Sista dagen på Trollsländan

0kommentarer

Sitter ute på balkongen och lyssnar på musik. Har precis sorterat bilder från Kolmården och lagt in på facebook. Lyckades få ner det till 51, vilket är ganska lite med tanke på hur mycket bilder jag fick med mig därifrån.

Idag var sista dan för mig på Trollsländan. Väldigt tråkigt och ledsamt eftersom jag ändå har trivts bra där och nu har jag lärt känna alla barnen där, så det är med lite ont i hjärtat jag lämnar det stället. Men förhoppningsvis löser det sig ganska bra i höst och jag kanske får en möjlighet att stanna ändå.

Igår var jag tvungen att säga hejdå till Anton och då var tårarna riktigt nära. Väldigt jobbigt! Nu känns det mest bara tomt. Har jobbat nära med 25 barn i nästan fem månader och nu går alla vidare och börjar skolan, det är ganska tungt. Och sen har jag ju varit mycket med de andra barnen på dom andra avdelningarna och då har man ju knutit ett band med dom också. Därav de svåra avskeden.
Idag var det Diego jag sa hejdå till. Det var inte heller lätt, speciellt inte efter den här sista veckan. De har båda hållt sig nära hela tiden, fått en massa kramar och sånt där. Och det är något jag definitivt kommer att sakna. Självklart är det jobbigt att säga hejdå till alla, men det är jobbigast med Gräshopporna eftersom det är dom som är "min grupp".

Idag hade vi inte alls många barn, jag hade 3, humlan 3, fjärlien 6, myran 7 och myggan 2. Kändes nästan som vi var fler vuxna än barn ibland. Eftersom vi hade så få barn och jag har varit med humlorna hela veckan så hade jag och Ellinor vilan tillsammans idag. Det var riktigt mysigt då vi satte oss ute på en filt och läste där.

Efter jag slutat och tagit avsked av alla så cyklade jag hem och bara tog det lite lugnt. Snart ska jag färga håret. Skulle gjort det igår men de hade stängt av vattnet i hela området så när det väl kom igång så var det försent. Istället så satt jag nere hos Marie och pratade i några timmar med henne, mamma och Frida. Alltid lika kul med lite tjejsnack. Ciao

Kommentera

Publiceras ej