Håller på och pratar med Ellinor på skype just nu, när vi har pratat klart så ska jag gå och lägga mig.

Idag har jag hunnit med många olika saker. Då jag inte orkade vänta på bussen i en halvtimme efter jobbet så bestämde jag mig för att gå till centrum. Där hamnade jag inne på H&M och handlade lite strumpor. När jag var färdig där gick jag till läkaren och fick lite recept utskrivna. Jag har ju åkt på en bihåleinflammation så nu hoppas jag att jag kommer bli frisk och att det slutar göra ont snart.

Efter det gick jag tillbaka till centrum och hämtade ut penicillin och sen åkte jag hem. Hann också åka tillbaka till centrum ännu en gång och hämtade ut paket. Kanske visar någon dag, paket innehöll iallafall en väska och en plånbok.

Pratade också med Ellinor på skype tidigare idag! Har inte pratat på några veckor så det har varit kul :)

Nu måste jag börja göra mig i ordning för sängen snart! Puss och kram

Ska snart gå och lägga mig, börjar 8 så då måste jag gå upp kvart i sju. Inte så roligt men jag slutar tidigt imorgon så det är lugnt. Sen är det dessutom höstlov nästa vecka så det kommer iallafall vara några barn som är borta hela veckan, lugnt och skönt hoppas jag att det blir.

Även denna helg har varit väldigt bra! Var hemma och tog det lugnt i fredags och igår var vi hemma hos Michaela och hade chillkrök. Riktigt roligt! Får väl se om jag kanske får ur mig en liten text om det någon dag.

Kom hem runt 14 idag och sen dess har jag bara tagit lugnt. Legat i soffan framför både tv och dator och kollat på lite serier och film.

Puss och godnatt!

Idag har vi haft en utav de lugnaste dagarna på jobbet, hade en förälder på besök och barnen kunde inte ha betett sig bättre. Det var alldeles exemplariska, synd bara att det inte alltid kan vara så ;) Men även fast vi hade en väldigt bra dag så har jag ändå lyckats vara på ganska dåligt humör. Inte alls kul men som tur var gick det över efter ett tag. Men alla dagar kan ju inte vara bra.

Efter jobbet fick jag skjuts hem och det var hur skönt som helst. Sen jag kom hem har jag inte alls gjort mycket, men det beror mest på att jag inte mår så bra. Har troligtvis åkt på en bihåleinflammation och det är inte alls kul och jag har legat sänkt utav det hela veckan.

Igår hade jag så ont att jag inte orkade ha ögonen öppna vilket också gjorde att jag somnade runt 22 på soffan. Vaknade halv sex i morse och gick upp och la mig i sängen och sov i några timmar tills klockan ringde.

Imorgon är det äntligen fredag och det ska bli superskönt. Kan dock bli lite jobbigt imorgon på eftermiddagen då vi kommer ha lite kort om folk på min avdelning. Två stycken ska sluta tidigt vilket gör att jag har en som bara kan jobba över en timme och det innebär att jag ska vara själv från 15.30-16.30 vilket jag aldrig varit förut. Andra fredagar brukar jag vara ensam högst en kvart, tror att det kommer gå bra och förhoppningsvis, eftersom det är fredag har de flesta barnen gått hem då men man vet aldrig. Det är ändå ganska påfrestande, såklart får jag ju hjälp av andra avdelningar om jag behöver men dom har ju också barn att ta hand om.

Nu ska jag gå och duscha och sen hade jag tänkt läsa lite ur Elsas Mode som jag började läsa för två dagar sen. Puss

Jag ska skriva om helgen men när jag kommer hem från jobbet är de det sista jag tänker på att göra. Ska försöka få det klart så snart som möjligt.

Direkt efter jobbet idag åkte jag till centrum för att byta en tröja jag köpte inne på HM igår, gick på två sekunder och jag kom ut med samma tröja fast i rätt storlek.

När jag kom hem från centrum satte jag mig direkt framför datorn för att kolla på det senaste avsnittet av Castle. Och det var lika bra som alltid :)

Annnars har jag inte gjort speciellt mycket nu på kvällen, betalat lite räkningar och sånt där.

På jobbet idag har vi mest varit ute, var faktiskt ganska skönt ute idag. Inte så kallt som det har varit dom senaste veckorna och så har det varit sol och det har varit toppen. Annars gjorde vi inget speciellt, skeletten var i skogen medans vi regnbågar stannade kvar på gården och hjälpte fjärilarna eftersom det hade möte.

Imorgon ska jag jobba över i en halvtimme, inte direkt något jag ser framemot men jag får antar att jag får stå ut lite.

Har ni inte sett den här videon har ni verkligen missat något. Asgrymma brudar som är jätteduktiga på att sjunga och som dessutom "gör" musiken på keso burkar :D

Så var man hemma i Stockholm, kom hem runt 17 ungefär. Har haft två jättebra dagar i Uppsala. Har varit roligt att äntligen få åka och hälsa på Mange och se hur han har det där borta. Det var lite synd att vi inte hann se så mycket utav staden men av de lilla jag såg så var det väldigt mysigt och jag hoppas att vi åker tillbaka snart.

Då jag inte sovit mer än max 3 timmar i natt hade jag inte tänkt skriva mer om roadtripen nu, är så trött så att ögonen snart inte kommer orka hålla sig öppna. Dessutom är det upp tidigt imorgon som gäller så det är bara bra om jag får sova igen några extra timmar. PUSS GODNATT

Nu har jag precis packat färdigt. Tog ett par timmar men det är bara för att jag inte orkat packa hela tiden, istället har jag hittat på andra roligare saker, haha. Nu är jag iallafall klar, ska bara få med mig täcket innan jag åker sen. Och om max två timmar går bilen mot Uppsala. Ska hälsa på Mange som bor och pluggar där. Ska bli skitkul och jag är riktigt taggad.

Igår efter jobbet så åkte jag till centrum och gick på systemet. Köpte med mig lite cider som ska drickas ikväll. Där träffade jag också på en barndomskompis så vi gick omkring därinne och pratade. Känns som om det är på systemet man träffar folk man känner nuförtiden, ett tecken på att vi alla har börjat bli gamla.

Efter jag varit i centrum åkte jag hem. Satte mig framför tv medans jag åt middag. Runt 19 kom Sofie och Sara och hämtade mig och vi åkte och handlade lite gott och något att äta till dom. Sen åkte vi hem till Sara och hade myskväll där. Kollade på lite olika filmer och serier, hade en riktigt skön hemmakväll. Förvånande så somnade jag aldrig även fast det kändes som om jag skulle göra det lite då och då. Kom hem från Sara lite innan två.

När jag kom hem så gick jag och la mig direkt. Ville åtminstone ha lite sömn inför idag, men det gick ju som det gick och jag vaknade lite efter nio imorse iallafall. Blir ju tyvärr så när jag jobbar som jag gör men på ett sätt är det väldigt skönt, för man sover ju inte direkt bort dagarna längre. PUSSS

Direkt efter att jag skrivit inlägget igår så slockande jag nästan direkt. Var så trött att jag inte orkade hålla ögonen öppna. Sov till åtta i morse så jag sov i ungefär 9 timmar. Och det behövdes verkligen och för en gångsskull var jag faktiskt ganska pigg när jag vaknade imorse.

Det var väl dessutom tur då jag var på jobbet fram till klockan 19 ikväll. Var på jobbet nästan 10 timmar totalt. Annars jobbar jag bara 7. Så det ganska mycket mer än vad jag är van vid.

Anledningen till att vi var tvugna att stanna var att vi hade APT idag. Från 16-19. Annars brukar vi ofta sitta och prata om allt som har med våran arbetsplats att göra men idag så fick vi mest sitta och lyssna på när två utav våra kollegor berättade om sin resa till Italien som de gjorde i somras. Klart mycket bättre även fast jag började få träsmak i rumpan av de små stolarna vi fick sitta på i en och en halvtimme. När de var klara fick vi sitta på våra avdelningar en halvtimme innan fick åkte hem.

Direkt när jag kom i morse bytte jag till varmare kläder och gick med min grupp till skogen. Var där ett tag, kollade på när barnen byggde kojor och hittade en massa små roliga fynd.

Runt halv elva gick vi tillbaka till förskolan och klockan 11 åt vi lunch och sen efter det så flöt resten utav dagen på ganska bra. Hade pegagogforum och då försvann ytterligare en timme på de. De andra negativa med den här dagen förutom att jag slutade sent var att vi har ett barn som har varit lite jobbigt den senaste tiden men som hade börjat bättra sig väldigt mycket den här veckan. Såklart verkade det inte hålla i sig för när vi skulle gå ut efter vilan började han igen, skrek och tjoade och sprang omkring. Det tog 15-20 minuter innan hade fått på sig kläderna och denna händelse tog helt musten ur mig och efter det gick jag mest runt som en zombie kändes det som.

