Förra veckan besökte jag Skansen med två vänner. Hann inte ens vara där i en kvart förrän det började hagla och spöregna. Eftersom vi tyckte det var onödigt att åka hem när vi betalat för gå dit så köpte vi oss varsin poncho och gick omkring och kollade på djuren ändå. Och även fast det var jättedåligt väder var det ändå mysigt att gå där. Lite senare på eftermiddagen efter några timmar av oväder, blixtar och åska så började himlen äntligen bli lite blå och solen började titta fram. Då vi dessutom kom till Skansen ganska tidigt så fick vi plats på bänkarna vid scenen där dom hade genrep för Allsången. Så vi satt kvar och sjöng med och lyssnade på artisterna till klockan halv sju-sju ungefär. Jätteroligt och sen på kvällskvisten där hade vi toppenväder och solen värmde till och med. Jag hade gärna suttit kvar och sett hela programmet klockan 20 också men eftersom vi skulle iväg på onsdagen så tog vi våra blöta fötter och åkte hem och packade.
 
 
 
 
 Myser på landet med mamma och Casper hemma hos mormor. Skönt att komma ifrån stan i några dagar! Är inte här uppe så ofta heller så det är roligt att komma upp hit och hälsa på. Dessutom har jag fått övningsköra hela vägen hit och även när åker runt här upp och det tycker jag är roligt.
 
Igårkväll runt åtta bestämde jag och mamma oss för att åka en liten bit längre ut på landet och hälsa på min faster och hennes man. Alltid lika roligt att åka ut dit och igår var dessutom min kusin och hans dotter K där och dom har jag inte sett på något år så det var riktigt roligt. Jag lekte i princip hela kvällen med K, vi sprang runt och jagade varann, åt bär, läste böcker och tog hand om dockorna. Herregud vad jag sprang runt och när vi tillslut gick och satte oss var jag nästan lika slut som K. Hon hoppade runt i allas knän ett tag innan hon tillslut slog sig ner i mitt knä och somnade. Jättemysigt och där låg i en timma eller något innan hon blev flyttad till sängen istället.
 
Åkte hem därifrån runt tolv och var hemma hos mormor runt 01 någongång.
 
Idag har vi inte direkt något toppenväder så jag ska försöka plugga så mycket körkortsteori som möjligt. Är nära både prov och uppkörning nu så det bara att göra så mycket jag kan.
 
Har spenderat två fina soliga dagar på Utö med några utav mina bästa vänner! Vi har lyssnat på Coverband, dansat, festat, tagit årets första dopp, solat och en massa annat roligt. Om jag orkar ska jag berätta mer och visa lite fler bilder. Just nu är jag riktigt trött efter vår trip, kom hem runt 19 idag och jag är lite 'solstingad' så alldeles strax ska jag hoppa i bingen. Puss och kram
 
Har inte ens haft den i en vecka ännu men jag älskar den!
Kom hem för en liten stund sen. Har varit ute och ätit med några vänner! Var först och åt på Faros och sen gick vi vidare till medis och satte oss där och tog några glas. Har haft en riktigt trevlig och rolig kväll. 
Då det har varit superfint väder idag bestämde vi oss för att åka in till stan lite tidigare, innan vi skulle möta upp grabbarna för middag. Vi gick och satte oss på en uteservering och bara njöt ute i solen. 
 
Ska strax hoppa i säng, är hur trött som helst. Puss och kram. 
Har haft en riktigt bra helg, orkar dock inte gå in på någon dator nu så jag kanske uppdaterar i veckan istället. 
Igår blev jag iallafall firad av mina finaste bästa vänner! Fick ett jättefint silverhalsband, älskar det! Sitter runt min hals nu och där kommer det att få sitta :)
 
Snart ska jag gå och lägga mig, har dock sommarlov nu så jag kanske ska unna mig lite sovmorgon. Puss och godnatt!