Ja, idag har jag då varit iväg och köpt mig en cykel. Det var verkligen på tiden att jag köpte en egen. Förra året lånade jag grannens i flera månader så det kändes som det var dags för en som bara är min!

Annars har kvällen bestått av en massa övningskörning. Var förbi mitt gamla jobb och hälsade på dom och Björne en snabbis också.

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Blev väckt imorse av att jobbet ringde och dom undrade om jag kunde komma till jobbet tidigare så jag hoppas att jag får min sovmorgon imorgon iallafall. God natt!

Beställde hem den här jackan från Bubbelroom för en liten stund sen. Har varit ute efter en liknande jacka länge så jag hoppas att jag blir nöjd när den kommer! Jag ska också investera i en skinnjacka men jag ska se om jag kanske kan hitta den i butik istället för att behöva beställa hem den.

Sitter nere och kollar på 17 again. Mamma har precis satt i lite hårfärg i håret, utväxten min var hemsk så det var på tiden att jag gjorde någonting åt den.

Idag har jag jobbat sol vanligt. Då våren har börjat komma har vi varit ute ungefär hela dagen och det har varit superskönt. Dagarna blir så mycket lättare när man är ute, absolut en utav det positiva sakerna med mitt jobb.

Var tvungen att jobba över till 17 och efter det åkte jag direkt hem, bytte om och sen gick jag ut och sprang. Var riktig uppfriskande. Lite ont i benen men annars gick det bra. Var dessutom andra gången den här veckan som jag har sprungit, äntligen börjar jag komma igång och känna mig taggad med träningen. Hoppas bara det håller i sig!

Efter att jag sköljt ur hårfärgen är det dags för sängen. Börjar 8 imorgon så jag känner att jag behöver sova. Puss och kram

Bloggen har gått lite segt den här veckan, om jag ska vara ärlig har jag inte ens satt på min bärbara dator en enda gång. Varit rätt mycket på jobbet och sen har jag övningskört en hel del.

Har iallafall haft en riktigt bra helg. I fredags hade vi tjejer myskväll hemma hos Sofie. Badade lite bubbel, drack lite gott och kvällen avrundades i soffan framför film och spelet draw something. Lite komiskt hur vi umgås nuförtiden, nästan alla sitter med näsan i telefonen, haha. Kom hem runt halv ett någon gång.

Igår var jag, Michaela och Alexandra i stan på dan. Gick i lite butiker och sen satte vi oss och fikade. Efter vi varit i stan drog vi hem till Michaela. På kvällen var vi hemma hos Sofie, vi förade där innan vi drog in till stan. Jag, Michaela och Sofie hade bestämt oss för att gå ut så vi åkte in till Collage. Hade en väldigt bra kväll med mycket dans och bra musik. Rätt roliga människor också. Kom hem runt 5, helt kall och frusen efter en lång bussresa hem. Sen hade det dessutom börjat regna under tiden så det var lite ruggigt ute. Jag och la mig nästan direkt och slocknade nog ganska fort.

Idag har jag varit med Michaela, Alexandra och Sofie. Vi fikade i centan och sen gick vi i några affärer. Själv fick jag med mig två par jeans hem för ovanlighetens skull. När vi varit i centan så hämtade Fredde upp oss och vi åkte till Lilla Italien och åt.

Efter det hade klockan redan hunnit bli fem så vi bestämde oss för att åka hem på varsitt håll. Hemma har jag hunnit städa mitt rum och städat i mina garderober. Jag har varit iväg och övningskört lite med mamma också. Fullspäckad dag och det känns som om jag har fått mycket gjort och det uppskattas när helgen springer förbi så fort.

Nu måste jag nog börja göra mig i ordning för sängen. Puss och kram

Så var det söndag kväll igen, att helgen alltid ska gå så fort!

Idag har jag varit i Nacka forum med mamma. Fick övningsköra fram och tillbaka därifrån!! Gissa om jag var glad när mamma frågade om jag ville köra dit, har aldrig fått köra på 90 väg tidigare. Men det gick väldigt bra och jag är stolt över mig själv!

Från Nacka forum fick jag med mig ett linne och en väska.

Imorgon så börjar jag 8 så det är på tiden att jag går och lägger mig nu! Puss

Idag har jag varit i Farsta centrum med Sara. Kollade runt i butikerna där och fick med lite fina saker hem. Kom hem därifrån runt tre, tog det lugnt ett tag och klockan fem så åkte jag och mamma iväg och övningskörde. Fick köra i ungefär 1,5 timme innan det var dags för hemfärd. Köpte med oss mcdonalds till middag.

Nu har jag precis kollat på Melodifestivalen, Grattis Loreen till vinsten men jag tycker verkligen synd om Danny. Nu har han kommit tvåa två år i rad. Jag ville personligen att han skulle vinna men jag gillade Loreens låt också.

Resten av kvällen kommer forsätta framför tv. Puss och kram
Kom hem för typ en timme sen, har haft nätverksträff med jobbet som slutade klockan 19. Var faktiskt rätt roligt ändå, de andra från dom andra förskolorna är roliga att vara med. Även fast vi pratar om jobb så kommer man alltid in på något annat och det slutar med att man sitter där och skrattar. Jobbmöten är inte alltid så tråkiga och jobbiga som man tror, haha.

Eftersom mamma kom och hämtade mig efteråt så fick jag övningsköra hem! Tyvärr blev det ingen lång bit men det var iallafall bättre än ingenting.

Sovit dåligt hela den här veckan så jag tror att jag snart ska hoppa i säng. I morse vaknade jag innan klockan ringde och jag var så trött att jag försökte övertyga mig själv om att klockan inte ringt och jag inte försovit mig igen. Det hade jag som tur inte! Dock har jag varit trött under hela dagen, kände hur jag nästan höll på och somna en stund på eftermiddagen. Och dagen blev ju inte precis lättare när man varit vaken sen 06.50 och vet att man inte får gå hem förrän 19. Tung dag och imorgon har jag en till lika lång.

Nu ska jag fortsätta kolla på I am Number Four som precis har börjat. Puss och kram

Kom hem för en liten stund sen, har varit ute och övningskört lite med mamma. Det är jätteroligt och det går faktiskt rätt så bra!

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig. Försov mig i morse för att jag vara så trött. Vaknade två minuter efter att jag skulle gått hemifrån. Ångest. Och eftersom jag varken har cykel eller bil så kom jag 25 minuter försent, men jag har verkligen tur som jobbar med så bra kollegor.

Idag har vi för det mesta varit utomhus. Men det är faktiskt riktigt skönt eftersom vi har haft så fint väder. Idag åt vi till och med mellanmål ute. Korv med bröd, lätt, bra och det passade perfekt att äta utomhus.

Imorgon har vi dessutom nätverksträff så jag slutar 19. Då behövs lite extra sömn om jag ska orka hela dagen.

Puss och kram

Beställde precis hem dessa finingar från Zara!

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Tänkte kolla lite på Big brother innan jag försöker sova.

Kommer troligtvis inte se hela avsnittet då jag är hur trött som helst. Sov dåligt inatt så jag hoppas att jag kan somna ganska snabbt.

Idag när jag kom hem från jobbet så byggde jag ihop en hylla som jag köpte när jag och mamma var på IKEA igår. Nu ska vi bara skruva fast den i väggen så att den inte ramlar ner.

Puss och kram!