Det är ganska slow med uppdateringarna nuförtiden. Har jobbat sen i fredags och i helgen har jag varit på en liten avskedsmiddag och pluggat. Har varit helt slut och inatt är det första gången jag kommer gå och lägga mig hyfsat tidigt och gå och sova utan att känna mig stressad för att det är saker jag måste göra.
 
Idag efter jobbet tog jag det lugnt i soffan i ett bra tag innan jag gick ut på en PW med Bahar i någon timme. Hon reser bort imorgon och ska vara borta i en månad så vi passade på att ses och prata, då det vi inte kommer kunna ses på ett tag. Tur att facebook finns så att man kan hålla kontakten ändå :)
 
Nu hade jag faktiskt tänkt att jag skulle göra mig i ordning för sängen och gå och lägga mig så att jag förhoppningsvis är lite pigg imorgon runt 07 när jag ska upp. Puss och godnatt!
 
En bild på den goda efterrätten vi blev bjudna på i fredags!
Jag har blivit helt besatt av tv serien Top Chef Just Desserts. Har redan sett 4 avsnitt och jag älskar det. De gör så himla fina och häftiga skapelser men framför allt så ser det också ut att smaka väldigt gott! Duktiga som tusan är alla deltagarna och man önskar ju själv att man kunde baka så bra :)
 
Om en liten stund hade jag faktiskt tänkt gå och lägga mig. Jag är sjukt trött efter att ha jobbat och flängt runt en hel del.

Nu på kvällen var jag iväg och hämtade en spegel som ska med upp till Uppsala imorgon och efter att jag kom hem så har jag packat min resväska. Är dock inte riktigt färdig än men det sista fixar jag imorgon.

Och ja, imorgon ska jag och ett gäng utav mina vänner åka till Uppsala. Vi ska hälsa på några som vi känner och bara ha det härligt! Ska bli fruktansvärt skönt att komma bort måste jag säga, även fast det bara är till Uppsala :)

Puss och kram
Idag har jag varit och jobbat för första gången sen i juli. Fortfarande på samma förskola, men det gör inte mig något. Jag trivs bra där! Jag jobbade dock bara i tre timmar idag men imorgon jobbar jag 9-16. Jag jobbar även på fredag men då bara till halv fyra.

Efter att jag hade varit och jobbat åkte jag iväg till Sickla och handlade lite. Kände att jag ville ha lite nya toppar och jag hittade några stycken fina som fick följa med mig hem :) och även lite annat roligt!

Just nu sitter jag i sängen och kollar på film och ska alldeles strax gå och lägga mig då jag ska upp tidigt imorgon. Puss och godnatt!
 
Var inne i en Telia butik idag med mamma och pratade lite då mitt abonnemang går ut om ungefär 3 månader. Fick iallafall veta att vi kan byta telefon även fast bindningstiden inte är slut så vi beställde hem en Iphone 5 och kommer förmodligen hämta ut den inom några veckor. Lycklig tjej :)
Min pärla till bil lever äntligen igen! Den har fått ett nytt batteri och för att bilen inte ska lägga av igen hade jag tänkt att ge mig ut på en liten åktur ikväll, plus att jag har abstinens då jag inte kört bil på några dagar så jag måste ut en stund.