Kom hem från Utö igår runt 18. Gick och la mig i sängen och kollade på tv och jag slocknade direkt. Mamma väckte mig en timme senare, dags för middag. Efter att jag ätit klart gick jag och la mig igen. Somnade såklart! Vaknade en gång i natt runt 23 men jag somnade om lika fort. Nu har jag varit vaken sen klockan 10. Så totalt har jag inatt sovit ungefär 16 timmar.

I onsdags morse tog vi båten till Utö och vi var framme 12,20. Direkt när vi kom fram gick vi och köpte något att äta på ica och sen gick vi till campingen och satt där. Senare satte vi upp tältet. Eftersom det var fint väder gick vi sen och sola och bada på berget som låg precis brevid. Låg där i någon timma innan vi gick tillbaka till tältet. Vi var också iväg och fikade på Utö Bageri.

Vi började sen sminka och oss och göra oss i ordning. Gick sen till Seglarbaren och åt middag. Grillad kyckling med pommes och fetaostcréme. Till det drack jag cider. På seglarbaren var det väldigt mysigt, live musik och allt. Det var också ett gäng där som dansade och sjöng till allt. Roligt för oss kanske lite mer pinsamt för dom, då dom alla var över minst 30 och dom enda som höll på. Men men det var kul att kolla på.

När vi hade ätit middag så gick vi tillbaka till tältet, satte oss och förade och lyssnade på musik. Både utanför tältet och på stranden. Vid 22 gick vi till Bakfickan, beställde en mojito och sen satte vi oss på deras uteplats. Några killar kom fram och prata och sen hade vi fått trevligt sällskap. Det bjöds på en massa prata, hurringar och öl. Undrar vem som fick flest hurringar? ;)

Runt två-tre tiden började vi gå ner till deras båt och där vi var vi ett tag. Skulle sen gå vidare någon annanstans men där var folk visst inte lika taggade så vi satte oss utanför vårt tält en stund, då var det bara jag, Sofie, Michaela och Felix. Efter lite dricka, godis och sanning eller konka gick vi tillbaka till hamnen där vi var från början. Satt inne på båten en stund och sen så gick jag, Sofie och Ek och satte oss och spela kort på en bänk. Han vann alla spel vi spela, så han hade en jäkla nybörjartur.

Halv sju började vi gå tillbaka till tältet för att sova. Tog bort sminket och borstade tänderna och sen klev vi ner i sovsäckarna och somnade direkt. Vaknade runt nio och höll på och dö av värmeslag i tältet. Öppnade upp och försökte sova lite till men det gick inte, så istället flyttade vi ut och la oss på gräsmattan med sovsäckar och kuddar och allt. Lyckades iallafall somna till en stund.

Gick upp runt elva och började göra oss i ordning. Gick upp till Bakfickan och letade efter Michaelas jacka, utan lycka. Klockan 12 gick vi till Dannekrogen och åt frukost/lunch. Och om det satt bra i magen :) Vi åt hamburgare och pommes, med ett stort glas kall soda. Kunde inte ha blivit bättre. Efter maten gick vi och packade ihop tältet och alla våra grejer.

Sen gick vi och köpte glass och satte oss på bryggan och doppade fötterna i vattnet. Medans vi sitter där så ser vi killarna från igår och vi ropar på Totte och han vinkar tillbaka och skriker hej. En sekund senare säger han 'vilka är ni?' Och vi höll på och skratta ihjäl oss. Alla andra såg att det var vi utom han. Sen håller den ena killen upp armarna medans han håller något svart och säger; vi har din jacka. Man bara känner lättnaden. Vilken tur att vi träffade dom precis innan de skulle åka. Vi har fortfarande inte jackan men vi skulle ringa dom och så får vi tillbaka den sen.

Efter gick vi och hämtade våran packning och gick ner till hamnen och satt där en stund innan båten kom. Och vem ser vi inte om våran tältkille som vi hade när vi där 2007. Lite roligt tyckte jag.
Vi var hemma i Tyresö igen 17,30. Marie kom och hämtade oss och vi fick skjuts hem.
Vaknade för någon timma sen och nu sitter jag här och ska försöka fixa lite bilder från Göteborg.

Igår runt 15 mötte jag Sandra i centrum. Vi skulle handla en present till Felicia. Det blev självklart lite shopping för min egen del också, köpte sista Twilight boken, nagellack och sololja. Vi sprang förbi ica en snabbis och köpte glass och frukt och sen tog vi bussen till Sandra. Därifrån gick vi till stenbadet. Badade och solade i några timmar, riktigt skönt. Runt 20 började vi röra oss därifrån och vi gick och åt på en pizzeria inte så långt ifrån badet. När vi ätit klart tog vi bussen och vi åkte hem.

Väl hemma så satt jag mest vid datorn, tog en välbehövlig dusch gjorde jag också.

Idag har jag varit nere i Alby med Sofie och badat och solat. När vi varit där nere någon timma bestämde vi oss för att gå hem till henne istället. Precis när vi kommer innanför dörren tror vi först att en propp har gått för allt i huset hade slocknat och då visar det sig att det är strömavbrott och runt 1300 hushåll har drabbats. Tog ungefär två timmar innan elen kom igång igen.

Under tiden så kom iallafall Jennie och vi satt alla tre ute på altanen och snackade. Tog också igen lite soltimmar och stekte på tomten. Sen blev det lite tennis och man var ju tvungen att akta sig rejält så att man inte blev träffad.

Runt 19 tog vi en dusch och vilo stund i soffan och nästan alla slockande en stund. När vi vi gått upp så började vi göra middag och sen satte vi oss ute på altan med pastasallad och alla barnen historier. Vi spelade också 'jag har aldrig' då jag köpt en sådan kortlek. Senare kom en kompis till Jennie, Jocke och vi gick in och satte oss och kollade på film istället. Såg dock inte klart den då jag fick skjuts hem, men det gör inte så mycket eftersom filmen var väldigt knepig och man hängde inte riktigt med.

Nu har jag varit hemma en liten stund och snart ska jag gå och lägga mig. Puss
Så var man hemma i Stockholm igen. Kom hem igår kväll efter åtta någon gång. Åt middag och sen kom Sofie och hämtade upp mig och vi åkte hem till Sandra. Vi åkte sen till Stenbadet och tog oss ett dopp. Klockan var då efter tio och det var hur varmt som helst i vattnet.

När vi badat klart, åkte vi till Statoil iklädda handduk och köpte lite gott och sen åkte vi tillbaka hem till Sandra och tittade på film. Åkte hem därifrån runt halv ett då alla tre höll på och somna.

Annars har jag haft en kanon helg nere i Göteborg. När det var dags att sätta sig i bilen igår ville jag inte alls åka hem. Lite mer att berätta har jag men det kommer senare och så ska jag försöka få ihop lite bilder jag kan visa. Puss
Har precis kommit ut ur duschen. Ska snart börja packa för i morgon åker jag, Michaela och Sofie ner till Göteborg. Kommer att vara där till på söndag.

Idag har jag varit hemma hos Steffe och solat med Michaela. Var sen i centrum och handlade lite småsaker bland annat nagellack och en tröja. Gick sen hem till Michaela och där kollade vi på The Notebook medans jag slingade hennes hår. Satt också på balkongen och pratade. Senare gick vi ner till ängen och satte oss en stund, Sofie kom förbi och vi åkte till McDonalds. Köpte Mcflurry och satte oss ute på ängen i solen där.

Åkte hem till Sara och hälsade på en stund och kollade in hennes nya rum. Efter att vi hade varit hos Sara fick vi skjuts hem.

