Some people come in to your life for a period and then walk away while some come in and make a home.

0kommentarer

Kom ut ur duschen för en stund sen och det var otroligt skönt att kunna andas igen efter typ en veckas förkylning. Kommer väl försvinna lika fort som det kom men det är det värt.  Snart ska jag gå och lägga mig, ska försöka sova ut lite i morgon iallafall. Det behövs ganska mycket just nu måste jag säga.

Cyklade till jobbet i morse i världens spöregn inte alls kul och jag var alldeles dyngvåt när jag kom fram. Var tvungen att låna ett par byxor från jobbet medans mina leggings hände i torkskåpet. Idag var jag inne på Myggan hela dan. Hade sju barn vilket var tokbra. Har gått super och har till och med börjat byta blöjor på barnen, inga bajsblöjor dock. Allt gick väl bra förrutom ett väldigt krångel med vilan idag. När jag kom tillbaka från min rast hade ingen somnat, vilket var kaos. När jag sen gick in och satte mig och satt brevid och klappade de på ryggen en efter en så somnade de till slut. Det var skönt och behövligt.

Efter klockan tre hade vi bara tre barn kvar på vår avdelning så vi gick över till myran och var där tills jag gick hem. Och då hade vi inga barn kvar. Har typ aldrig hänt förrut.

Nu hade jag tänkt lägga mig framför en film och sova. Puss

Förresten tänkte jag bara säga att jag fyller år på tisdag nästa vecka, bara fem dar kvar! Otroligt vad tiden går fort!

Kommentera

Publiceras ej