Nu på kvällen har jag pratat med mina tjejer och bestämt en massa saker inför helgen. Vi ska nämligen åka till Uppsala och hälsa på en killkompis som bor där. Så nu är jag svintaggad!! Nu längtar jag bara till lördag :) Och imorgon är det fredag, superskönt!

PUSS OCH GODNATT!

Ligger just nu i sängen och bara tar det lugnt. Tror att jag kommer somna snart, är verkligen jättetrött.

Har börjat 8 tre dagar i rad och det har verkligen börjat kännas på kroppen. Imorgon har jag sovmorgon och det ska bli skönt att få sova ut lite.

Imorgon har vi dessutom APT så jag kommer att vara på jobbet fram till klockan 19 och det kan det bara bra att ha sovit några extra timmar, haha!

Det var allt för idag, puss och kram!

Så var det måndag igen. Usch vad helgerna går fort, alldeles för fort.

Idag har jag varit och jobbat som vanligt, var sjukt trött och det kändes nästan som om jag skulle somna ibland. Som tur var så slutade jag klockan 14. Direkt efter jobbet åkte jag in till stan. Enda dagen den här veckan jag har tid för det så jag var tvungen. Gick runt och kollade i affärer och var inne på mammas jobb och hälsade på. Jag hittade två par skor som jag fick med mig hem så jag är riktigt nöjd.

Efter att jag kommit hem gick jag ut på en promenad i en timme ungefär. Det var skönt men lite kallt.

Igår låg jag hemma halva dan innan jag åkte hem till Alexandra. Där hade vi filmkväll, vi kollade på Limitless med snyggingen Bradley Cooper och när filmen var slut så satt vi och pratade en stund innan vi åkte hem.

Nu ska jag gå och lägga mig, hade inte tänkt vara lika trött imorgon som jag var idag. Speciellt inte när jag har en väldigt lång dag framför mig. Puss

Igår efter jobbet åkte jag direkt till centrum och mötte upp tjejerna som satt och fikade på Espresso House. Satt kvar där ett tag till innan vi gick och kollade i lite affärer och gick till systemet.

När vi var klara i centrum så kom Fredde och vi åkte allihop och köpte mat på Lilla Italien. Sen åkte vi hem till Alexandra och Fredde och var där. Vi satt i köket och pratade och åt. Riktigt mysigt. Runt nio kom Sofie och lite senare gick vi till Niclas som bor några hus ifrån Alexandra. Där var också Tobbe. Hos Niclas så drack vi, spelade fifa och lite olika drinklekar.

Var kvar där i många timmar innan vi började känna att det var dags att dra hem. Jag kom hem runt fem men det vara bara för att jag missade bussen i centrum och var tvungen att gå hem. Somnade typ direkt när jag gick och la mig.

Idag gick jag upp lite efter elva. Hade egentligen ställt klockan på 10.15 men jag lyckades somna om när jag hade stängt av alarmet. När jag väl gick upp så gick jag och duschade direkt och sen åt jag och klädde på mig. Sen runt 12 gick jag hemifrån. Skulle ta bussen till Sköndal. För idag har jag äntligen varit och klippt mig. Var många månader sen sist och det var hur skönt som helst. Äntligen är mina kluvna och fula toppar borta. Dessutom klippte hon till min lugg lite också så nu är jag faktiskt riktigt nöjd med håret.

Hallå. Kom hem för en ungefär en timme sen, har varit och kollat på en bil. Tyvärr var den inte så bra så vi får leta vidare.

Har varit en riktigt lång dag idag så nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och ta det lugnt. Troligtvis kommer jag somna då jag är hur trött som helst. Puss och kram!

Här är bilder på skorna som utlovat!

Visar innehållet imorgon för nu ska jag gå och lägga mig. PUSS
Kom nästan precis hem från Alexandra och Fredde. Har haft en liten filmkväll där. Väldigt mysigt och läskigt då vi bestämde oss för att kolla på en skräckfilm. Filmen började bra och man blev riktigt skraj ibland medans slutet var mest lamt. Hade först inte tänkt se klart filmen för att den var så läskig men vi bestämde oss för kolla klart iallafall, men vi sänkte ljudet rätt rejält och ändrade storlek på skärmen. Då gick det genast mycket bättre att se på filmen :P Inga mesar här inte!

