lockar att gå utanför dörren idag. Allra helst skulle man bara vilja stanna i sängen och plöja igenom en massa filmer och serier.
 
Dock är jag är för rastlös för sitta hemma hela dan så jag hoppas på att kvällen bjuder på något roligt.
 
Skulle egentligen behöva plugga lite också men jag kan ju säga att det inte gå så bra för tillfället. Jag har nog aldrig känt mig dummare än vad jag gör just nu. Ska försöka ta tag i det i helgen istället när jag har någon som jag kan bolla lite med.
 
Igår var vi ett gäng inne i stan och åt och var på bio. Var först på Wayne's coffee en stund och fikade, sen gick vi vidare till Taco bar och åt middag. Eftersom vi redan hade hämtat ut biljetterna så gick vi omkring på stan ett tag innan bion bara för att slå ihjäl lite tid. Vi såg på Magic Mike. Den var väl sådär, men killarna tyckte nog att den var ännu sämre än vad vi tjejer tyckte och det beror bara på att vi satt och njöt eftersom filmen till stor del handlade om killar som strippade. Och det var inte vilka killar som helst, bl.a Channing Tatum och jag kan ju meddela att jag numera har en riktigt stor crush på honom. Större än vad jag hade innan.
 
Så ett tips till dom som vill gå och se den, ta inte med er era killkompisar, haha.
 
Igår var jag och såg Nickelback och Daughtry i Globen.
Någon timme innan konserten så mötte jag upp Matte och Peter på gullmars. Därifrån gick vi vidare till Globen där vi tog en drink/öl/cider med Johanna och Sophia.
 
Lite efter 19 mötte jag upp mamma och så gick vi in på arenan. Vi intog våra plaster och kollade på Daughtry som var förband. Jag älskar Daughtry och dom var jättebra live men tyvärr så tyckte jag att dom spelade lite tråkiga låtar. Så istället gick jag till baren och hängde med grabbarna en stund innan det var dags för Nickelback att gå upp på scen.
 
Runt halv nio eller något så gick Nickelback äntligen upp på scen. Och vilken show! Dom var grymma, ett skitbra liveband och jag är verkligen glad att jag gick på deras konsert. Bandet verkade vara ett roligt gäng också och underhöll oss på alla möjliga sätt. Man fick sig aboslut ett par härliga skratt då och då. Dom spelade många utav mina favorit låtar och det gillade jag starkt men även låtar som jag aldrig hade hört förr var bra. Då gör man ett riktigt bra jobb! Stämningen var också rätt bra, var väl inte så jätte mycket drag i början med det blev bara bättre och bättre ju längre konserten pågick.
 
Som en utav dom sista låtarna körde dom Gotta be somebody och det är verkligen min favorit låt med dom! Det gjorde min kväll.
 
När konserten var slut mötte jag upp killarna utanför och så åkte vi vidare in mot stan. Gick till Wokhouse och tog en öl/cider. Bara chillade och umgicks. Väldigt roligt och trevligt. Efter tolv någon gång gick vi till donken och åt lite nattmat. Och runt halv två så satte jag mig på en buss hemåt.
 
Jag är väldigt nöjd med kvällen. Konserten var som sagt grym och det var kul att hänga med Matte och Peter. Två utav dom finaste, snällaste och skönaste killarna som finns! Jag hade verkligen inget emot att vara en trio med dom :) Får vi bara se till hänga lite oftare då vi inte ses så ofta!
 
Kom hem halv tre och stupade nästan i säng på en gång, var hur trött som helst.
 
Daughtry

NICKELBACK



















IPhone 5
 
Ute i butik inom några veckor och mitt ha begär för den är stort och att den är snygg gör ju inte att jag vill ha den mindre direkt.
Ja, igår började jag plugga igen. Fast egentligen har jag inte kommit igång ännu, ska möta upp en tjej i stan senare som jag ska köpa böcker utav. Jag har fått uppgifter och jag har pratat med min lärare och imorgon kan jag sätta igång på riktigt.
 
Jag kan ju säga att jag inte var särskilt taggad igår på att plugga men efter att ha sovit på saken känns det mycket bättre idag och det ska nog ändå bli lite kul att sätta igång. 
Jag har haft ett väldigt roligt och bra dygn med barnen. Vigseln igår var jättefin och lördagen bjöd på väldigt fint väder.
 
Idag är jag dock helt slut, har varit upp sen halv åtta imorse och det är verkligen inte något att jag hade tänkt göra till en vana på helgerna. Men jag antar att det är något man får räkna med när man är med yngre barn. Flängt runt både här och där men mer om det i veckan för just nu har jag inte alls lust att skriva om gårdagen och dessutom känner jag mig lite småmosig i huvudet och då blir det väl inget mer än en text med en massa svammel, haha.
 
Hoppas alla har haft en skön helg. PUSS
Inte vanligt att jag brukar vara uppe vid den här tiden på helgen. Men idag är inte vilken dag som helst heller.
Jag ska nämligen vara barnvakt på ett bröllop idag och jag ska vara hemma hos dom runt 12. Då får man helt enkelt gå upp så här tidigt.

Fast jag har egentligen inget emot det, jag tycker ändå att det ska bli roligt. Efter att vi har varit på vigseln så ska vi åka till festen en stund och sen ska jag åka med barnen hem och sen ska jag sova kvar där.

Så jag kommer nog inte vara särskilt aktiv någonstans den här helgen. Ska ge min fulla uppmärksamhet till barnen och jag kommer inte hem förrän efter 13 tiden imorgon.

Nu måste jag börja fixa i ordning det sista, äta frukost, duscha och gå ut med hunden. Puss & Kram
I lördags hade jag äntligen en tid för ett besök hos frisören. Klockan 9 var jag och mamma på plats! Sov fyra timmar så jag kan ju säga att jag inte var världens piggaste men det gick bra ändå.
 
Jag gjorde iallafall en ganska stor förändring på mitt hår. Klippte av ungefär en decimeter och kapade också av luggen en hel del. Sen färgade jag håret i färgen 'Deep red'. Jag kan bara säga att jag är hur nöjd som helst. Har velat klippa av håret ett bra tag och nu fick jag äntligen mod till mig och jag har inte ångrat mig en enda sekund.
 
Före

Efter
Nu har jag äntligen varit på möte på C3L. Var som sagt där förra veckan utan framgång. Men idag gick det bra och jag pratade med en utav studievägledarna där och på måndag börjar jag plugga för första gången på sju år. Blir svenska på distans för att känna på hur det känns och inte ge mig in på för mycket på en gång. Men jag känner mig ganska peppad så jag hoppas att det går bra och jag tycker att det ska bli roligt att ha något att göra.