KÄRT ÅTERSEENDE

1kommentarer

Idag har jag umgåtts med Ellinor som är hemma i Sverige för första gången på ett år! Helt sjukt känns det att ha henne hemma men samtidigt så känns det som vanligt.
 
Jag hämtade upp Ellinor med bilen runt 11 och därifrån åkte vi vidare till centrum. Gjort ett ärende innan vi åkte förbi Shell. Gick in och sa hej och pratade lite en stund innan vi åkte till dagiset och hälsade på alla där. Kom dit runt 12 ungefär och åkte inte därifrån förrän halv fyra. Hade väl inte riktigt planerat att vara där så länge men det var så roligt att se allihop. Satt först inne i fikarummet och pratade med alla gamla kollegor och sen gick vi runt på avdelningarna och kollade hur det såg ut där. Dom har byggt om på krypsidan under sommaren och nu fick vi se det färdiga bygget för första gången och det blev jättebra. Vid mellanmål gick vi ut och var med barnen och vi sprang båda runt och försökte leka med så många barn som möjligt. Helt otroligt hur mycket man saknat dom små liven. Och alla kramar och allt annat mysigt som hör till!
Träffade också på lite föräldrar och det var lika roligt det, dom är så himla trevliga.
 
När vi kände att vi var klara på dagiset så åkte vi och åt lite mat på donken. Sen åkte vi vidare och satte oss i en park och pratade innan det var dags att åka hem.
 
Det har varit en lång dag men väldigt rolig! Nu är jag dock helt slut och hade snart tänkt göra mig redo för sängen. Ska värma min vetekudde och sen hoppa i säng. Puss och kram

1 kommentarer

youngwoman

22 Aug 2012 11:35

åh vad roligt:) önskar ni kund ekomma hit:d

Svar: Ja, det var det! Får planera in något snart :)
byamn.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej