Nu ska jag gå och lägga mig och se på det senaste avsnittet av Hart of Dixie och efter det ska jag sova. Imorgon börjar jag nämligen 07.30 och det betyder att jag måste gå upp tio över sex och det är inte något jag brukar ha som rutin direkt. Sen att jag redan är supertrött gör det nog det bara lättare för mig att somna.

Idag på jobbet har jag haft miniröris och det verkligen roligt och barnen verkar också tycka detsamma. På eftermiddagen efter mellanmålet gick vi ut och det var underbart. Solen sken och det var en väldigt behaglig temperatur ute. Annars brukar jag för det mesta stå och frysa men både igår och idag har vi haft vädigt fint väder och jag hoppas att det håller i sig. För när det är både snö och sol kan det ju nästan inte bli bättre :)

Ligger i sängen och surfar lite på min ipad samtidigt som jag tittar på tv. Strax hade jag tänkt gå och lägga mig, är så trött att jag förhoppningsvis kommer somna snabbt när jag väl lägger mig ner.
Då vi har en kollega som är på semester och en som är sjuk så har vi haft det lite körigt hos oss idag. Från början skulle jag ha jobbat mellan 8-15.45 (egentligen slutar jag 14 på måndagar) men när en tjej blev sjuk var jag tvungen att jobba till 17 istället så idag har jag jobbat i 9 timmar och det är inte så jätteuppskattat för tillfället speciellt inte när måndagar annars är min enda tidiga dag och sen ska jag redan jobba över en massa resten av veckan. Men jag får helt enkelt stå ut och vara glad för dom extra pengarna jag får nästa månad istället.
Sen hade vi faktiskt en ganska lugn måndag med bara 18 barn så det har varit helt okej och eftermiddagen flöt på ganska snabbt. När jag skulle gå över till humlan kvart i fem hade jag bara två barn kvar och det händer inte alltför ofta. Snacka om lite tur då jag aldrig brukar jobba så sent annars, har man riktig otur kan man ha minst fem barn ensam och det är inte alltid så roligt.
Nu ska jag börja göra mig i ordning för sängen. Puss och godnatt!
Vilken skön och lugn dag jag har haft idag. Började 8 imorse. Var med barnen i en timme innan vi hade planering till halv elva. Efter det åt vi lunch, jag hade rast och när jag hade kommit tillbaka från rasten var det bara att sätta på sig ytterkläderna och bege sig iväg till ishallen för att åka skridskor med 7 barn. Alltid lika roligt och idag var Evelina också med och åkte vilket bara var lite extra roligt.

Vi åkte till lite efter ett och sen gick vi tillbaka till förskolan. Hann vara inne ett tag, åt lite mellanmål och när det var dags för alla barnen att gå ut hade klockan hunnit bli kvart över över två och då fick jag gå hem för dagen. Har en tidig fredag i månaden och just den här fredagen kunde inte ha passat bättre att sluta tidigt på. Har missat den några gånger på grund av planerningsdagar och liknande och just nu när vi har löss och magsjuka som går runt är det väldigt uppskattat att gå hem tidigt. Vi har två barn som hade lekt hemma igår och sen hade dom mått illa och spytt. Hoppas bara det inte kommer till mig och hälsar på!

Efter att jag kom hem idag så har jag legat i sängen och kollat på Kronjuvelerna på Svt play. Har ett avsnitt av tre kvar att se. Den är lite skum men ändå bra och sevärd. Nu dom senaste timmarna har jag ätit middag och städat hela mitt rum. Haft kläder över hela golvet som jag inte orkat röra på en vecka. Nu är allt det borta och mycket är kastat i tvätten. Har också fått bort en massa saker som legat ovanpå min byrå och fått ordning här och var. Väldigt skönt faktiskt!

Resten av kvällen består nog av lite mer datatid, bra musik och efter det en film eller två! Puss

Så har det hunnit bli en ny vecka igen. För första gången var jag faktiskt glad att komma tillbaka till jobbet men det kommer förmodligen att ändras imorgon, haha.

