ANNANDAG JUL

0kommentarer

Kom hem för lite mer än en timme sen. Har varit nere hos Michaela med Sofie och Alexandra och haft myskväll. Kollade på två filmer som dom hade varit och hyrt, Mean Girls 2 och en skräckfilm.

Tidigare idag så har jag bara legat i sängen och nere i soffan och kollat på film. Då vi hade stormen Dagmar på besök här i natt fick jag inte så mycket sömn. Jag tycker att det är väldigt obehagligt när det blåser så att jag var supertrött efter en lång dag hjälpte inte alls, kunde ändå inte somna. Runt 5 någon gång lyckades jag äntligen somna och jag fick sova i en timme innan jag vaknade klockan sex. Då det fortfarande blåste på som satan utanför var jag tvungen att sova med hörlurar i öronen för att tränga ut alla ljud. Somnade om tillslut och vaknade igen runt halv elva. Då var jag ju lagom trött kan jag säga.

Igår åt jag middag hemma hos Michaela med henne, Sofie och Alexandra. Det bjöds på julig plockmat. Vi satt och pratade i många timmar. Efter ett tag kom Sara och joinade oss. Efter 8 någon gång åkte Alexandra hem och vi fortsatte förfesten då vi andra hade bestämt oss för en utgång. Vi åkte in till stan och gick till Sogni. Där var vi till ungefär halv ett. Vi hade tänkt dra vidare med Simon men vi bestämde oss för att gå någon annanstans istället. Det var tyvärr superlånga köer överallt och jag hade ingen lust att stå och trängas till ett ställe jag inte ville in på så jag bestämde mig för att åka hem istället.

Kom hem efter 02 någon gång. När jag klev av bussen slogs jag först utav hur blåsigt det var, för det var inget jag hade känt av i stan och ungefär två minuter senare så släcks allting, all belysning i husen och alla gatulampor. Höll ju nästan på att kissa på mig, så rädd blev jag. Och så höll lamporna på och blinka några gånger innan dom tillslut fortsatte att vara tända. Tur var väl det för jag ville absolut inte gå där när det var alldeles bäcksvart, var två sekunder ifrån att ringa någon som kunde möta upp mig.

Vanligvis brukar det ta max 5 minuter för mig att gå upp för backen och komma till mitt hus men jag tror nästan det tog en kvart för mig att komma hem i natt. För det första så blev jag rädd för att lamporna höll på som dom gjorde och sen så blåste det så mycket att jag bokstavligt talat höll på att blåsa bort till och från.

När jag väl kom hem kände jag största lättnaden över att jag var hemma men jag var inte särskilt glad över att jag var tvungen att sova ensam.

Jag ska dock vara glad över att vi inte hade strömavbrott hos oss. Pratade nämligen med Michaela i telefon när jag kom hem i natt och hos henne var det strömavbrott så hon var tvungen att tända ljus för att ens se något. Och elen hade inte kommit tillbaka förrän typ 10 i morse.

Nu ska jag snart gå och lägga mig hade jag tänkt mig. Har ändå inget roligt för mig. Är ledig i morgon också men jobbar på onsdag så det kan ju vara bra att kanske få in lite rutiner så man inte är alltför trött då. Puss och godnatt!

Kommentera

Publiceras ej