EN BRA BÖRJAN PÅ LÅNGHELGEN

0kommentarer

Kom precis hem från strand. Sov kvar hos Mickis moster där vi spenderade hela kvällen. Sovit max fem timmar i natt så är lite trött men hade ändå tänkt gå ut och lägga mig i solen.

Igår så grillade vi hemma hos Bittan. Vi fick låna huset igår eftersom det inte var hemma. Vi möttes upp allihop på Vivo och handlade mat och annat gott. Åkte sen till huset och började fixa i ordning allt, satte igång grillen, skar upp kött och grönsaker.

Middagen, sällskapet och vädret var toppen. Det kunde inte ha blivit mysigare. Lite senare rullade det in lite fler och musiken sattes igång. Satt ute hela kvällen och hade det astrevligt. En kille som kom kunde spela gitarr, så vi plockade fram den och han spelade medans alla andra sjöng med. Vilka sommarkänslor man fick då. Tyvärr blev det något bråk men annars skötte sig alla jättebra och vi hade hur kul som helst. Runt fyra snåret när det inte var så många kvar fick vi för oss att leka kurragömma. Askul och man kände sig som ett litet barn. Det enda tråkiga var ju att huset var enplanigt så det var inte alls lätt att hitta stället att gömma sig på :P

Vid fem gick de sista hem och vi kunde gå och sova. Och slocknade gjorde vi rätt fort.

Kommentera

Publiceras ej