Kom till dom strax efter 19 någon gång. Hade lite tjejsnack när Fredde var iväg och köpte donken och direkt när han kom tillbaka satte vi på filmen.

Annars idag har jag bara varit hemma. Vaknade lite efter åtta imorse. Inte alls konstigt då jag slocknade väldigt fort igårikväll, tror till och med att jag somnade innan tolv. Den här helgen har verkligen slagit nytt rekord hos mig i att vakna tidigt. Men det har varit skönt då jag fortfarande inte är helt frisk, vilan ha behövts.
Idag har jag ungefär gjort samma sak som igår, kommit ikapp en massa bloggar och kollat på film. Började kolla på No Strings Attached, men hann aldrig se klart den så det får jag göra i morgon för hittills har den varit väldigt bra.

Nu är det dags för mig att hoppa i säng, ska upp tidigt imorgon. Extra tidigt eftersom jag för första gången den här terminen ska ta bussen till jobbet. Och det verkar dessutom vara ganska passande då det just nu regnar ganska mycket utanför fönstret. Puss och godnatt.

Har varit vaken sen 07.20 i morse och då kanske man frågar sig varför jag inte försökte somna om en lördagmorgon. Helt ärligt så kunde jag inte är så sjukt täppt i näsan så att jag knappt kan andas och sen var jag faktiskt pigg när jag vaknade. Eftersom jag inte har kunnat sova så har jag varit tvungen att underhålla mig med något. Har legat och kollat på Big brother repriserna som går på tv11 halva morgon. Samtidigt har jag legat framför datorn och läst lite bloggar och kollat runt på webshoppar och sånt roligt.

Ligger i sängen och zappar runt bland kanalerna. Inget intressant på tv för tillfället.

Jag ligger mest och väntar på att Castle ska börja. Min absoluta favoritserie har premiär om ungefär tjugo minuter på tv4. Jag hade nästan gett upp hoppet om att den någonsing skulle börja visas här i Sverige men ikväll händer det äntligen! Har sett alla avsnitt som finns tusen gånger men det hindrar mig absolut inte från att kolla ikväll :) Sen var det ett tag sen jag kollade på säsong ett så det ska bli kul att se allt från första början igen!

Igårkväll var jag och mamma ute och övningskörde igen. Var först och körde lite på Ica Maxis parkering men det blev alldeles för långtråkigt och enformigt så vi åkte tillbaka till industriområdet vi körde på i tisdags. Fick också köra runt lite i trollbäcken igen, även då på samma ställe som i tisdags. Åkte förbi Evelinas hus och sen bytte jag plats med mamma precis innan 30 backen.

Iallafall så åkte jag och mamma förbi godissvampen innan vi började övningsköra och då fick jag med mig något som jag är helt beroende av just nu. Djungelvrålsklubbor i lösvikt, superbra. Nu har jag någonting att äta på hela helgen.

Förresten så skypade jag med Ellinor igår, hade inte pratat med henne på någon vecka så det var riktigt kul! Vi pratade i lite mer än en timme om allt mellan himmel och jord. Tack för skype och mail alltså, förstår nästan inte hur man kunde hålla kontaken med någon förr i tiden.

Känns bra att det är torsdagkväll, ska bli superskönt att gå på helg i morgon runt 16.30. Kan ju säga att det behövs efter den här veckan.

Idag hade vi vår första planeringsdag utav två. Gick faktiskt väldigt bra och jag har haft en väldigt rolig dag. Trodde först att vi skulle vara tvunga att sitta och lyssna på föredrag i 8 timmar men vi var inte ens i närheten utav det. 8 i morse skulle vi vara på jobbet och äta gemensam frukost, jättetrevligt! Kul att umgås allihopa, det är ju faktiskt inte så ofta man hinner prata med alla då vi jobbar på olika sidor osv. Efter frukosten så promenerade hela gänget till Paletten och då fikade vi där. Sen traskade vi vidare till Stenkulan, där vi hade lite rundvandring då det var många som inte hade varit där innan.