Eftersom det är måndag så slutade jag klockan 14 och då kom Alexandra och hämtade upp mig. Vi åkte till både Länna och Haninge och handlade. Hon skulle handla lite saker till solsemestern hon ska åka på och jag följde mest med som sällskap men även jag kom hem med något roligt till mig själv.

Efter vi varit och handlat så åkte vi hem till hennes föräldrar och var där en stund. Och sen åkte vi vidare till simhallen och nu har jag äntligen fixat ett gymkort. Nu ska det bli ändring på kroppen och lite dåliga vanor och jag känner mig mer taggad än någonsin på att komma igång.

När vi ordnat det så åkte vi och mötte Fredde och så åt vi middag på Lilla Italien. Åt en kebabsallad och det var supergott. När vi ätit färdigt fick jag skjuts hem och sen jag kom hem har jag bara suttit framför datorn. Snart hade jag tänkt att gå och lägga mig. Är hur trött som helst, vilket faktiskt är ganska ovanligt men ändå ganska skönt. Behöver extra sömn efter den här lite smått jobbiga helgen så det är ju bara bra egentligen.

Puss och godnatt!

Beställde hem den här ringen till mig idag som en liten present till mig själv. Kände att jag förtjänar den! Har kollat på den innan så nu tyckte jag det var dags att köpa den :)

Jag vill blogga men jag känner inte att jag har något att skriva för tillfället. Det känns som det enda jag gör är jobbar, kommer hem och äter middag, sitter vid datorn eller ser på tv och går och lägger mig. Inte så roligt att läsa om kan jag tänka mig.

Den här veckan har gått ganska fort hitills och det är jag glad över. Har blivit lite övertid då Sara är borta men det tar jag gärna emot då jag får lite extra pengar i fickan nästa månad, haha.

Nu ska jag gå och lägga mig, ska hoppa i mjukiskläderna och värme vetekudden och sedan ska jag lägga mig skönt i sängen framför en härlig film. Har börjat 8 tre dagar i rad och imorgon har jag sovmorgon så det kan inte bli bättre.

Puss och kram
Skypar med Ellinor just nu. Efter det ska jag gå och lägga mig. Har varit en lång och utmattnade dag så jag kommer nog att slockna på två röda när jag väl lägger mig ner.

Haft en ganska bra och händelserik helg. Inte varit hemma speciellt mycket och det har varit skönt. För det mesta har jag faktiskt hängt hemma hos Evelina. Berättar nog mer i morgon eller nåt för jag orkar inte skriva allt nu.

Puss och godnatt!

Kom precis hem från Evelina. Åkte dit direkt efter jobbet. Umgicks med henne, Sebastian och Jonas. Bokade hotell till Elmia som vi ska till i april. Kommer bli sjukt kul!

Hann se på början av Fast five också innan vi åkte hem därifrån.

Nu sitter jag och äter en väldigt sen middag och efter det ska jag gå och lägga mig direkt. Imorgon är det fredag och det kunde inte passar bättre. Puss

Beställde den i måndags och jag fick hem den idag och jag är hur nöjd som helst! :)

Sitter nere i soffan och har precis ätit middag, hemmagjord pizza. Riktigt gott!

Kom hem till Stockholm runt två igår. Har två toppendagar borta i Örebro och gårdagen var inte heller så dålig. Spenderade kvällen ute på strand med Alexandra och några sköna grabbar.

Har ingen lust att skriva mer om det nu men jag kan försöka göra det i veckan. Puss

Vi gick hem som segrare! :)

Ligger just nu på hotellrummet och kollar på tv. Jätteskönt! För en stund sen se vi och gick en runda på stan och åt lite mat.

Vi kom fram till Örebro runt 18 ungefär. Evelinas föräldrar droppade oss på hotellet och sen dess har vi varit här och tagit det lugnt och legat och snackat en massa. Bor på Scandic så det kan ju inte bli så mycket bättre! Kanske skriver mer imorgon! Puss

Väskan är färdigpackad och nu är jag redo för imorgon. Direkt efter att jag slutar så ska jag, Evelina och hennes föräldrar ta bilen till Örebro. Där ska vi bo på hotell och kolla på ishockey bland annat. Ska bli riktigt kul och det ska bli skönt att lämna Stockholm även om vi bara är borta till på lördag.

