Haft en vädligt bra 22 årsdag! Känns helt sjukt, lilla jag har fyllt 22. Nu börjar jag verkligen bli gammal känner jag, haha.
 
Nu är jag dock helt slut så jag tänkte att jag berättar mer om min födelsedag någon annan dag istället! Puss & Kram
Idag har jag varit iväg och gjort halkbanan. Var nervös redan igår och imorse när jag åkte dit var det inte bättre. Men jag träffade en tjej som också skulle dit på vägen och redan då kände jag mig lite lugnare. Jag blev godkänd och fick med mig ett diplom hem. Sjukt nöjd och det var definitivt värt det. Har dessutom haft sjukt kul vilket bara gjorde det ännu bättre. Gruppen jag var med var några härliga människor och när man äntligen började komma igång med samtalen och umgås då var det dags att åka hem, det var lite trist. Körningen ute på banan var nog ändå det bästa. Så himla roligt! Skulle lätt vilja göra det igen.
 
När vi var klara vid 12 rörde några utav oss till bussen och åkte tillsammans in till stan igen. Efter det åkte jag direkt hem till Alexandra och hängde med henne och Sara. Var kvar där till sex ungefär och sen mötte jag mamma i centrum och så åkte vi hem tillsammans. Vi hann också åka iväg till nacka och handlade lite där. Fyller år i morgon så vi köpte en massa gott!
 
Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Är helt slut, har varit uppe sen 5:20 imorse och jag är trött och har ont i hela kroppen. Puss och kram
 
Jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera nuförtiden. Mycket jobb och mycket övningskörning, då har det helt enkelt blivit så. Imorgon ska jag göra halkbanan på Gillinge så jag är ledig imorgon. Väldigt skönt måste jag säga. Och sen har jag två arbetsdagar kvar och sen går jag på semester. På obestämd tid. Har nämligen inget jobb i höst ännu och inga andra planer heller men just nu är jag ganska tillfredsställd med det. Jag förtjänar lite ledigt.
 
Eftersom jag ska vara på Gillinge runt halv åtta imorgon så måste jag gå upp ungefär halv sex vilket innebär att jag skulle gått och lagt mig för en halvtimme sen, haha. Ska läsa lite och halkkörning sen ska jag hoppa i säng fort som attans.
 
Puss och kram
Åkte iväg med mamma nu på förmiddagen. Var på Mio i Haninge och handlade en soffa! Den är betald och klar men har en leverans på några veckor. Gör dock inte så mycket, känns bara bra att vi äntligen fått tummen ur och köpt en ny. Det var verkligen på tiden.

Har suttit och kollat på fotbollen nu på kvällen. Väldigt trist att vi förlora, det såg ju bra ut ett tag.

Idag efter jobbet cyklade jag hem och softade en stund, gick ut med hunden och runt halv fem så mötte jag Alexandra i centrum. Gick på systemet och i lite butiker. Fick med mig några påsar hem.

När mamma kom hem, så åkte vi iväg nästan direkt till sickla. Letade efter en klänning men självklart så fanns den inte kvar i min storlek. Men jag kom hem nöjd med några shoppingpåsar ändå :)

Håller på och kollar på When a stranger calls och nu hade jag tänkt plocka undan lite lätt på mitt rum och sen ska jag nog gå och lägga mig. Puss

Har varit hemma hos Sofie ni på kvällen och firat att hon fyller år idag. Fikade med tjejerna och kollade på fotboll. Sverige spelade mot Ukraina, självklart var vi tvungna att kolla. Spännande match och det blev lite skrik här och där, men tyvärr så förlorade vi.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1724749/images/2012/pic_206308269.jpg" class="image">

Har precis varit ute och övningskört litegrann. Har körlektion imorgon klockan 7.00, så jag behövde öva lite på att backa runt krön.
Det gick bra men det är inte särskilt roligt.

Då min lillebror tar studenten imorgon är jag ledig från jobbet så efter lektionen är slut ska jag hem och ta en powernap innan det är dags att börja fixa för dagen.

Annars så har jag nästan bara jobbat idag. Var ute nästan hela tiden och dagen rullade på ganska fort och med vetskapen om att jag ska vara ledig imorgon gick dagen bara ännu snabbare.

Nu måste jag börja göra i ordning mig för sängen, ska upp lite efter sex. Puss och godnatt!

Kollat i genom en massa gamla bilder nu på kvällen. Min lillebror tar studenten på fredag så vi har letat efter en bra bild på när han är liten. Hittade några som passade bra och samtidigt en massa andra roliga bilder!

Har dock lite svårt att fatta att min lillebror tar studenten. Att han har blivit så stor, det går nästan inte in. Och stolt måste jag säga att jag är och lite känslosam blir jag av att bara tänka på det!