Här är lite inköp från förra veckan. Väska - Accent, Bh - HM, Trosor - Bikbok, Bustier - Lindex och New Moon - ICA.


Taylor Lautner


Elizabeth Banks


Ryan Reynolds


Miley Cyrus - Älskar hennes klänning!


Kristen Stewart


Sam Worthington med flickvän


Tom Ford

Goddagens allihop. Det är helg och det är såklart toppen. Även fast jag inte har något jobb och är hemma på dagarna. Mindre kul är väl att jag har gått och blivit sjuk, går runt och tokhostar och är täppt i näsan så att jag knappt kan andas ibland. Hoppas att det ska gå över snart, så att jag kanske kan träffa mina vänner för lite skoj imorgon.

Maximus från en promenad för några veckor sedan :)

Nu har jag äntligen fått tag i en dator, åtminstone för två veckor framåt. Min bror åker nämligen till Egypten imorgon bitti och han har redan lämnat huset, så nu är det fritt fram.

Jag kanske fixar till bloggen lite, har ju fortfarande ingen header och så blir det väl lite mer bloggande förhoppningvis.

Nu tänkte jag kolla på Cold Case och Psych. Efter det ska jag se på film, Ghosts of Girlfriends past med Matthew McConaughey och Jennifer Garner. Ciao.
Såg precis avsnitt 17 av Castle som sändes igår i Usa och jäklar vad bra och spännande det var. Definitivt ett utav dom bästa avsnitten denna säsong. Det slutade med att Kates lägenhet sprängdes och Rick stod utanför och såg alltihop. Can't wait to see what happens next week! För en gångsskull har jag ingen aning om vad som kommer hända nästa vecka.

Annars idag har jag mest legat i soffan och kollat på film. Varit uppe sen 08 imorse. Kunde inte somna om alls pga min hals. Gör ont mest hela tiden.
Sov två timmar inatt så jag är förvånad att jag inte somnat än. Men snart är det dags att hoppa i säng och då ska jag nog lägga mig och kolla på New Moon som mamma köpte idag, släpptes ju på dvd i lördags så det är klart man måste se den.

Bloggen har legat lite på hyllan den senaste tiden så det har inte blivit så mycket uppdateringar. Datorn är fortfarande kvar hos pappa och den är fortfarande inte fixad. Så för nu får vi stå ut.

En lite resumé från dom senaste dagarna:

FREDAG - Var bara hemma och såg på tv.

LÖRDAG - Var med mamma och storhandlade på dan. Mötte Sofie och Sandra i centrum klockan 19. Köpte med oss mat och lite annat gott. Åkte hem till Sofie och kollade på Melodifestivalen och Luftslottet som sprängdes. Kom hem runt ett.

SÖNDAG - Åkte ner till Michaela och fikade med Carina och tittade på film. Lite senare mötte vi Sandra och Sofie på ica, köpte med oss bröd och tillbehör. Hyrde film och gick sen hem till Michaela.

MÅNDAG - Åkte in till stan med Michaela. Vandrade omkring på götgatan och sen åkte vi till ringen. Där köpte jag mig ett par nya solglasögon. På kvällen var det bara tv-tittande.

IGÅR - Gjorde inget speciellt. Var ute på promenad med Maxmius och fixade lite hemma.
Som sagt så var jag och mamma och såg Avatar igår.

Den var helt otroligt bra och alldeles magisk. Speciellt i 3D som vi såg filmen i, man levde sig verkligen in i den vackra världen. Filmen hade också en bra story, vilket jag tycker är väldigt viktigt.
Avatar är definitivt en film jag kommer och vill se igen och jag kommer troligtvis att köpa den direkt när den kommer ut.











Har precis ätit middag och jag ska snart börja göra mig i ordning. Jag och mamma ska åka in till stan och gå på bio. Vi ska se Avatar. Och det känns som om jag möjligtvis kan vara en utav dom som är sist ut med att se den, haha. Men det ska bli mysigt, det är inte ofta jag och mamma gör saker tillsammans. Jag hoppas och tror att filmen kommer vara otroligt bra, men alltför höga förväntingar får man inte ha för då kanske jag blir besviken.

Inatt låg jag och kollade på Oscarsgalan. En liten tradition, har gjort det några år i rad nu. Sappade mellan nian och E!. Eftesom galan är på nian och röda mattan är på E! Blev lite besviken att inte Avatar vann bästa film men annars är jag rätt nöjd och tyckte att priserna hamnade oss rätt personer. Alla var dessutom jättesnygga i sina klänningar och kostymer.


Anna Kendrick


Rachel McAdams


Jake Gyllenhaal

Håller på och skrattar så att jag får ont i magen, har sett den minst tjugo gånger nu och jag skrattar lika mycket varje gång :D

Idag har jag äntligen fått tummen ur och tagit tag i saker som jag jag borde gjort för länge sen. Jag har skickat lite mail och hoppas det leder till något positivt. Har också fixat lite papper så att jag kan skicka iväg min kamera på lagning. Den har ju trots allt varit lite konstig ett tag.

Annars i veckan har jag inte gjort så mycket, bara städat och rensat i mitt rum. Både tagit fram dammsugaren och bytt lakan och andra grejer. Skönt att ha det gjort.

Imorgon är det redan torsdag och jag har inga planer alls. Men i helgen täntkte jag och mamma gå och se Avatar på bio. Har velat se den ett tag så jag hoppas att det blir av :)

Puss och kram!