Egentligen skulle jag börjat halv 10 imorgon men som tur var fick jag byta tider så jag börjar 8.30 istället och slutar 15.30.

Idag på jobbet så hade vi 8 barn på gräshoppan och 8 och 9 på de andra två avdelningarna. Ganska lugnt ändå men när det väl kommer upp i varv är det inte roligt. Då låter det mer som om vi har hundra barn fast vi egentligen bara har 20. Det jobbiga idag var dock att jag sovit super dåligt i natt, så jag gick mest omkring kände mig som en zombie. På vilan kunde jag nästan inte hålla ögonen öppna så jag var tvungen att stänga dom några sekunder då och då även fast jag visste att jag var tvungen att hålla koll på barnen. Man vet aldrig vad dom kan hitta på när man inte ser. Som tur var klarade jag mig igenom dagen utan att somna och när jag slut gick allt som på räls. Hann med bussen som gick nästan precis när jag kom utanför jobbet och jag var hemma på en 25 minuter. Oftast brukar det ta minst 35-40.

Hade tänkt packa resväskan direkt när jag kom hem men jag var tvungen att vila en stund innan jag satte igång. Satt nere och pratade med mamma ett tag. När jag väl började packa flöt det på ganska bra och jag blev klar ganska snabbt. Annars när jag packar brukar jag mest ha panik och inte ha en susning om vad jag ska ha med mig och det brukar då också oftast ta timmar innan jag är färdig, haha. Sen brukar jag också alltid lyckas få med mig alldeles för mycket saker och till och med det tror jag att jag har klarat mig undan den här gången.

Just nu halvligger jag i sängen och kollar på Hitch och snart hade jag väl tänkt stänga av datorn och lägga mig. Puss

Idag satte jag mina fötter på jobbet för första gången sen i torsdags. Har varit skönt att ha varit ledig men rutinerna försvinner så sjukt fort så det är skönt att vara tillbaka till allt sånt. Tyvärr var väl barnen kanske inte så roliga idag men överlag gick det bra.

Sen jag kom hem från jobbet har jag mest suttit i sängen framför dator och tv. Pratade med Ellinor på skype i två timmar och det var hur kul som helst. Pratar alldeles för sällan så när vi väl pratar brukar timmarna bara rulla iväg. Annars har jag bara kollat på lite serier och just nu ligger jag och kollar på The Holiday och det känns som om jag ska somna när som helst. Helt slut och jätte trött.

Utanför blåser det en lätt storm och regnar gör det också. Jag hoppas att jag åtminstonde ska kunna få lite sömn inatt. Troligtvis somnar jag väl av utmattning.

Nu ska jag stänga ner datorn och gå och lägga mig. Imorgon har jag en lång dag framför mig, både jobb och packa i ordning tills på torsdag! Puss

Kom hem från Alexandra för ungefär en timme sen. Var där och hämtade lite saker som hon hade tagit med sig ifrån Frida och sen stannade jag en stund och pratade.

Annars har jag inte gjort särskilt mycket idag, har haft en ganska tråkig dag så det ska faktiskt bli skönt att gå och jobba imorgon.

Sen att jag bara jobbar tre dagar den här veckan är ju inte precis dåligt! :)

Nu ska jag lägga mig ner i sängen framför en film och förhoppningsvis så somnar jag ganska fort och vaknar pigg imorgon bitti! Puss och kram!

Ligger hemma i sängen och kollar på film, på nyårsdagen passar inte något annat en än filmdag bättre!

Har haft ett mycket bra nyårsfirande och fick spendera det med alla mina fina vänner, med god mat, god dryck och en massa härlig musik! Kunde nästan inte blivit bättre.

Har tagit en massa bilder men har inte kameran eller något hemma än så bilder och en liten åter berättelse får ni någon annan dag för nu ska jag fortsätta mysa i sängen framför Disturbia!

Puss och kram!