Det är rätt tomt här nuförtiden, är inte så sugen på att blogga alls och det är synd då jag gör det mycket för min egen del. Alltid lika kul att gå tillbaka och komma ihåg vad man gjort men det blir ju lite svårt om jag inte skrivit något!
 
Idag har jag iallafall varit iväg och storhandlat med mamma. Julskinka, lax, chokladaskar och en massa annat gott som hör julen till. Fattar inte riktigt att det är två dagar kvar till Julafton. Har varit iväg i tre vändor och handlat och jag kan tala om att jag just nu är helt slut, ögonen mina orkar snart inte hålla sig öppna. Med tanke på folkmassorna som också har varit ute och handlat idag är det inte så konstigt att jag är trött. Har dessutom irriterat mig på både bilförare och andra människor otroligt mycket idag då det finns så många idioter som inte har någon  respekt för en annan och det är också väldigt utmattande.
 
Resten av dagen har jag tillbringat här hemma i soffan, har kollat på filmer som gått på tv och suttit vid datorn. Ätit lite gott och njutit av julkänslorna som börjat komma! Den där riktiga myskänslan som bara infinner sig en gång om året.
 
Nu ska jag nog lägga undan datorn, plocka fram granen och pynta den och sen fortsätta kolla på tv. Puss och kram!
 
Finaste luciatåget på jobbet igår!
 
Förra måndagen, efter sju veckors väntan åkte jag och hämtade ut min iphone 5. Att man kan känna en sådan kärlek till en mobil men den är ju så fin.