Nu måste jag verkligen börja packa. Runt elva i morgon är det tänkt att vi ska köra ifrån gamla Tyresö. Puss.
Igår mötte jag Michaela i Alby. Jag följde med henne runt på cykel när hon sprang. Efter att hon hade tränat klart gick vi hem till hennes pappa en liten stund och sen gick vi hem till henne. Där chillade vi på balkongen. Bella kom förbi och vi satt där ute och pratade. '

När Carina kom hem så gick vi ner till Pizzeria hörnet och åt middag. När vi ätit klart gick vi och hyrde en film och sen gick vi hem till Maggan. Där kollade vi på filmen, Precious. Bra men väldigt hemsk och sorglig film. Till filmen gottade vi oss med popcorn och vattenmelon. Efter filmen tog jag bussen hem.

Idag har jag inte gjort många knop alls. Var ute på en promenad med hunden innan, men det är inte alls roligt att vara ute i det här vädret. Bara kvaft och jobbigt.

Snart kommer mamma hem och då blir det middag.

Nu har jag kommit hem till Stockholm igen. Bilresan tog nästan sex timmar. Lite bättre än i fredags då det tog över sju timmar.

Har även denna gång suttit och läst hela vägen och nu har jag ungefär 50 sidor kvar i boken. Läser Snömannen som är en riktigt bra deckare.

Ska snart gå och läsa klart den, tänkte mest bara kila in här och säga hej.

img_5249 (MMS)

Sitter i bilen just nu. Har stannat på en rastplats för tillfället. Annars har resan gått bra och jag får tiden att gå genom att läsa. Har fortfarande några timmar kvar att åka.

Provar mobilbloggar nu när jag nog inte kommer att ha tillgång till internet i helgen. Hoppas alla har en trevlig fredag! :)

Gick upp för en liten stund sen, jag och mamma skulle beställa biljetter till Göteborg. Men det var så dyrt så jag tror att vi skulle hyra en bil istället.

Igår var jag inne i stan med Sandra, Michaela och Sofie. Vi år först lunch och sen gottade sig de andra med en liten efterrätt. När vi hade ätit klart gick vi till Ringen och kollade i affärer. Gick sen längs med Götgatan och gled in i Skrapan. Där slog jag till inne på Monki, hittade tre plagg som det var 50% på. En kjol, ett linne och ett par skjorts. Mycket nöjd.

Vi gled också in på några roliga små affärer som fanns längs med vägen.

Efter stan åkte jag och Michaela hem till henne. Gick ut och sprang, faktiskt riktigt stolt över mig själv att jag följde med. Och nästan sprang hela vägen. När vi kom in igen åt vi middag, färskpotatis med skinka och knäckebröd. Sen satte vi oss vi datorerna och fixade lite olika saker. Runt tolv åkte jag hem.
Har varit vaken ett bra tag. Vakande runt halv nio och sen dess har jag bara halvsovit.

Har ännu inte skrivit om min födelsedag ännu, så så tänkte jag göra det nu. Fyllde som sagt år i måndags. Vaknade ganska tidigt och jag gick upp och var inne på datorn. Runt tolv pratade jag med Michaela i telefon och vi bestämde oss för att ta en promenad. Möttes efter halva vägen och vände sen tillbaka till mig. Svalkade oss med en glass på väg tillbaks till mig.

Väl hemma hos mig så la vi in en massa bilder från midsommar på facebook. Och det blev ett gäng. Efter att mamma hade kommit hem följde vi med mamma ner till ica och handlade efterrätt. Efter vi handlat så började vi äntligen med middagen. Dagen till ära blev det tacopaj som satt som en smäck i magen. Satt ute på framsidan och åt. När vi ätit klart vilade vi litegrann innan vi smällde i oss efterrätten. Sofie kom och sen åt vi marängswiss. Satt ute en liten stund till sen gick vi upp och satte oss på mitt rum och var inne på datorn och läste lite tidningar. Halv tolv åkte tjejerna hem. Det blev en lugn men väldigt mysig dag.

Vill bara säga ytterligare en gång, Tack för alla gratulationer. Telefon, sms och facebook. Ni är fina ni!