Runt halv elva så började vi gå tillbaka till vårat dagis. Åt lunch och hade lite rast. När vi hade ätit och haft lite rast så var det dags för en 'kurs' i fotografering som tre utav några som jobbar på våra förskolor höll i. Roligt, men samtidigt så handlade det om sånt jag redan kunde så det blev lätt långtråkigt. När de hade pratat klart så fick vi ett uppdrag och så fikade vi samtidigt. Uppdraget var iallafall att vi blev uppdelade i grupper och så skulle vi prata om några bilder vi hade fått. Och tillsammans så skulle vi sen göra en bildanalys. Det var mycket roligare än vad det låter :) Hade en bra grupp och tyckte att det var roligt att höra deras åsikter och deras syn på hur de uppfattade bilden. Väldigt intressant.

När alla grupper var färdiga fick vi alla berätta hur vi upplevde att göra en bildananlys och sen gick vi in och satte oss i fikarummet och så fick var och en berätta hur de tyckte att dagen hade varit. Sen fick vi gå hem, ungefär en timme tidigare än vad vi trott så det var skönt. Dessutom började det spöregna den tiden jag egentligen skulle gått hem så det var ju tur att vi fick gå hem tidigare :)

Efter att jag kom hem har jag inte alls gjort särskilt mycket, hoppade i mjukiskläderna direkt. Mest suttit vid datorn. Lyckades beställa hem ett par kilklackar från Nelly. Hoppas dom är lika fina i verkligheten.

Snart hade jag tänkt att gå och lägga mig, är helt slut efter denna långa dag. Känner hur jag börjar kippa med ögonen. Puss
Kom precis hem efter att ha varit ute och kört med mamma. Idag fick vi äntligen hem handledarpapprena så nu var dags att åka ut. Var först och körde vi energikällan, fick åka runt ganska många varv innan det var dags att åka vidare. Vågade mig dessutom ut på den lite större vägen och åkte där en liten stund innan vi svängde in i Trollbäcken. Totalt var vi väl ute och körde i ungefär en och en halvtimme. Ville inte alls åka hem men mamma var kissnödig och klockan började bli mycket.

Nu kan vi iallafall övningsköra när vi vill så förmodligen kommer det att bli lite mer utav det framöver.

Annars är jag fortfarande sjuk, kan prata men hostan är kvar och jag har också blivit supertäppt i näsan och kan inte andas så bra. Jobbigt, men tyvärr får jag stå ut. Känner mig ändå pigg så det är inte direkt så att jag sjukänmäler mig än så länge. Och den här veckan har jag tur för imorgon är sista dan vi jobbar i barngrupp, vi har nämligen planeringsdagar tors-fre så det kommer bli superskönt. De här två första dagarna har nämligen känts som måndag hela veckan för båda dagarna har varit lika hemska.

Nu ska jag börja göra mig i ordning för sängen och se om jag kanske hinner se det senaste avsnittet av Castle innan jag somnar. Puss

Hallå! Ligger i soffan och skulle kunna somna när som helst, är verkligen supertrött.

Men den längsta jobbdagen för den här veckan är över så det känns bra.

Jag ville mest kika in och säga hej. Orkar inte skriva något mer om dagen nu. Puss

Så var det söndag kväll igen. Känner mig inte alls pigg på att jobba i morgon. Har dessutom en fullspäckad måndag som kommer innehålla både jobb, körlektion och föräldramöte. Vet inte hur jag ska orka, speciellt när jag har åkt på en förkylning som inte vill bli bättre.

Idag har jag varit och shoppat i stan med mamma. Fick med mig lite nödvändigheter hem, bland annat än jacka. Var inte alls pigg på att åka in till stan idag men jag kommer inte orka det i veckan som kommer då den kommer innehålla långa dager på jobbet. Efter vi kom hem från stan så har jag bara hållit mig här. Suttit framför datorn och tv.

Igårkväll efter tio så hörde Alexandra av sig och så jag åkte hem till henne där några tjejer redan var. Hade en filmmys framför The Roommate. Förvånansvärt bra film faktiskt. Thriller med lite skräck, funkar alltid!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på film. Puss
Har legat i soffan hela dan. Vaknade vid 9 och har suttit här sen dess ungefär. Men jag kan iallafall skylla på att jag har blivit sjuk. Hostar så att det skär i halsen och sen kan jag knappt prata. Och gör jag det så låter det inte sexigt precis :P Hesare stämma får man ju leta efter! Förmodligen kommer jag inte komma utanför dörren idag, men det är jag faktiskt ganska okej med, med tanke på att jag inte har haft en helt ledig helgdag på månader. Det har varit rätt mycket fart och fläng den senaste tiden ;)

Nu ska jag gå och äta middag. PUSS